Mamici de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

neata!

noi ne.am cam ales cu o raceala grozava...
asta e ..ii dam cu oscilococcinum si stam aproape cuminciori!

in alta ordine,am fixat cumatria pe 9 septembrie...sper sa reusesc sa slabesc ceva pana atunci...acu am deja 12 kg in plus.cam mult...nu?si culmea ca nu ma enerveaza grasimea CI FAPTUL CA FIECARE GRAM depys e celulita pura!!!!!

vergeturi inca n.am facut....dar stau cu inima cat un purice.abia astept sa ajung la 30 sapt ca sa fac eco si sa am un nou filmuletz cu bb!aaaa...ne.am decis in proportie de 75 la suta la un nume!ianis bogdan,dar inca nu.l trec la semnatura....ne mai gandim putin!

oana27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna dimineata si de la noi. azi m-ma incumetat la jumate de cescuta de cafea cu paine prajita si unt. Mai vrea cineva?

Cand am deschis forumul ma dusesem la profil, sa schimb saptamana. Tarziu mi-am dat seama ca mai e o zi. Ce sa fac! Sunt nerabdatoare sa "cresc". Ieri am vorbit la telefon cu o prietena care are un bb de 4 luni si il auzeam plangand si asa mi s-a facut un doooor!Abia astept bb-le meu!

Samuray-LadyLa Multi Ani pentru ieri!

Dana, afibebe,bine ati venit.

Lia cum merge lucrul? La mine a cazut moralul rau de tot. Ma enervez cumplit cand ma gandesc la "beneficiile" pe care le ai statd intr-un oras mare, "centru universitar" bla-bla. La Biblioteca Universitara cam 200.000 de volume sunt bloctae - nu stiu din ce motiv, probabil le inregistreaza - pentru un an. Si doara n-or face asta in vacante...Bineinteles ca si cele care imi trebuie mai mult mie. Ca sa nu mai vorbesc ca pentru a imprumuta o carte trebuie sa astept pe putin jumatate de ora. Credeam ca din timpul studentiei mele s-a mai schimbat ceva, dar...nimic. Ideea e ca nu am starea sa stau acolo si sa astept atat, pentru ca timpul meu nu mai imi e tot la dispozitie. Of! (cred ca iesencele stiu despre ce vorbesc, mai ales cele mai tinere, care au terminat de curand facultatea)

Lia sigur ca te asteptam al o intalnire! daca tot esti asa aproape si moldoveanca de-a noastra! (nu ca am fi discriminatorii)Daca nu, ajungem noi la Suceava, nu-i bai.

Oana 27+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun...la 13 mergem la eco. Am emotii. Si mai sunt emotionata si pentru ca sotul s-a decis sa ma "infrumuseteze" el, in anumite zone greu accesibile ochiului meu. Nu cred ca am sa rezist, stiu eu....Daca o fi musai nevoie.

poze

Mergi la inceput

Nu vreau sa demoralizez mamicile la prima sarcina/primul copil, dar am citit ceva fain si...

Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj
deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeep-ul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta. Intrigat intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copiii se jucau cu furtunul...

Intra in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu
palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot.Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi.Incepe sa isi caute sotia prin toata casa.
Era un vacarm de nedescris - televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum...

Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa
murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti,tavan, prin cada si pe manerul de la usa. In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi.
O intreaba ce s-a intamplat.
Ea ii raspunde. "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Ei bine... astazi nu am facut!"

Era scris de una din mamicile care au nascut anul trecut in iulie-august, ca mi-am varat su eu o tara ochiul la ele pe forum, sa imi amintesc. Deci cam asta ne astepata peste un an. Ce fain!!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioana, e finuta tare si arata mai tinerica. eu ii dadeam 35-37.

de ce ai zis ca nu e mare doctor honoris causa dar ca se straduieste? eu din cate am citit pe net, e destul de cunoscuta si laudata!

am sunat acum si am schimbat programarea de pe 28.05 cu exact o saptamana dupa, pentru ca pe 21.05 am programare la herghelegiu si nu vreau sa renunt la ea nici in ruptul capului. si acum pot face asa. mai am o programare tot la el pe 25.06 si atunci nu cred ca pot sa le mai distantez, dar n-o fi moarte de om. chiar ma intrebam cum reactioneaza ca fac eco la herghe, dar dupa umila mea parere nu ar avea de ce sa se supere.
ziceai ca te duci la 30 sapt la eco morfo la iosup. cand ai mai facut eco morfo pana acum? ca eu am facut 3 , si le mai fac pe astea 2 la herghe sigur!!!

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Oana, treaba merge, spre surprinderea mea, foarte bine. O fi entuziasmul lucrului nou! Am finalizat prima varianta a lucrarii (oricum e mai usor decat o dizertatie in toata regula) dar si eu m-am blocat! Imi trebuie niste carti care au ramas la ai mei acasa si cum eu nu ma deplasez deloc, trebuie sa astept ana la 3, cand iese barbatul de la servici, sa-l trimit dupa ele.

Bafta multa la eco! Cat despre abilitatile sotului, nu mi-as face griji. Al meu e destul de stangaci de felul lui, dar cred ca experienta de ataria ani la barbierit isi spune cuvantul si cand vine vorba de partile mele "delicate"! Numai sa nu te gadili, ca mine...

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Am uitat sa va spun...la 13 mergem la eco. Am emotii. Si mai sunt emotionata si pentru ca sotul s-a decis sa ma "infrumuseteze" el, in anumite zone greu accesibile ochiului meu. Nu cred ca am sa rezist, stiu eu....Daca o fi musai nevoie.

poze

succes la eco. sunt alaturi de tine, macar cu gandul!
foarte fain ca sotu' te ajuta. si al meu face la fel. mie chiar imi place. e mai bine ca la cosmetica, nu ma ating maini straine.
frumoasa povestea cu mamica ce se relaxa. sper sa ma pot si eu relaxa asa peste un an.

Simona+30 cu Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oana de la Iasi, succes la eco!
Aylin, iti zic sigur citi ani are dupa ce ma uit in dosar. Dr stie ca fac o suta de ecografii, sa stii, si am simtit ca ma sprijina in directia asta; eu vroiam sa renunt la eco de la Herghe de la 20s si ea m-a "montat" sa ma duc, sa nu renunt. Daca mergi la dr dupa ce faci o ecografie in alta parte, arata-i rezultatul si sigur nu te mai vede si ea la eco. Mie mi-a zis sa ma programez la iosup la 30s si sa vin la ea in aceeasi saptamina, sa vada rezultatul. Despre titlurile onorifice, n-am glumit, sint citiva doctori care sint numiti "profesori", nu "doctori", aici pe site, si in comparatie cu ei e "doar" doctor.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Ioana, hai ca m-ai linistit! e minunat atunci!

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Am disparut in ultimele zile, sotul meu a fost liber asa ca n-am avut timp sa intru..
Am fost plecati la gratar la cabana la niste prieteni si a doua zi in curte la soacra-mea; mi-am pus barbatul la treaba si ne-am pus florile in balcon, e placerea mea, dar mie pana acum la testul de toxoplasmoza mi-a iesit ca nu am anticorpi si medicul m-a sfatuit sa nu lucrez cu pamant...Puteam sa folosesc manusi dar parca si mirosul de pamant ma deranjeaza! Mi-am pus petunii si muscate si mi-a cumparat o clematis, e o planta agataoare care cica rezista si pe balcon...sper ..
Am vazut pozele lui Andicu si Cristina...Am reusit sa-mi pus si eu niste poze din Ungaria, le vedeti la semnatura...
Pentru Samuray Lady La multi ani!!! cu un pic de intarziere...
Si pentru Oana bafta la eco!

Poze concediu 29 saptamani
Mioara 31+ Doru Andrei

Mergi la inceput