Mamici de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Nikole mmmm cafea braziliana, vreau si eu
Uleiuri aromatice... - iti face sotul masaj sau le folosesti la baie?

Deni
AI AVUT VREUN NASTURE METELIC LA PANTALONI SAU BLUZA?EU DE LA ASTEA FAC ASTFEL DE ALERGIE.
Fetili, mi-a aprut pe burtica, deasupra buricului o iritatie ceva, sunt niste bubite marunte rosii care nu ma incomodeaza. Nu mai apar si in alta parte a corpului. Ce-o fi? Stiti voi ceva? Ieri aveam numai vreo 5-6 bubite de astea, dar peste noapte s-au inmultit. De la alimentatie nu cred ca sunt ca mananc dimineata lapte cu cereale, la amiaza salate si seara diverse...

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
[http://new.photos.com/oanavpopa/album
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

ANDRA Z SANATATE MULTA....
FETELE DIN IESI ?A-TI MAI HOTARAT CEVA?DACA DA SA-MI SPUNETI SI MIE,V-AM ZIS CA POT DUMINICA,AJUNG PE LA ORA TREI,DAR ACUM DEPINDE DE FIECARE CUM POATE,NU SUNT NUMAI EU...
BRAZUCA CUM TE MAI SIMTI?
ANTO,TU?MA GANDESC MEREU LA TINE,NUMAI CAT STAU VREO ORA PE SCAUN SI-MI AMORTESTE POSTERIORUL,DAR TU?CUM MAI REZISTI?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
[http://new.photos.com/oanavpopa/album
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Iote-te... Plec la cosmetica si gasesc doar 1 pagina scrisa? Rusine! Mai ales ca de cosmetica am fost la un pic shopping pentru Vlad, mi-am lipit degetele si de 3 body-uri pentru Tudor si o rochie pentru Anya! Si dupa am calcat-o pe cumatra Alina sa ii stau pe cap 2 ore!

Diana felicitari, la ora asta cred ca esti o mare doamna!

Mada La Multi Ani si tot binele din lume!

Luna eu ma enervez rau dar azi de dimineata am tras o repriza de plans ca mi s-a parut ca face misto "prietenul meu" de cum mananc, ca atare am remediat urgent cu shoppingul, sa vada cam cat il costa niste vorbe spuse aiurea... eu stiu ce zici, dar bine fara ei dar mult mai bine cu ei .

Doamna hash-t-a, AndraZ un' te crezi? sanatate multa dar te rog sa nu ne mai surprinzi cu asemenea evenimente!

Roxy felicitari pentru bb-ea! Frumoasa, sanatoasa si cuminte! Asa iti doresc sa fie!

La happy baby m-am imbolnavit ce lucrusoare pentru fetite am vazut... multe, colorate si scumpe dar chiar ma gandeam sa ii spun sotului ca s-a gandit bine ca face baieti ca nu cred ca ma puteam abtine! Erau si de baieti dar nu frumoase de fete.
Si m-am uitat si pe site-ul trimis de Alina si am recunoscut ceva marci aduse de mama din Canada, Vitamins si Gymboree (scumpe ca naiba pe acolo dar niste lucrusoare superbe, pacat ca nu am cum sa incarc acumulatorul la aparatul foto, l-am pierdut!).

De asemenea declar ca sunt pe ultima suta de metri la bobinat din punga de bomboane de un kil jumate... intr-o saptamana!

Aylin pozele de la dol sunt pe fuji deci aveai dreptate! Sunt foarte reusite, mai bag o comanda scurta ca luni e ultima zi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Iote-te... Plec la cosmetica si gasesc doar 1 pagina scrisa? Rusine! Mai ales ca de cosmetica am fost la un pic shopping pentru Vlad, mi-am lipit degetele si de 3 body-uri pentru Tudor si o rochie pentru Anya! Si dupa am calcat-o pe cumatra Alina sa ii stau pe cap 2 ore!

Luna eu ma enervez rau dar azi de dimineata am tras o repriza de plans ca mi s-a parut ca face misto "prietenul meu" de cum mananc, ca atare am remediat urgent cu shoppingul, sa vada cam cat il costa niste vorbe spuse aiurea... eu stiu ce zici, dar bine fara ei dar mult mai bine cu ei .

Deni & Vlad & Tudor

Bey voua nu va e rusine la barfa acolo fara mine? Vreau si io! Acum ,in momentul asta am nevoie de o barfa ca intre pretene, cu o tigara in bot si o mare cafea. Pacat ca nu mai fumez. Dar de cate ori apar in Romania mai scap la cate un pachet de tigari ca nu merge frate barfa fara tigara.

Jadi ce crezi ca al meu a scapat? La 4 (ora de aici adica intr-o ora) am programare la coafor...scuze stilist ca asa se cheama dom'ne acu', si crede-ma aici coafatul costa nene. Adica nu prea ai optiuni e cam la fel peste tot: scump. Si imi fac suvite (poate nu ies si dau banii degeaba) plus spalat, masaj ehe, ce....sunt o duamna!

M-a intrebat al meu dimineatza ce vreau de la el ca sa-mi treaca supararea (va zic ca e prima data cand tin ambit si l-am inebunit ca de obicei ma cert si imi trece, de data asta insa sunt suferinda) si i-am zis ca vreau sa merg la coafor saptamanal (eu am un par tare sclifosit si fara coafor sta ca o bidinea) si la cumparaturi de doua ori pe luna. Saracu a facut o fata! Hai ca diseara il iert, poate il si fericesc putin

Peseu: ce cautati pe pagina doi?

Antoooo tu esti bine?

Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ups ... dna.AndraZ va rugam sa pilotati ca noi n-avem parasute !
asa ca faceti cale'ntoarsa urgent din spitalul acela cu tensiunea in regula, ok? mai aveti (voi doua - tu si ) 3 secunde sa reactionati... 3... 2... 1... hello? n-ati ajuns acasa? offff.. multa sanatate!!! ai grija draga Andra de tine si de bebelina ca nu s-a deschis sezonul la pitici... numai pe litoral a inceput frenezia si nici acolo...!

multumim Ileana ca ne-ai transmis tu starea de spirit a dnei Andra... eu chiar ma gandeam ce-o fi cu ea de nu a mai intrat pe aici...

multi pupici pana o reveni tensiunea aia la loc!

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am fost azi prin oras si normal ca nu am rezistat sa luam si pt bebe ceva...de data asta am luat un marsupiu de la Baby Relax, ceva ce mi-am dorit dintotdeauna! Asa de bine o sa arate Denisa mea in el!!!

27+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

andicu petrecere frumoasa la nunta!
si povestea Laurei25 mie mi-a mai starpit din frica... daca ea a putut, pot si eu, nu? si e valabil si in general... las' ca ma vad eu atunci, ce curajoasa mai sunt!

groxy felicitari pt.bebe-ea... eu in sapt.23 la morfofetala am aflat ca bebelina mea avea fix cat un pahar de iaurt, adica 470 grame! dar nu cred ca a ta va fi neaparat mai grasulina, las' sa fie sanatoasa si frumoasa! iar treaba cu visul e interesanta! misto

Luna ce schimb dragut! dac'ar sti sotul tau ce-l asteapta diseara ti-ar mai propune vreo 3 sedinte de masaj saptamana viitoare ...

Mergi la inceput

dna.jadi v-ati facut momoasa acum?
eu ma fac diseara acasica... tehnica fara durere de data asta!
am inteles eu gresit sau in acest we mergeati dupa copil la Braila?
or vine singurel ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dupa-amiaza frumoaselor,

De abia acum am deschis computadorul, sunt tare curioasa sa vad ce ati mai povestit zilele astea.

Ieri am stat la barfe cu prietena mea, a fost , iar seara m-am suparat rau de tot cand a plecat ca nu a vrut (sau nu a putut cum zice ea) sa stea mai mult, s-a dus sa mai viziteze si pe altii. Imi propusesem sa nu ma enervez dar poate oi fi eu mai sensibilaroasa acum de la sarcina, m-a afectat prea tare pt binele meu si s-a resimtit la contractii, am dormit putin si prost, a fost naspa.

Sper ca sunteti bine cu toatele, va pup si ma duc sa citesc din urma.
Weekend placut,

Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Anto nu mai fi supi... daca insisti sa ai musafiri, venim noi pe rand, ce zici? ... oricum acum de 1 MAI, mai toata lumea e libera si putem face o escapada pana la Bruxelles. Eu una tare ar vrea un pic prin Belgia sa pap niste ciocolata de aia buna buna de la mama ei de-acasa...

Mergi la inceput