Mamici de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by liadorian

quote:
Originally posted by siminoc

quote:
Originally posted by liadorian

siminoc, o poti trimite pe mail-ul comun! Cred ca de acolo o putem lua toate!

Lia S26 Miruna Demetra

adresa comuna este: iulaug2007@yahoo.com?

+30 cu Miruna

poze cu burtica si fara

Da. Daca ai nevoie de parola, iti pot trimite un PM. Trebuie numai sa-ti activezi aceasta optiune.

Lia S26 Miruna Demetra

lia, te rog sa ma ajuti, ca nu stiu de unde sa o activez!

+30 cu Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

In partea din stanga sus a paginii ai un meniu cu mai multe optiuni. Undeva pe la coada e si Mesaje private. Intra acolo si fa ce ti se cere. Dupa ce se activeaza PM, o sa apara in partea de sus a fiecarui mesaj pe care il trimiti iconita aceea rosie, cu PM.

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

GATA!
Multam fain!

+30 cu Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Pup toate fetele... eu nu am mai intrat de vreo saptamana (desi va citesc zilnic in mod normal), asa ca am pierdut un pic sirul. Sper ca toti bebeii si mamicile sunt ok si ca nu a mai iesit nimeni din Odisee!

Am o rugaminte la voi. Bebe al nosttu este mare si vioi cum ne=a obisnuit, are ochii mari si nasul carn (daca e sa ne luam dupa imaginile 4D) si va fi un viitor Hagi (daca e sa ne luam dupa suturile pe care i le trage lui mami).

Are mami insa o mica neliniste. La ultima ecografie a scris ecografistul urmatoarele pe ecografie: "Flux mitral normal. Flux tricuspidic cu reflux de 60cm/s, cu turbulenta in Doppler la pasajul intravalvular (insuficienta functionala!?). Cord normal, imaginile de 3 vase, 5 camere, arc aortic normale."

Nu stiu ce e asta, dar ma ingrijoareaza o "posibila insuficienta functionala" cand e voprba de inimioara lui bebe. Ecografistul era f vesel si ne-a spus ca totul este ok si vestile sunt bune, dar de abia la plecare am citi chestiile astea. Cum pot fi oare astea ok?? Aveti idee unde as putea gasi materiale pe tema asta, sau ati primit ceva expliocatii pe tema asta? Vom intreba si ginecologul, evident, dar pana la consultatie nu mai am stare si nu am putut dormi de griji. Sper ca bebe e ok si aceasta insuficienta nu este ceva grav sau este temporara...

Ah, la ecografia de acum 2 saptamani nu avea reflux la acelasi flux tricuspidian, deci de unde o fi aparut intre timp si de ce?

sapt. 23 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Buna ziua la burtici si mamici! Nu e nimeni iesit la un gratar azi de Ziua Muncii??? Eu una as fi vrut, dar nu toti muncitorii sunt liberi de ziua lor (vezi sotul meu), asa ca stam cuminti acasa si asteptam sa vina tati sa il scoatem la aer si la o plimbare.
Am citit ca vorbeati de miscarile bebeilor...si la mine a inceput sa fie foarte mare dezmat in burtik. Danseaza papusik de dimineata pana noaptea la 1-2! In orice pozitie stau loveste intr-una, si cred ca a si sughitat ieri. Mie ce mi se pare ciudat e ca ma loveste f sus, nu mai loveste doar pe langa buric. Acum am senzatia ca ma loveste chiar sub sanul drept...Oare sunt eu nebuna???Ca eu simt f clar ca numai acolo da picioare, si f rar da in partea de jos a burticii.

27+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

...n-am disparut nicaieri, face iubi lucrarea pentru congres si are nevoie de calculator.

Ioana ...eu nu inteleg nimic din legile alea , sa ma anuntati si pe mine practic de la cate saptamani se poate intra in prenatal.

Am mai citit din urma dar am uitat...

Simona 25+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

urez si eu cu intarziere la multi ani lui greierash!!!

si fara intarziere...sper ...la multi ani samuray lady!!!
sa fiti fericite fetelor si sa aveti numai impliniri si copii sanatosi si frumosi!

witchy, nu iti face griji cu insuficienta, atata timp cat este functionala si nu organica. asta inseamna ca este ceva temporar, determinat nu de o anomalie a valvei tricuspide sau a cordului in general, ci probabil de un flux usor mai turbulent la nivelul valvei, care poate aparea in decursul dezvolatarii inimii si vaselor mari. cred ca ai auzit mamici care au nascut si ai caror copii au suflu sistolic asa-zis functional, care ar insemna traducerea auscultatorie a unor fluxuri sangvine mai turbulente la trecerea prin valvele cardiace, la un moment dat, datorate procesului neuniform de crestere a inimii si vaselor. repet, explicatiile sunt valabile doar pt anomaliile functionale.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

M-a sunat dna AndaZ, a aterizat cu bine ieri acasa , tensiunea ii e buna, se simte ok, bebe e in grafic.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata...pe ma pranz si de la mine!
In primul rand pentru Samuray-Lady sa fii iubita si fericita si sa te bucuri de samurashi!!
Si la voi e urat afara azi? CA si aici, aseara a plouat si azi e innorat asa ca nici gand de gratar si alea-alea..
V-am citit mai pe sarite ca sotul meu a fost liber pana azi inclusiv si nu prea am avut timp sa stau pe net...
Luna super aiurea faza cu prietena ta... ce sa iti spun, pana acum ce a mai buna prietena a mea nu mi_a facut faze, se pregateste sa fie nasa pentru bebika dar am avut si eu destule "prietene" care m_au dezamagit... PS ..si da cadoul are 4 roti!
Va pup pe toate sa aveti o Ziua Muncii cat mai relaxanta si o sa incerc sa recuperez maine din ce n_am apucat sa citesc!

MADA 22+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

..a si uitasem sa imi schimb semnatura sunt in saptamana 23 ..oficial am intrat in luna a 6-a!!!!

MADA 23+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput