Mamici de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

aylin felicitari pentru bebelina ta.

Anya din ce am citit eu in cartile sotului diferentele ar fi cam astea:
la rahi (peridurala) se intra cu acul intre vertebre, iar anestezicul e pe baza de opioide, deci mult mai puternic

La epidurala nu se patrunde intre vertebre, iar anestezicul e pe baza de morfina, e mai putin puternica si efectul trece mai repede.

Astept corecturi din partea mai-avizatilor

Simona 25+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

simo, oanaaa intrebase de epidurala, care este acelasi lucru cu peridurala si de diferentele nastere naturala vs cezariana in acest caz.
rahianestezia este diferita, asa cum spuneai si tu. depinde de locul in care se intra cu acul:peri/epidural sau in canalul medular.
exista si combinatii peri/rahianestezie.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anya asteptam corecturile
Oricum cred ca incepand cu luna asta ar fi bine sa incep cu medicul discutiile despre cum voi naste, ce vreau eu si ce crede el ca este posibil...plus cu anestezista, care nu e prea pro epidurala....vom vedea ce si cum, de obicei nu-mi fac planuri care tin de destin ca mi-o iau peste nas , tot timpul se intampla cu totul altceva decat ceea ce asteptam eu.

O fi adevarat ca ce scris in frunte ti-e pus?

Simona 25+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

tare mult s-a scris si imi e greu sa recuperez tot.
luna multumesc. nu stiam ca rujeola nu e periculoasa acum. e un lucru bun.
am vazut ca s-a mai discutat despre epilare. pe mine vine si ma face acasa cu ceara de unica folosinta. azi am fost sa imi fac si unghiile, tipa s-a oferit sa vina si ea acasa imsa m-a cam ciuruit asa ca voi renunta la ea.
anya intre anestezie generala si rahi pt cezariana tu ce recomanzi. eu l-a prima sarcina am avut rahi care nu a prins si apoi generala. acum parca asi merge pe generala sa nu mai risc nimic.

24+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nma vazut pozele si mamica frumoasa.
aylin felicitari de vestile bune.
eu raportez azi primele vergeturi aparute,desi m-am dat cu creme ,am bocit de dimineata acum mi-a trecut.sau nu...

alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mamaaaa, ce cunoscute par subiectele! Ah, am uitat ca le tipa Alina din stanga mea catre toata masa, la intalnire .
Alina nu stiu ce prefera, dar nu generala. Si am citit si eu ca refacerea dupa o anestezie partiala e mult mai usoara decat dupa generala cand te trezesti ca dupa o mare betie, mahmureala care tine 3-4 ore, basca vrei sa vorbesti si nu poti, zici ca ai fumat toata noaptea tigari de alea rasucite pe care nu scrie nimic (asa mi-a zis mama, sa nu fumez nimic care nu e de marca ]. Si riscul de relaxare uterina vine tot dupa cezariana cu anestezie generala!

Eu am venit acasa, am gatit un pic, de rusinea socrului dar am asa o durere de un picior si un colt de cicatrice de cezariana, zici ca se schimba vremea. Dimineata ma duc la epilat, ca vad ca ati tot vorbit, eu merg sa ma epilez, mi se pare mult mai comod si lipsit de experiente neplacute. Cu ceara refolosibila, cea de unica folosinta mi se pare o porcarie, oricum ai epila tot nu iese ca la prima. Si ma epilez inghinal total, dupa calculele mele, cred ca ma mai epilez de 2 ori in sarcina asta...mai am exact 60 de zile, dupa calculele mele!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Deni ...te dadusera fetele la disparuti

Simona 25+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Ei si cu voi, disparuta dar vie .

Ma epuizez pe fotoliu si ma uit pe proteve dar emisiunea asta e peste puterea mea de intelegere, oricum nu castiga cine merita asa ca incerc sa vad ce film e pe acasa, unul siropos as vrea si la final sa plang sa ma descarc si eu nervos!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

daca vreti un film siropos dragutel si comedioara, cautati "Music and lyrics"....eu zic ca merita

Simona 25+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Si ma gandesc ca gata cu lalaitul pe net seara, imi vine ocupatia acasa si cred ca ma va lasa cracanata la timp de seara! Si nu va ganditi la prostii, eu ma refer la baiatul meu iubit, tare mult il mai iubesc!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Ala cu drew si hugh? ati auzit ca a fost votata drew cea mai frumoasa din lume in revista people?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput