Mamici de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

da, ala....nu stiam ca e votata cea mai frumoasa femeie din lume..adica, e frumoasa, dar chiar "cea mai"?

Simona 25+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

cica a avut curajul sa pozeze pe coperta people fara machiaj si arata chiar foarte bine, ceea ce nu poti spune de alte vedete. Fara o tona de gled pe fata si poze corectate!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ei! atunci tot respectul!
Adevarul e ca am vazut poze cu frumuseti nemachiate si te lua cu tremurici....eu am zis sa nu fiu carcotasa si sa dau vina pe photoshop si pe lumea rea si "individioasa"

Simona 25+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am intrat putin pe adresa comuna.
pt cine se pricepe va rog sa-mi treceti si mie data nasterii. 06.12.1976 - sagetator - nico. eu nu ma pricep.
acum merg sa vad si eu un film siropos.

24+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Lorina reteta e UNICA! si cred ca functioneaza brici! zau incearc-o!

Stefania, Lorina, ma bucur ca v-a placut si voua povestea Laurei... mie chiar mi-a mai luat din temeri (vezi treaba cu acul in coloana...) si apoi nush de ce aveam impresia ca traiesc eu momentele alea de emotie de parca as fi fost langa ea. Are un stil de-a povesti... m-a emotionat si pe mine iar lacrimile au stat mai mai sa cada... i-am citit fragmente si sotului, n-a mai zis nimic... dar daca nu m-a oprit inseamna ca a apreciat!

Luna, in felul in care ai spus ca esti suparata dar ca totusi la ce am mai scris eu ai ras, chiar daca nu-ti arde de ras la ora asta, m-ai facut sincer sa ma intristez... hai te rog eu nu mai fi suparata! ce putem face sa nu mai fii supi? gandeste-te la tot ce e mai frumos pe lumea asta, gandeste-te ca sunt multi oameni care te iubesc si au nevoie de tine sa fii vesela! noi cel putin deja ne-am atasat oarecum unele de altele si zau daca nu putem considera ca ne-am imprietenit mai ceva ca surorile! ne spunem aici secretele, intimitatile cateodata, suntem o echipa cu acelasi suflet! ce putem face noi de aici sa te simti mai bine?

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Nico(nma) te-am trecut eu in listuta cu data nasterii. Nu e mare pricepere, dar daca zici ca nu stii, te-am crezut si acum totul e in regula. Te sarbatorim de 2 ori pe 6 decembrie, ok? si ca de Mos Nicolae si ca de ziua ta.

siminoc... ma uimesti... bravo voua daca mai puteti! ; dar ce zici tu ca parteneru' nu ajunge unde ajunge medicu' la controlul de pe masa? eu nu ma simt chiar asa de 'cautata' cand sunt pe masa (adica cand eram.... ca de vreo 5 luni n-am avut parte de control local la gine); ma scuzi ca ma esprim asa derect, dar e mai simtitor cu ce am acasa! ; oricum treaba asta cu "eu nu mai fac" poate sa fie pusa pe seama piticeilor de pe creierul meu mic care gandeste si el in functie de cat ii da voie ala mare! doar s-a auzit clar (de vazut nush cine a vazut) ca femeia gravida e competenta in pat si pana in luna a 9-a, ba chiar isi faciliteaza neste treburi intrand uneori in travaliu dupa un astfel de business cu partenerul.

Mergi la inceput

Asaaaaaaaaaa...

mai scriu un mesaj!
mai puteti?

Unde au disparut (ca nu vad ceata pe afara) nume ca: Samadhi, Andreea C, AndraZ, Cristina26, CarlaV, Andutzy, Housepocket480, arhdy, paticut, madabout2003, ralucapio hmmmm?

Avem nevoie de stiri de la mare inaltime! dna.aviator AndraZ ???! zburati acum? sunteti in avion?

Avem nevoie sa stim daca dra. Diana (arhdy) care devine maine doamna si-a gasit pantofi si mai ales cum i-a iesit rochia?! plus ca te asteptam draga Diana cu poze de la marele eveniment! Sa aveti o zi EXCELENTA maine si bineinteles, CASA DE PIATRA, multa SANATATE, FERICIRE si COPII SANATOSI!

Dna Madalina (madabout2003) cred ca are o scuza ca maine e ziua ei si acum mai orneaza pe tort , insa... noi? ce facem noi? bazaim aici singure-singurele?

Solicitam expres si urgent sa soseasca la raport, altfel au de furca cu noi restul! Pai cine trage aici la vasle toata ziua? Trebuie sa inaintam catre iulie-august impreuna, nu asa, care cum vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragelor, sunt disperata de un sfat! ce pot sa-mi pun in nas pe SARCINA la o rinita alergica ingrozitoare? Mai devreme am simtit ca-mi cedeaza timpanele si fruntea de la nasul atat de infundat. Doctorul a zis sa-mi pun doar in seara asta OLYNTH si de maine sa-mi clatesc mereu nasul cu apa ca sa indepartez alergenii sa nu mai ajung in stadiul asta. ce sa fac, m-am apucat de bagaje si am starnit praful cautand gentile prin debara si prin haine si oricum deja aveam rinita starnita de la polenul din aer! Apa de mare are 0 efect, la fel si ceaiul de musetel!

AndraSapt26 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata tuturor! si pentru cine vrea... Am pierdut aseara o multime de vesti interesante pentru ca a inceput sa se supraincalzeasca procesorul de la calc si era cat pe ce sa prajim oua pe el. Asa ca am inchis frumusel pravalia si am trecut pe conversatie pasnica alaturi de sot.

Aylin, felicitari pentru bebelina ta! Cred ca e mai ales meritul tau ca totul e bine si ca ati scos "cuiul" ala nenorocit! Te-ai gandit la un nume pentru fetita sau nu vrei sa te grabesti?

nma, ai un week-end prelungit sa te odihnesti! Profita! Cat despre varicela, cred ca sarcina e destul de mare acum ca sa nu-ti mai faci probleme, chiar daca esti expusa si nu esti imunizata.

Andra, la Olynth ma gandeam si eu... Altceva mai eficinet de atat nu stiu... Sa te faci repede bine!

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Am facut o cafea , braziliana, aromata, buna, nici prea dulce nici amara,ce ma-ncanta cu o aroma..... de s-au trezit si vecinii, vad ca trebaluiesc pe aici prin balcon...asa ca va astept cu drag!
Daca nu veniti in urmatoarea ora eu fug sa-mi caut uleiurile mele aromatice sa ma apuc de combinatii, poate mi-oi gasi vreun talent ascuns si eventual scap si de vergeturi...
vad ca da sa rasara una asa pe lateral, dar nu stiu sigur ce e, ori vena, ori tentativa de vergetura,insa e rosiatica violacee abia se vede...

27+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput