Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 3
nma spune:
salut si eu fetele. a trecut ceva vreme de cand nu am mai scris. de citit am reusit pana miercuri seara, deci am ceva de recuperat.
scriu ce imi amintesc apoi trec la citit.
cineva intreba de legatul trompelor. eu sunt la a doua cezariana, dar nu o voi face. ieri alex mi-a spus sa mai cumparam un patut caci mai vrea cel putin un bb pe langa surioara lui. nu se stie ce va fi in viitor.
luna parca tu spuneai ca iti e teama de nastere. eu situ ce ma asteapta si incerc sa nu ma gandesc caci ma apuca groaza. cel mai teama imi e de anestezie.
alina.a parca spuneai ceva de ten de cacao. eu sunt un dezastru iar unele persoane nu uita sa remarce. eu nu am avut probleme pana la sarcina asta.
s-a mai scris de kg. eu sunt la +6, dar am inceput sa fac celuluita. sotul a remarcat zilele trecute si cand ma vede in pantaloni scurti fara sa isi dea seama comenteza. trebuie sa il atentionez ca ma deranjaza caci singur se pare ca nu isi da seama.
au mai aparut caruciaore asa ca va felicit pe toate. marti am si eu intalnire cu bb-le meu, mai incecam o morfo la noi in oras. poate de data asta primesc mai multe informatii.
si eu imi mai ridic copilul in brate si are 17kg. o fac foarte rar, dar uneori trebuie. am noroc ca saracutul intelege si profita de tati cat de mult poate.
nu ma mai ajuta neuronul asa ca nu mai stiu ce trebuia sa scriu.
eu am avuto saptamana grea, astept sa se termine.
azi am aflat o veste destul de socanta pt mine. la alex la gradi au aparut multe cazuri de varicela. alex nu a facut si nici eu. sotul spunea sa trimitem copilul la bunici, dar nu stiu daca are rost. saptamana viitoare nu va mai merge la gradinita.
am reusit sa pun si eu cateva poze cu burtica.
acum merg sa vad ce afi mai facut
23+ 21.07.2003
poze
oaana spune:
fetele care v-ati uitat pe site-ul bebe-walz,voi ati comandat ceva ,cum a-ti facut ca am vazut perne de alaptat care ajung si la 60 ron-super pret,dar cum putem comanda?
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
[http://new.photos.com/oanavpopa/album
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
aylin_tarcan spune:
vroiam sa ma ofer sa va traduc de pe site-ul baby-walz, ca stiu germana, dar am inteles ca e si in engleza...asa ca....oricum, daca aveti nevoie de stiutor de germana, ma pun la dispozitia voastra.
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
Luna1 spune:
Nico nma daca Alex a intrat deja in contact nu mai are rost sa il trimiti de langa tine. Insa la varsta asta de sarcina nu mai este niciun pericol pentru fat, doar ca la adulti se manifesta cica mai urat. Am inteles ca se da tratament (cel putin aici) cu aciclovir (care in principiu e cam interzis in sarcina). Oricum stai linistita, varicela e periculoasa doar la inceput si in ultima sapt de sarcina (pentru ca se poate naste bebe cu ea si trebuie sa primeasca tratament) in rest e ok.
Va pup pe toate fetelor, ma duc acasa, sa aveti un weekend fain.
Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Anya20 spune:
oanaa, diferenta majora, din cate stiu eu, la peridurala din nasterea naturala vs cezariana sta in primul rand in concentratia anestezicului.la cezariana nu mai simti nimic de la burta in jos si nu poti merge pe picioare. defapt, poate prinde toata musculatura abdominala si uneori poti simti ca respiri mai greu.
nico, bafta la eco!
lunaaaa, inviorarea!!! sa ai si tu un we frumos.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
Anya20 spune:
aylin, ma bucur ca bebelusa ta este bine. asa si trebuie.
si eu m-as fi abtinut sa-i spun lui tutunaru ceva referitor la "cuiul" pe care ti l-a bagat, dar mi se pare ca a avut o atitudine hai sa-i spun "ciudata", ca sa fiu draguta. pe zi ce trece aflu tot felul de lucruri care mi-l fac si mai simpatic pe dl. dr.
aylin_tarcan spune:
lavinia si anya
ma gandesc acum cum sa fac cu toti doctorii astia ai mei, ca nu pot face eco in fiecare saptamana...sa vad cum ii impart. am prog la herghe la 27 sapt si la 32. ma gandesc sa ma duc la tutu eventual pe la 29 sapt.
si acum ma gandesc ca luni ma duc la noua doctorita. o sa vrea si ea sa imi faca eco? ca abia ce am facut azi....
daca luni va fi minunat la dr, poate ca renunt de tot la tutu, si merg doar la herghe la eco....sa vedem...ma mai gandesc. ca fiecare varianta are plusuri si minusuri. ce naspa e cu doctorii astia! tre sa ai unul si bun in care sa ai incredere!
fetele care mai sunt pe aici. am program de "dansez pt tine" in seara asta....ca tare ce imi place sa ii vad dansand...
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
Simo78 spune:
aylin felicitari pentru bebelina ta.
Anya din ce am citit eu in cartile sotului diferentele ar fi cam astea:
la rahi (peridurala) se intra cu acul intre vertebre, iar anestezicul e pe baza de opioide, deci mult mai puternic
La epidurala nu se patrunde intre vertebre, iar anestezicul e pe baza de morfina, e mai putin puternica si efectul trece mai repede.
Astept corecturi din partea mai-avizatilor
Simona 25+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
Anya20 spune:
aylin, poti face cate eco doresti, si una la doua zile daca te tine. nu se intampla nimic. singura problema e ca daca mergi la multi dr-i nu faci decat sa te zapacesti. daca vrei un sfat, eu nu l-as da pe herghelegiu pe nici un alt ecografist de la noi (chiar si celebrul dr pop nu mai e ce a fost de cand cu infarcturile si cu varsta. asta e). desigur ca nici el nu e Dumnezeu, dar nimeni nu e perfect. momentul nasterii este crucial, oricat de banal ar parea uneori, asa ca e bine sa te hotarasti pe mana cui mergi, ca stii cum e cu ccc copilul cu multe moase.... multa bafta luni!
aylin_tarcan spune:
merci ]anya pt sfat. oricum o sa mai renunt la ei. nici eu nu l-as da pe herghe pt eco. si daca ma multumeste mihalache, renunt la tutu. doar ca eu consider ca fac f bine ca iau biomarin ala. si nu stiu cand tb sa il intrerup candva dupa 28 de sapt, ca deocamdata mi-a zis sa il mai iau. sper sa stie si altcineva, ca nu as vrea sa fie asta singurul motiv pt care sa mai fac vizite si la tutu.
zici ca eco pot sa fac cate vreau? ca eu am facut destul de multe. ioana stie! adica daca fac azi si fac si luni nu e grav? bineinteles ca nu o sa fie noul meu hobby, dar nu l-as da pe herghe (vorba ta, ca bine ai zis). cred ca mai vad eu dupa ziua de luni.
merci simo
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem