Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 21
afibebe spune:
Salutare tuturor.
am vrea sa ne alaturam si noi voua mamicilor de iulie august.initial DPN nostru era 4 sept insa ne-a anuntat doctorul ca avem o sapt buna avans si DPN s-a schimbat.E 28 august.deci o sa nbe alaturam voua si speram sa ne primiti cu drag.
O sa avem un baietel Cristian Nicolae.Are 460 de grame si e sanatos.
Suntem tare fericiti.
Am vazut in paginile voastre am vazut ca scriati ceva de o ordonanta.S-a schimbat ceva?
Pot afla si eu despre ce e vorba?
Va multumesc mult pt primire si pt eventualele voastre raspunsuri.
AFIBEBE
22+
Cristian Nicolae
Simo78 spune:
Lary La Multi Ani! sa-ti traiasca samurashii!!!!!!!!
Lia
de urarile de bine
Dana, Afibebe bun venit in randul nostru, sa va traiasca carucioarele
...acu ma uit daca v-a trecut cineva, daca nu sa va trec pe listuta.
Simona
25+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
Simo78 spune:
Acu sa-mi laud si eu puiul de cioara, ca tocami am venit de la medic...Are 800 de grame si si-a pastrat avansul de o saptamana la masuratori
, i-am vazut fetisoara si deja are falcutze, si da, iar am dat o lacrima de emotie
...
Simona
25+
Matei Hisham
X-ray spune:
simo sa traiasca si la mai mare!auzi tu "pui de cioara"
.....
saptamana viitoare ma duc si eu la revizie cu elisa
alina
27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Simo78 spune:
peseu, sa va spui ca l-am vazut cum isi inchide si deschide ochisorii si gurita
, si cum baleta el pe acolo, ca o clipa nu a stat locului, s-a chinui medicul o gramada sa-l prinda pentru masuratori, noroc ca omul e un munte de rabdare...
alina.a vizionare placuta si tie pt saptamana viitoare, cred ca numeri orele.
Simona
25+
Matei Hisham
brazuca25 spune:
Simo, felicitari pt eco! Stiu cum te simti, pt ca si eu la fel m-am simtit cand am vazut printesa la eco acum 2 saptamani. Eu ma uit la CD in fiecare zi si ma minunez cat de dulcik este. Si a mea este cu falcute, si isi manca degetelele.
27+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
andicu spune:
Buna seara si de la mine!
Samuray-lady,
!
sa fiti sanatosi tu si bebe si sa ai parte numai de bucurii in viata alaturi de baietii tai! 
Dana si Afibebe, bun venit printre noi! va urez bebei sanatosi si nascuti la termen! 

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune!
AndraZ, ma bucur ca esti acasa si esti bine!
Si felicitari burticilor care au schimbat prefixul si au trecut in ultimul tur de "pista" inainte de linia de sosire
! maine schimbam si noi prefixul!
Eu tot citesc la mamici de mai-iunie si moaaamaaa, ce nasc fetele acolo! cand ma gandesc ca urmam noi...
Noi ne-am facut de cap si azi, pt ca ne-au venit nasii in vizita de ieri si daca ieri am fost in delta, azi am fost la un gratar, la tara si abia de vreo 2 ore ne-am linistit si noi!
Si cum noi suntem precum micii japonezi
, uitati aici poze noi de 01 mai!
Andicu
29+
Filip Cristian Poze noi cu burtica
cristina26 spune:
Buna dragutelor,
Mi-am facut si eu ceva poze graviduta, le-am pus aici.
sunt atat dolofe. Va pup dulce pe toate
, ma duc sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
bebe Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
28+
Ingrid Ecaterina si mami
cristina26 spune:
la multi ani samuray lady!!! la mine este inca data de 1-5-2007
. Multi ani fericiti, un copil sanatos, frumos, nastere usoara si tot ce ai visat sa devina realitea acestui an
.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
28+
Ingrid Ecaterina si mami