Mamici de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Anya iti multumesc mult pentru raspuns. Da, anomalii fiziologice nu sunt, asta sunt sigura! Am facut 2 ecografii in 2 locuri si fiziologic totul este ok, ba chiar la prima ecografie nu exista reflux. Doar la a doua... Si doctorul a descris clar ca toate cele (cord, camere, artere, etc) sunt normale si bine/complet formate. Deci spui ca daca e functional este temporar? Exista cazuri in care sa nu fie temporar, sau intotdeauna e ceva pasager in decursul dezvoltarii inimii?

Mersi mult pt informatii, ai idee unde as putea gasi si niste materiale de specialitate? Eu nu stiu cum sa caut pe net (incercai eu ceva cu tricuspid regurgitation, dar nu am gasit exact ce doream).

sapt. 23 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

'Samurai Lady' (mami de samurashi) .... si tot ce iti doresti pentru tine si pentru barbateii de langa tine! Probabil acum chefuiti de zor... noi o sa avem rabdare, insa tu sa nu ne uiti cu feliuta de tort!

witchy, cord cu 5 camere? sau ai scris gresit? anya... cum e?

brazuca senzatia de la lovituri poate radia cred eu pana sus in abdomen (iar daca ai norocul sa ai sanii mari o fi fost chiar sub san!), insa, cel putin la mine, nu am simtit-o niciodata asa de sus. Foarte des in laterale, si de la buric in jos...

karligutza, sapt.31 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Multumim Ileana pentru vesti. Deci asa, dna.aviator s-a intors cu bine acasa! Atunci trebe' ca sa vina si ea pe aici, dar azi o fi si ea libera, papa mici, papa ea ceva bun de nu e cu ochii pe noi...

Te asteptam cu drag inapoi draga mami AndraZ!!!!!!

karligutza, sapt.31 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

karligutza, sanii nu ii am deloc mari...adik s-au mai marit ei in perioada asta a sarcinii dar tot nu pot fi considerati mari. Loviturile sunt clare in zona aia, dar eu ma gandesc ca poate ea da cu piciorusul in cine stie ce organ si il impinge mai sus, si de-asta percep eu miscarea atat de sub san...nu stiu ce sa mai cred, dar atata timp cat se misca, e de bine, deci nu imi fac griji.
Pupik fetele si ma duc la aer cu papusik asta sa o mai calmez umpik ca nu prea ii place la calculator!

27+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata si de la noi,

Samuray-Lady, La Multi Ani! Multa sanatate, fericire si bucurii. Petrecere frumoasa!

Azi schimb si eu saptamana si prefixul nr de sapt .

Am mancat cam mult la micul dejun si de abia mai respir, of.
In rest ziua a inceput ok, e soare si frumos afara, juniorul a dormit pana aproape de ora 10 spre bucuria lui ta-su. Iar acum Victor e pe afara cu bona, sotul mestereste chestii in pivnita si eu vorbesc cu voi, .

Aylin, Ioana, ma bucur ca aveti vesti bune de la dr.

Pup fetele, o zi buna,

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Gata, ne-am intors! Dimineata ne-a cazut si netul, de parca universul conspira sa ma scoata din casa! Ma astept sa fac un pic de febra musculara, desi m-am plimbat asa, cu viteza melcului. Cel putin am mirosit verdeata proaspata si mi-am facut si o dambla mai veche: am fost pana in piata. Mie-mi place la nebunie piata, cu toate culorile alea nebune de pe tarabe, cu mirosul de patrunjel proaspat etc. Algomeratia nu ma deranjeaza asa de tare.

witchy_witch, felicitari pentru baietelul tau vioi si sanatos! Ma bucur ca Anya te-a linistit cu rezultatele acelea la eco, stie ea ce spune!
brazuca, si la mine aceeasi poveste: de la o vreme bebelina misca mult mai sus decat eram eu obisnuita. Inca n-a ajuns asa de sus ca a ta, dar simt si eu ca si-a modificat un pic locul de joaca. Stii ce-mi place acum? Ca nu simt numai loviturile bruste, ii percep foarte clar si miscarile mai lente. Imi si imaginez cum ridica incet o manuta sa se frece la ochisori, cum ridica foarte gratioasa un piciorus... Asera ne-am uitat vreo jumatate de ora si eu si tati la burtica, sa vedem cum face Miruna valuri! (Ce vreti, prima sarcina! ) Cred ca e si normal sa miste acum mai mult si mai energic, doar pruncii cresc si au mai multa energie de consumat!
Simo, succes sotului tau la congres! Noi facem liniste sa nu-l deranjam cu tacanitul de taste. Si al meu barbatel e foarte prins acum, fiindca pe 23 are examenul pentru avansare, vrea sa ajunga cercetator stiintific.
Andra, te asteptam pe forum! Ce bine ca tensiunea e acum in regula!

Anto, bataie de flori!!! Ai trecut in plutonul fruntas! Si noi am schimbat azi saptamana, da' suntem mai mititele... Nici o grija, va calcam pe urme!

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lary la multi ani!sa fi sanatoasa si iubita si bb2 cel putin la fel ca micutzul kenta!
dar parca erau mai multe mamici azi ca sarbatorite....imi joaca mie feste neuronu'?
ioana si aylin ma bucur ca aveti vesi bune.despre aylin am vazut-o din poze ca e tare dragutza,sa vedeti ce fotomodel de fetita o sa aiba
andra ma bucur ca esti bine,sa ne dai vesti!

alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Lia, felicitari si voua pt schimbarea saptamanii, asa e la noi melcisorii, incet dar sigur. Sa-ti fie de bine plimbarica.

Ileana, multumim pt vestile despre Andraz.
Andraz, bine ai revenit acasa, multa sanatate.

Witchy, felicitari pt micul sportiv. Ai vazut ca te-a linistit Anya, deci totul e f bine.

Anya, , pupam fetele frumoase.

Lunito, unde esti? Muncesti sau te rasfeti acasa cu baietii?

Eu am senzatia ca mi-a crescut burta brusc si mult in ultimele 2 sapt, de picioare si ghionturi in cele mai bizare locuri nici nu mai zic.

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Gravidutelor, ma alatur si eu voua. Am DPN 19,07 cu o mica fetita. Azi sunt fericita intrucat i-am adus mobila acasa. O va asambla sotul cand voi la maternitate insa faptul ca e in casa ma face sa constientizez apropierea momentului.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Bun venit, Dana! Vad ca problema camerei ai rezolvat-o, dar un nume pentru bebelina ati gasit?

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput