Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
jadi spune:
Si eu m-am trezit si vreau cafea!
Andra da-i cu Olynth!
Ma duc ma mananc si sa fac un dus si la 10 zbor la cosmetica!
Deni & Vlad & Tudor
lorinaoo1 spune:
Nikole mmmm cafea braziliana, vreau si eu
Uleiuri aromatice... - iti face sotul masaj sau le folosesti la baie?
Deni
Fetili, mi-a aprut pe burtica, deasupra buricului o iritatie ceva, sunt niste bubite marunte rosii care nu ma incomodeaza. Nu mai apar si in alta parte a corpului. Ce-o fi? Stiti voi ceva? Ieri aveam numai vreo 5-6 bubite de astea, dar peste noapte s-au inmultit. De la alimentatie nu cred ca sunt ca mananc dimineata lapte cu cereale, la amiaza salate si seara diverse...
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+
nma spune:
Buna dimineata! Sunt prezenta si eu dar azi servesc lapte cu cacao alaturi de copil. Cand stau acasa incerc fara cafea.
karligutza multumesc ca m-ai trecut pe lista. sa sti ca putini se gandesc ca ar trebui sa fiu sarbatorita de doua ori. mi-a placut si mie povestea laurei. pacat ca nu stim toate sa povestim asa de frumos. eu am tot sperat sa fac gemeni asa ca iti dai seama cum m-am simtit.
noi acum nu mai prestam pt ca ma doare tare spatele si nici eu nu mai stiu ce cand stau in pat. am vazut ca au mai multe fete problema asta asa ca ma gandesc ca e ceva normal. o sa vorbesc cu medicul saptamana viitoare.
lia multumesc. vad ca alex e ok inca nu are nimic. de fapt il prinde raceala, dar pe asta o rezolvam noi rapid.
diana cred ca azi e ziua cea mare daca imi amintesc eu bine. iti doresc sa ai parte de tot binele din lume. CASA DE PIATRA !
madabout LA MULTI ANI! sper sa ai o zi asa cum iti doresti cu multa dragoste si multe cadourii.
greierash LA MULTI ANI! maine poate nu mai reusesc sa intru pe net. sa fi fericita si sa ai o zi frumoasa. sper sa iasa totul asa cum iti doresti tu.
alina.a
24+ 21.07.2003
poze
Simo78 spune:
...si eu la un laptic cu napolitane invelite in ciocolata...
Diana casa de piatra!
Mada, greierash la multi ani sanatosi si frumosi!
Simona 25+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
andicu spune:
'Neata si de la mine!
Diana, CASA DE PIATRA! multa fericire si sanatate si sa aveti o zi superba!
Madabout, ! sanatate multa tie si lui bebe!
Greierash, pt maine! sa fiti sanatosi si fericiti!
Noi azi iar ne pregatim de nunta! sper sa rezist la fel ca data trecuta, ca gata! e ultimul eveniment monden pana la botezul lui bebe!
ps. am citit si eu povestea Laurei25 si am dat apa la soricei de dimineata ! emotionant si frumos! si m-a luat o frica de nastereeee!
Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
nikole spune:
Lorinaoo1, sotul vine seara tarziu acasa de la munca, si drept iti spun ca adoarme in drum spre pat, abia il mai tin o ora de vorba...
ma unguiesc eu dupa baie, cu fel de fel de combinatii doar doar nu mi s-o crapa pielea asta, desi cred ca tine mai mult de material decat de ingrijire.
Alina.a numai la perna ta ce-o faci potcoava ma gandeam aseara, ca nu mai imi gaseam pozitia...m-am uitat azi prin magaine pe aici nu am vazut ceva de genul, mai caut...
27+
vacanta Brasil
foto burtik
groxy spune:
Salutare,tuturor -utelor.Eu stiu ca intru foarte rar pe forum pentru ca nu prea am timp,insa de citit o fac cat de des pot.
Vreau sa va spun ca am aflat si eu astazi ca sunt fericita posesoarea unei titite sanatoase pe care o sa o cheme IRIS ANA-MARIA .
Nici nu-mi vine sa cred ca mi s-a implinit visul pe care l-am avut chiar in noaptea in care a fost conceputa-eu stiu la fix cand-,mai exact am visat o frumusete de fetita cu parul negru-negru exact ca taica-su si cu ochi mari si de atunci am stiut ca va fi fetita.
Mai am o intrebare:daca ati facut eco la 23 saptamani ,ce greutate avea BB-LE vostru?A mea are 640 g si mi se pare marisoara fata de ce am citit pe net-450-500g la varsta asta.Macar sa fie mai grasunica!Va pup!
Roxy 23 saptamani
adameasca spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Avem nevoie de stiri de la mare inaltime! dna.aviator AndraZ ???! zburati acum? sunteti in avion?
Cu avionul, cu avionul, o fuga pana la spital
Lasand gluma la o parte m-a delegat pe nime doamna AndraZ sa va comunic ca e internata nitzel in spital, pentr HTA, nu e groaznic de mare, a avut la internare 16 cu 8, apoi a mai scazut pe la 15 cu ceva, nu-i fac nici un tratament in plus fata de cel pe care il ia deja, dar vor sa o monitorizeze cateva zile. In rest e ok, plictisita de moarte, vrea acasa cu
si sarcini usoare in continuare!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
Luna1 spune:
Salutare. Si eu la cafea!
Mada La multi ani fericiti alaturi de sot si de puiul vostru! Daca esti o tauroaica tot ca mine sunt sigura ca vei gasi fericirea adevarata.
Greierash si tie La multi ani pentru maine caci probabil nu mai intru maine pe net! Iti doresc tot atat de multa fericire si sanatate cat imi doresc si mie.
Diana CASA DE PIATRA! Sa fiti fericiti si sa va mearga casnicia perfect.
Eu ma simt bine, adica oricat de suparata sunt bebita se misca la greu. Karligutza si Anya mersi pt gandurile bune. O sa-mi treaca supararile, multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa (la cap nu stiu sigur ca nu m-am controlat) si ca bebita mea si familia mea e la fel. In rest toate trec intr-o zi.
Despre sex si noi teoretic avem voie insa cu atmosfera dintre noi din ultimile 2 zile nu ne mai arde si sincer oricum nu mai aveam chef.
Sincer am un barbat extraordinar insa cateodata vorbim limbi diferite si am obosit. Vorba lui Jadi noi suntem prieteni buni dar pana si prietenii te mai calca pe coada. Nu intru in detalii ca n-are rost insa ma intreb dom'ne cum fac barbatii astia ca atunci cand esti mai fericit tre sa dea cu mucii'n fasole? (pardon my french).
Nikole succes la cumparaturi, eu m-am enervat aseara si l-am scos pe fiu-miu la cumparaturi, i-am cumparat cateva tricouri, slipi pt concediu, blugi si un super plover, poate il pozez diseara sa vedeti ce macho man am (zise cioara). Pentru mine n-am luat nimic. Am luat neshte manusi de cuptor ca celelalte erau arse de tot (va dati seama ce bucatareasa buna is) un mop pt parchet ca e praful de un deget ca nu mai pot sta in patru labe, chestii pt casa.
Roxy felicitari pentru fetita iar numele e foarte fumos.
Andicu diastractie placuta la nunta.
Simo, LAvinia, Lia, Andutzy, Jadi si toate fetele
Acum sunt la serviciu si am o foame... ma duc sa-mi iau un sandvis. Va pup pe toate burticoasele.
Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Luna1 spune:
Ileana multumim si daca mai vorbesti cu ea transmite-i te rog toate gandurile noastre bune. Si o asteptam la fel de pozitiva si cu tensiunea (mama ei de tensiune) sub control.
Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin