Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 23
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Samurai-lady
Hai sa ma laud si eu,am schimbat prefixul,am 30 ani fix.
Era mai sa plang cand ken mi-a cantat La multi aniiiiii !
Noi va pupam si va urmarim din umbra,citim,dar nu prea avem timp sa scriem.De luni,de sapt.viitoare revenim in fortzaaa.
Samurai-lady26 weeks
si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
Mama samurailor, felicitari!!! Si pentru prefixul schimbat, si pentru aniversare si pentru Kenuts frumos si atent cu mami a lui.
Doamne, cand ajung si eu sa scriu la semnatura 30+!!
Da' ce 1 mai generos aveeti!Lia
S27
Miruna Demetra
Samurai-lady spune:
LIADORIAN-eu inca tot zic ca am 29 ani:)))
Dar,ce sa fac,ma bucur ca am prefixul schimbat,si o sa am doi copilashi.DOi samurashi 
Samurai-lady
26 weeks
si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
siminoc spune:
Mi-e foarte greu sa spun acum... Ieri m-am aventurat un pic pe afara si seara am avut iar o repriza de contractii. Sa vad cum evolueaza situatia azi. Oricum, cred ca mai trebuie sa ma antrenez prin jurul blocului pana sa ma gandesc la calatorii serioase. Vorba Laviniei, daca n-o fi acum, o sa fie la o intalnire viitoare si tot ne vedem noi! Mai ales ca Mirunele trebuie sa se cunoasca, nu?
Lia
S27
Miruna Demetra
[/quote]
Ai grija de tine! Ca ne-om vedea noi! Bineinteles ca fetele tr sa se cunoasca! Poate ajungem noi la Suceava!
Ce-i drept nu prea avem ocazii, da' nu se stie. Am fost in toamna la o nunta!
Simona
+30 cu
Miruna
poze cu burtica si fara
X-ray spune:
lia
.azi poate incerc sa-i fac o poza lui shelly sa o vedeti cu gulerul in cap,parca ar fi un mic extraterestru
.sti de ce ma bucur cel mai mult? dintre cei 3 caini ea e singura care iubeste fff mult copii si am sanse fff mari sa pot sa o las afara cand va fi lisa putin mai maricica cu ea.nu vreau sa-i fie frica de caini fetei.dar Jar e ff agresiv si fff energic,sare ca nebunu' si raneste fara sa vrea pe toata lumea.canishul lui soacra-mea e atat de nesimtit si rasfatat incat nu va sta vreodata 5 min langa fata.e in stare sa o muste daca se apropie de ceva al lui ,pe sotz la muscat de vre-o 3 ori pana acum....ea saraca te lasa si sa-i bagi mana pe gat sa-i iei mancarea daca-ti trebuie.
lary mai frate dar japonezii astia chiar respecta"ziua muncii" o fac in loc de 24 de ore o saptamana!
alina
28+ cu bb Elisa
asa crestem noi
aylin_tarcan spune:
neata!!!! 
sa o iau in ordine:
lia, da, a fost foarte bine, ma primeste doctorita, e draguta si atenta (dar parca din cate citisem despre ea....nu parea asa de tinerica. ca prea e faimoasa ca sa fie asa tinerica si fara fite)
despre aspacardin, o sa postez acolo, nici nu ma gandeam altfel. azi, ca in weekend nu am deschis calculatorul.
sa iti fie de bine plimbarica care a oxigenat mamica!
ioana, alina ce ziceti voi mai mama acolo????? ca ma rusinez acum si intru in pamant!![]()
![]()
![]()
![]()
samurai lady, 

andraz, bravo mamica invingatpare!

anto, alina 
dana, afibebe, bine ati venit!
Aylin,
24+ 
pozici
atat de mari suntem
AncaSiRoxana spune:
'Neatza, fetele! Eu intru mai rar p-aici, dar sunt prezenta si eu!
Ce vreau sa va-ntreb: nu se intampla sa aiba vreuna dintre voi o femeie ajutor la menaj (menajera), sa fiti multumite de ea, ca face treaba si e de incredere, si sa aiba o zi pe saptamana libera ca sa vina si la mine? Sau nu stiti unde sa caut?
Sunt insarcinata in 27 de saptamani (chiar azi schimb saptamana, intru in a 28-a) si mai am o printesa de 1 an si 8 luni si efectiv simt ca nu mai pot sa fac tot menajul in casa! Nu ca ar fi mare lucru, un apartament de 3 camere cu putina mobila, dar... stiti si voi cum e...
Mai rau e ca am facut o amniocenteza si trebuie sa ma cam protejez si am contractii dupa ce fac efort si nu e bine pt bebe.
Plus ca a venit vremea buna (ma rog, nu azi, dar in general) si sincer, prefer sa iesim cand avem un pic de timp in loc de smotru.
Multumesc mult!
Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Samurai-lady
Iote cat de mult scrietiiiiiiiii.
Aici sunt 9 zile libere de 1 Mai si nu prea mai intru ca e acasa si sotiorul si Ken.Toata ziua ori pe afara ori facem curat prin casa.
Hai sa ma laud si eu,am schimbat prefixul,am 30 ani fix.
Era mai sa plang cand ken mi-a cantat La multi aniiiiii !
Noi va pupam si va urmarim din umbra,citim,dar nu prea avem timp sa scriem.De luni,de sapt.viitoare revenim in fortzaaa.
Samurai-lady26 weeks
si Ken 4 ani
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
Felicitari! E un prefix frumos! Vacanta placuta si te asteptam sapt viitoare pe forum!
Lia, bucura-te de varsta pe care o ai. Timp de zece ani te vei bucura de prefixul trei.
Simona
+30 cu
Mirunapoze cu burtica si fara
siminoc spune:
quote:
Originally posted by alina.a
buna dimineatza! gata oficial sunt in trimestru 3 de azi.
[eu in sfarsit m-am linistit cu catelusa mea,luni i-a fost tare rau ,a inceput sa sangereze usor din rana nu a mai mancat...pana la urma e bine acum.si m-a sunat sotul acum a luat rezultatul uroculturii de la laborator de sapt trecuta si se pare ca am avut dreptate este o infectie urinara.astept sa vad rezultatul si apoi sun pe nenea dr sa stabilim ce iau....
alina28+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Felicitari! Mult a fost putin mai este!
Ma bucur ca sufletelul ala de catel e bine. Cu toate ca imi plac foarte mult, noi nu avem animalute de casa pt stam la bloc si consideram ca ar fi chinuit orice animalut. La curte e mult mai bine, ca au spatiu sa se zbenguie.
Acusica veti iesi la promenada in patru.
Simona
+30 cu
Mirunapoze cu burtica si fara
Samurai-lady spune:
ANCAsiRoXANA-nici eu nu mai pot face totul in ap de 4 camere al nostru.Sunt somnoroasa si ma oboseste maimutza mea de 4 ani juma prin parcuri.Eu fac treburile pe rand:azi dau cu aspiratorul,maine spal rufe,poimaine sterg praful,si tot asa.Nu mai pot face ca inainte toate intr-o zi.
Iti doresc sa gasesti o femeie pentru curatenie.
Avem acelashi DPN.
Pupicei de la Kenutz.
Samurai-lady
26 weeks
si Ken 4 ani
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
Ioana75 spune:
Buna dimineata
!
Samuray-Lady, La Multi Ani pentru ieri!
Simo, zi-i lui iubi tau ca-i tinem pumnii cu lucrarea
. Sa o termine mai repede sa-ti dea si tie locul la calculator
. Felicitari pentru dimenisiuni!
Andra, bine ai venit acasa
. Multumim Ileana pentru mesaj.
Anto
felicitari pentru schimbarea de prefix; sa stii ca m-am gindit ieri la tine, dar n-am reusit sa deschid calculatorul.
alina, multumesc.
Dana, afibebe, bine ati venit in grupul nostru, sarcina usoara in continuare.
aylin, am cnp-ul doctoritei pe o trimitere, cred ca are 40 de ani, dar arata mai tinara
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

,am schimbat prefixul,am 30 ani fix.
.
.astept sa vad rezultatul si apoi sun pe nenea dr sa stabilim ce iau....