Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 2
karligutza spune:
Fetili ma stric de ras aici de una singura!
Sotul, v-am mai spus, are de dat licenta acum in iunie, deci pana nastem noi... si pe langa stresul produs de grija pentru mamicutza in devenire de langa el, mai are si licenta asta. Aseara se simtea el mai rau. Am dat vina pe masa de seara, insa nu s-a intamplat nimic. Azi nu prea a putut sa manance si nici nu a vrut. De vreo jumatate de ora a dat el o raita prin bucatarie si bineinteles iar l-a durut burtica (o fi gravid? )... si deci drumusor la baie. Fratele lui care este medic si intamplator in acest weekend este acasa, vine si ma intreaba ce are. Eu zic: ii e rau dom'doctor! Eu cred ca e pe baza de stres! Ce vitamine sa ii dam? ce ii recomandati? zic eu: ceva pentru concentrare, o mai buna memorare... iar el zice (si eu incepusem chiar sa il iau in serios...):
VITAMINA C - pentru Concentrare!
VITAMINA D - pentru Desteptaciune...
Vitamina E - pentru eficienta zic eu... el, nu: pentru ELOCVENTA! EMINENTA!
Vitamina F - zic eu: pentru FRECAT MENTA... el, super: trebuie si din asta!
Vitamina G - de la GARGAUNI...
Vitamina H - de la HAI LASA-MA-N PACE!
si uite asa ma stric de ras cand mi le amintesc si le scriu aici pentru voi. Bun pachetul de vitamine recomandat de dom' doctor, da? Vrem si noi?
pupici! ma imbrac si dau o fuga sa cumpar niste furazolidon ca nu se mai poate asa! eu imi iubesc sotul!
karligutza, sapt.30 si printesa din burtica
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
lorinaoo1, la mine cel mai rau e ca uit de burta cand fac mancare...si mai simt asa cateodata cam multa caldura la burta...ma apropii milimetric de oala de pe foc!
27+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
ei asta nu mi s-a intamplat pt ca fac papica la un ochi mai la distanta de burtica mea Mai in gluma, mai in serios, ai grija de burtica ta sa nu ia foc
Karligutza faina reteta, oare merge si pt sotiorul meu?
Am citit si povestea Laurei si am dat apa la soricei, e intr-adevar impresionanta Bravo ei ca nu si-a pierdut speranta, ca a luptat si a fost puternica pt puisorii ei.
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+
aylin_tarcan spune:
fetele, pe scurt ca ma duc sa pap ca am o foameeeeee....de emotii azi nu am papt.
am venit de la tutu, mi-a facut eco, totul e bine cu bebelina, e cu 2 zile mai mica (eu oricum am avut ovulatie tarzie), 683grame.....iar in tabelele de pe net scrie 500 la 24 sapt.....ma rog, nu e rau, dar ma mir
iar colul, marea surpiza a serii, 3.82 cm.....ma intreb daac a masurat bine ca nu suna a colul meu!!!!
mi-a dat analize, printre care si streptococul B cel faimos si ne mai vedem la 28 sapt.
a comentat ca de ce am facut eco la herghe, i-am zis ca aveam un cui. mi-a zis:si cat a costat cuiul asta? uite ve\i? mai bine veneai la mine si ti-l scoteam cu un milion....iar pe mine ma manca sa ii zic "pai dvs mi l-ati bagat"...dar am fost cuminte si diplomata.
pt cine e interesat, chiar nepasator nu e, mi-a cerut nr de mobil si l-a bagat in telefonul lui...ceea ce m-a surprins placut.
mai e hopul luni.
ati vazut daca mi-ati tinut pumnii ce bine a fost? sa mi-i mai tineti ca vad ca imi merge bine
PS pt luna si mie mi s-a parut ca bblina are nasul acvilin.
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
stefania_97 spune:
Karligutza ai avut dreptate, o poveste extraordinara.
Felicitari lui Laura 25 p t curajul si forta de care a dat dovada
stefania sapt.24& Catarina
http://salexandre.blog.com/
lorinaoo1 spune:
Aylin bravo pt vestile bune Sa inteleg ca ai iesit de acolo cu un zambet cat China? Deci sapt 28, asa, avem sedinta de tinut pumnii si expediat pachet ganduri bune si pupici
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
PS pt luna si mie mi s-a parut ca bblina are nasul acvilin.
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
Aha, deci si tu esti mama de vrajitoare! Las' sa ne traiasca!
Felicitari pt rezultatele bune.
Fetelor eu nu prea am intrat azi ca am o stare proasta, asa proasta ca n-am chef sa stric ziua nimanui. Deci va citesc iar cand ajung la postarile Karligutzei rad desi nu-mi vine.
Va pup pe toate.
Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
aylin_tarcan spune:
hai mai lunito revino-ti, ca tu erai aia care ne incuraja pe noi...ce faci aici? pai daca se darama soclul....
fetele, mai vreau sa zic ceva. ca sa va dati seama ce inseamna site-ul asta pentru oameni. stau eu la discutii in timp ce asteptam la tutu cu o doamna de langa mine....si punem noi tara la cale...si vede ca pe o eco de a mea scrie "extensie incompleta a membranei amniotice" (va mai aduceti aminte? eram la inceput si am fost eu panicata cu asta). si zice doamna ca si ea a fost panicata cu ce o insemna, si stres si plansete, pana a gasit un subiect pe net (n.r. subiectul pus de mine in disperare de cauza) si a citit acolo ce si cum si s-a linistit!!!!
m-a pufnit rasul si i-am zis ca eu pusesem subiectul ca ma speriasem
Nota: Daca doamna respectiva citeste acest topic, sau este chiar printre gravidutele noastre dragi, o astept la apel!
Aylin, 23+
pozici
atat de mari suntem
oaana spune:
FETELE DIN IESI,eu pot duminica,daca se poate asa,si pot ajunge in jurul orei trei,dar incerc sa ma grabesc cat pot de repede.
fetele care stiu cat m-am chinuit cu pozele,am dat-o in bara,nu mai merge deloc...nu stiu de ce nu pot pricepe cum se face.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
[http://new.photos.com/oanavpopa/album
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
ANYA,eu nastere naturala cu peridurala....si la fel vreau si acum,imi poti spune ce e diferit la ambele,adica ma refer la anestezie.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
[http://new.photos.com/oanavpopa/album
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"