Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 22
liadorian spune:
'Neata!
pentru clasa muncitoare si pentru impatimiti/impatimite! Tocmai am vizionat poze superbe de la andicu si de la Cristina, mi-am clatit ochii cu peisaje din Delta, fum de gratar si burtici radioase. Cred ca am inceput bine ziua, nu?
Simo, felicitari pentru flacaul voinicut si falcosel! Noi mergem la eco abia peste o saptamana, doua si sper sa-mi fac curaj pentru o morfofetala. Poate vad si eu falcutze la duduia mea. Ca tot veni vorba de domnita Miruna - ieri la plimbare mi-a fost "petita" de un Matei foarte dragalas de vreo 2 anisori!
Pustiul "vlea sa se joace cu Miluna si ... si ... sa se insoale cu ea!" 
Lia
S27
Miruna Demetra
siminoc spune:
'Neata!
Ce bine miroase
! Esti matinala! La serviciu?
Am observat ca fetele sunt mai active dupa-amiaza. Din pacate eu plec la 14.00 de la serviciu, iar acasa nu am inca net. Sunt putin in contra timp.
Si eu m-am delectat cu pozele de la Andicu si Cristina. Foarte faine! Noi aveam planuit sa mergem anu' asta in Delta, da' a aparut burtica ce se va transforma in bebe asa ca nu cred sa avem parte de concediu anu' asta.![]()
Dana, Afibebe, bine ati venit! 

Lary
, mamica se samurasi, multi ani si buni, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Simo, felicitari pt eco. Sa-ti traiasca feciorasul si spor la crescut!
Fetele din Iasi, cum a ramas cu intalneala?
O zi frumoasa! La Iasi pare sa fie cu soare. Ieri a fost groaznic!
pe burtici!
+30 cu
Miruna
poze cu burtica si fara
liadorian spune:
Buna dimineata, siminoc! Din pacate, nu suntem la servici. noi suntem in medical de vreo doua luni si un pic, din cauza unor contractii nesimtite. Sotul meu se trezeste foarte devreme si din cauza asta mi-am pastrat programul mai vechi de trezit. Noi suntem d felul nostru foarte matinali, nici duminica nu prea reusim sa dormim mai tarziu de 7...
Lia
S27
Miruna Demetra
siminoc spune:
Imi pare rau ca tr sa stai in medical. Da-i mai bine sai grija de burtica. E pe primul loc! Noi suntem ok, de asta mai muncim. Da' nu ne spetim.
Crezi ca poti veni la intalneala sambata?
Simona
+30 cu
Miruna
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
Noi mai avem si insomnii din cand in cand! Da' nu bebelina e de vina. Ea se agita, e foarte activa, dar nu ma deranjeaza. Nu m-a lovit niciodata sa doara, cum am auzit pe la alte mamici. Cine stie de-acum incolo. 
Doar ca respir greu si ma misc greu si tr sa ma duc si la buda in tp noptii.
Simona
+30 cu
Miruna
poze cu burtica si fara
liadorian spune:
quote:
Originally posted by siminoc
Crezi ca poti veni la intalneala sambata?
Simona+30 cu
Miruna
poze cu burtica si fara
Mi-e foarte greu sa spun acum... Ieri m-am aventurat un pic pe afara si seara am avut iar o repriza de contractii. Sa vad cum evolueaza situatia azi. Oricum, cred ca mai trebuie sa ma antrenez prin jurul blocului pana sa ma gandesc la calatorii serioase. Vorba Laviniei, daca n-o fi acum, o sa fie la o intalnire viitoare si tot ne vedem noi! Mai ales ca Mirunele trebuie sa se cunoasca, nu?
Lia
S27
Miruna Demetra
X-ray spune:
buna dimineatza! gata oficial sunt in trimestru 3 de azi
.
andicu am vazut burtica frumoasa,veti avea o minune de flacau!
cristina 26 ce ma bucur ca ai mai trecut pe la noi,esti adorabila ca si gravidutza!ce mai face fetita din burtica?mai scrie si pe la noi....
eu in sfarsit m-am linistit cu catelusa mea,luni i-a fost tare rau ,a inceput sa sangereze usor din rana nu a mai mancat...pana la urma e bine acum.si m-a sunat sotul acum a luat rezultatul uroculturii de la laborator de sapt trecuta si se pare ca am avut dreptate este o infectie urinara
.astept sa vad rezultatul si apoi sun pe nenea dr sa stabilim ce iau....
alina
28+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Samurai-lady spune:
Iote cat de mult scrietiiiiiiiii.
Aici sunt 9 zile libere de 1 Mai si nu prea mai intru ca e acasa si sotiorul si Ken.Toata ziua ori pe afara ori facem curat prin casa.
Hai sa ma laud si eu
,am schimbat prefixul,am 30 ani fix.

Era mai sa plang cand ken mi-a cantat La multi aniiiiii !
Noi va pupam si va urmarim din umbra,citim,dar nu prea avem timp sa scriem.De luni,de sapt.viitoare revenim in fortzaaa.
Samurai-lady
26 weeks
si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
liadorian spune:
, Alina! Ce bine ca si catelusa ta e pe drumul cel bune! Va si vad la plimbare acusi, acusi. Cat despre infectia urinara, urata treaba, dar nu imposibil de rezolvat. Niste antibiotic ii vine de hac. Uite, acum pun majoretele la treaba pentru tine, sa te faci repede bine! 

Lia
S27
Miruna Demetra
Samurai-lady spune:
FETELEEEEEEEEEEE,acu am citit din urmaaaa.
MULTUMESC de FRUMOASELE URARI 
SI voua bebei sanatasi si papaciosi 
Samurai-lady
26 weeks
si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe