Sezatoarea canadiana (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Ira, crede-ma ca trec exact prin aceleasi stari, zici ca am stat in acelasi camin
Eu inca mai patesc o chestie, cand trebuie sa rezolv ceva, ma agit, ma agit, ma agit si la urma cand se rezolva parca nici nu ma pot bucura. Inca nu realizez ce se intampla…

Distractie placuta la intalnire !
Poate reusim si in toronto sa ne vedem : propun la The beaches ! ca si asa nu cred ca exista loc de intalnire sa fie aproape de toata lumea.
Fac cinste cu un suc ! daca-mi mai raman bani si pt ala

Va pup si merci inca o data

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Magdone, eu sint pro intilnire! Ma uitai si la poza cu Razvan, ce baiat frumos ai, sa-ti traiasca!

Llaura, uitai sa te-ntreb: cine e d-l Gheo?

mami de Agatha (21.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

buna fetelor

eu nu cred ca o sa pot veni saptamina asta la intilnire pentru ca avem programata o vizita la niste prieteni . deci ramine pe urmatoarea .
distractie placuta si sa descrieti pe forum cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

noi venim in familie, cu minge de volei si una de Dolarama daca este nevoie, plus palete berminton.locul de intalnire nu conteaza, in aer liber sa fie.
din pacate nu pot tine listuta, de ieri am inceput sa lucrez iar seara nu prea am asa mult timp.
si noi am prefera totusi dupa 11h, cred ca in in jur de 12h-max 13h ar fi perfect, ce ziceti?

Magdone, sa stapaniti sanatosi noua casuta si sa va bucurati din plin

Ira, voi ati gasit casa pe internet sau ati cautat in zona ?

Dana, distractie placuta sambata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Va doresc vreme superba fetelor!
Mikiion, si zi-i asa, si tu di la Bacau? Eu am terminat Bacovia in 90, tu cand ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Laurajr ai fost colega cu Camelia Antohe cumva?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

quote:
Originally posted by laurajr

Va doresc vreme superba fetelor!
Mikiion, si zi-i asa, si tu di la Bacau? Eu am terminat Bacovia in 90, tu cand ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'

Hai ca esti culmea. Si eu tot in 90 , tot Bacovia, la G la Ciuta.....
M-a influentat si am iesit profa de istorie.....Ha!!Ha!!!
Din pacate nu imi aduc aminte de nici o Laura.....
Cred ca erai la mate-fizica, nu?
Si stii culmea, prietena mea din clasa e acum la Otawa, are un doct in fizica.....

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme si poze
filme2

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

http://atelier.liternet.ro/articol.php?art=1298
asta despre dl Gheo.

De mutat in casa noua ce pot sa zic, este foarte frumos, senzatia senzationala, and so on and so forth. However.
Nu mai pomenesc ca sunt trei bai de spalat si frecat, si nici de caratul rufelor cu pianul pe doua randuri de scari, si nici de alte asemenea alinturi. Nu. Partea cea mai interesanta e ca tot cartierul e nou, pe toata strada sunt vreo 4 case locuite, restu-n diferite faze de constructie, deci noroi, praf, tracuri, zgomot, in spate un excavator si o gramada mare de pamant. Iar eu am caine...care caine trebuie scos afara si apoi re-introdus in casa cea noua si spotless...totul pe lumea asta are doua fetze, va zic io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Multumesc pt. invitatie. Dar , cum e in celalat capat al insulei( eu sunt in Anjou) mi-e greu. De fapt am un Marc f. f. marait pt. ca s-a hotarat sa aiba toti dintii in acelasi timp. Saracul copil, primul i-a iesit la 10 luni si in ultima saptamana i-au iesit 3.M-a avertizat doctorul dar nu l-am crezut......
Deja iesitul in parcul de langa mine e cu aventuri. Nu mai pot pleca fara Oragel dupa mine , ca ma intorc cu el urland.
Eu o sa merg in Gradina Botanica, febletea mea, . Anul trecut era plin de magnolii pe vremea asta. Unele rosii cum nu mai vazusem pana aici.

Fetele din Bacau, mai tineti minte magnoliile de langa statuia lui Bacovia?Pt. mine erau o minune.....

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme si poze
filme2

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ca tot se vorbeste de magnolii...
Laurajr, am fost iar la Niagara in seara asta, ca noi tot pandim sa infloreasca niste magnolii:) In continuare nu se vad lalele, ci doar in Niagra on the Lake, dar in week-end cred ca vor fi magnoliile inflorite, in fine. Asta ca sa aveti repere pentru a va planifica excursia. Eu cred ca mai mergem pe acolo vineri sau luni, asa ca daca mai vrei te tin la curent cu starea florilor.

Magdone, felicitari pentru casa, sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea!

Llaura, sa inteleg ca aceleasi urari ti le adresez si tie, nu? Sa va priasca noua casa si sa scapati de zgomote cat mai curand, vai, astea m-ar ucide...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput