Mamici de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La inceput i-am zis Sara Maria. Ulterior ne-am razgandit si am zis - Daria Stefania, insa tocmai astazi mama imi spunea la telefon ca i se pare un nume cam dur. Asa ca nu stiu ce sa zic.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Dana, toate cele patru nume mi se par super frumoase si mie una nu-mi suna deloc dure! Vezi, pana la urma e o chestiune de gust. Important e sa va placa voua numele pe care le alegeti si atunci vor suna foarte dulce pentru toata lumea.

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

[size=6]
Asta cred si eu , insa parca nu pot sa nu le cer parerea si celor din familie. pana la urma 'numele este primul dar dat copilului de parinti'. Cred totusi ca ii va ramane Daria Stefania.

Liadorian, vad ca toate aveti in josul mesajului acelasi tip de semnatura. Ar trebui sa ma inregistrez in alta parte????
Si inca ceva - daca ma poti ajuta - am vazut ca ai scris ca pentru PM il activezi din meniu, insa eu cand dau pe mesaje private imi apare pagina aceea cu toate forumurile de la inceput???

Dana

Mergi la inceput

Dana, ca sa-ti modifici semnatura, intri la Profil personal si e acolo o rubricutza unde poti sa "semnezi" cum vrei tu. Ca sa-ti apara caruciorul roz pentru fetita, dupa numele tau (sau inainte, cum vrei tu ), scrie [ fetita ] cu tot cu parantezele patrate dar fara sa mai lasi spatiile acelea pe care le-am lasat eu. Poti sa adaugi - in afara parantezelor, evident - orice alte chestii mai vrei tu - numarul de saptamani, numele fetitei etc. Despre MP nu stiu ce sa-ti spun, nu mi s-a intamplat chestia asta niciodata. Poate intra vreo mami mai priceputa decat mine si te descurca.

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Dana, bine ai venit in grupul nostru, sa-ti traiasca bebelina.

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele.
Vreau sa va si eu ceva:pe 3 mai sunt programata la dr Iosup la eco ,morfo de sem 1,si ma intereseaza daca imi face abdominala sau transvaginala.
multumesc ptr raspunsuri.

anca 12+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

whitchy, o insuficienta functioanala este tranzitorie, incetand atunci cand dispare factorul care a declansat-o. nu cred ca are rost sa iti bati capul acum cu tratate de cardiologie, iar pe net nu stiu daca gasesti ceva clar desprea asta. dupa parerea mea mai rau te zapacesti. asa ca stai cuminte si nu te panica. uite o

da, karligutza, cordul este tetracameral, dar probabil ca whitchy a scris in viteza. dar intelegem noi.

anto, multumim. si noi va pupam. 30 de saptamani? acum faci 32...34...38 si gata termenul.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Lia, multumesc frumos de raspuns. Poate ma descurca sotul cand vine de la serv.

Anca, ce pot sa-ti spun este ca mie la eco de primul trim mi-a facut intravaginala insa la alt doctor.

Dana S29 cu bebe Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

O zi bun a si de la noi, macar ce a mai ramas din ea.

Lia, sa-ti priasca plimbarea.
Noua tare bine ne prinde o plimbare. Aseara am iesit pe la 9 (Stefan a dormit la mama) si am umblat amandoi muuult, prin ploaie...a fost tare frumos. Ne-am oprit la o cofetarie (una foarte faina, care are deschis pana la 24 si unde prajiturile sunt delicioase) si am ajuns acasa intr-o stare psihica foarte buna.

Bine ai venit, Dana!

(Lia, abia acum vad ca esti din Suceava. Mereu am crezut ca esti din Arad. Cu cine te-am confundat?)

Oana 27+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Oana, ! Nu numai ca ne-a priit plimbarea, dar ne-a dat si o pofta de mancare URIASA!! Am crezut ca-i rod urechile sotului cand am ajuns acasa. Parca totul are alt gust dupa ce te misti un pic ... Cat despre confuzii, habar n-am! N-am vazut Aradul decat pe harta, chestiune pe care sper s-o remediez cat de curand. Fiindca sunt mai aproape de voi, iesencele, ma inscrisesm si eu pe listutza pentru o posibila intalnire de burtici. Sper sa mearga lucrurile bine si de acum incolo, ca sa pot veni pana la Iasi!

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput