Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
liadorian spune:
karligutzo, gand la gand cu bucurie! Sa stii ca va fi o zi excelenta, daca incepe asa!
Lia
S26
Miruna Demetra
karligutza spune:
Sa va fie de bine plimbarea mami Lia!
Luati o umbreluta 

pentru orice eventualitate... chiar daca stati la 10 minute de parc, nu cred ca e bine sa te prinda vreo ploita! Si asa da sot... eu trebuie sa imi fac programare pentru o plimbare, sa-l iau cu lugu lugu.. mai rar cand ma surprinde el cu o astfel de propunere. Dar eu tot il 'ubesc 
Azi e 1 MAI si putem lenevi mai mult! La multi ani 1 mai muncitoresc? hmmm... mi se pare un pic comunista sarbatoarea asta, nush de ce inca mi se pare lucrul asta! poate pt.ca era sarbatorita cu prea mult fast pe vremea aia?
Si daca pare ca m-am intins la vorba de dimineata, sa stiti ca nu e chiar asa, pt.ca m-am culcat azi-noapte la ora 1.00 si m-am trezit la 7.00.... iar burtik vrea sa mai doarma.... simt eu! asa ca o sa pic cu nasu'n perna in orice moment... just have fun & don't wait for me! puteti sa faceti si galagie! 

orice
, noi zzzzz-im aici de zor fara probleme! 

karligutza,
sapt.31 si
printesa din burtica 
liadorian spune:
Cu siguranta o sa luam cu noi umbrela rosie, ca altfel nu se poate. Nu stiu daca nu cumva ma paste o raceala - a fost ieri pe la noi un nepotel de vreo 3 anisori si ceva care tusea de mama focului si numai pe langa mine! Asta mi-ar mai lipsi, n-am racit toata iarna si ma apuca acum. Imi fac azi multe ceaiuri calde cu lamaie, poate "pocnesc" raceala asta iainte a se instaleze serios.
In alta ordine de idei. E 1 mai, va dati seama ca mamicile de martie-aprilie si-au incheiat odiseea? Ne mai despart doua luni de puctul fierbinte al aventurii noastre... Am asa niste emotii!
Lia
S26
Miruna Demetra
siminoc spune:
Buna dimineata!
, fara cofeina, pentru o vreme!
quote:
Originally posted by liadorianquote:
Originally posted by groxy
Salutare-utelor!Stie careva dintre voi daca banii pe concediul prenatal si postnatal se impoziteaza?Stiu ca trebuie sa ne plateasca 85%din salariu si de asemenea, ca acesti bani din perioada asta nu se impoziteaza.As vrea sa aflu totusi nr Legii sa al O.U.respective ca sa le dau in cap astora de la mine de la servici care se fac mereu ca uita legile.Poate unele dintre voi stiu de la primul copilas.Nu as vrea sa ma trezesc ca imi dau mai putin ca asa vor ei:pe mine sa ma plateasca cat spune legea ,ca de nu,fac urat
.Merci mult!
A, si ce era mai important:BB-lusul vostru misca mereu?-ca pe mine m-a zapacit,nu are stare de loc mai fratesi mi-e ca iese prea agitata BB-lina mea.
Roxy 23 saptamani+IRIS ANAMARIA
Si pe mine ma intereseaza povestea aceea cu prenatalul! Nu de alta, dar se pare ca pe la sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie va trebui sa intru si eu in prenatal, fiinda mi se termina cele 90 de zile regulamentare de medical si parca nu m-as mai duce la comisie pentru o prelungire. De fapt, nici nu stiu cum e mai bine... Ce ma sfatuiti? Sa incerc sa mai iau 30 de zile de medical (asta ar insemna sa am si luna iunie acoperita) sau sa intru direct in prenatal? DPN-ul meu e, teoretic, 31 iulie.
LiaS26
Miruna Demetra
Roxy, Lia si altor fete interesate, Ordonanta de Urgenta nr. 96 din 14 Octombrie 2003 privind protectia maternitatii la locul de munca este ceea ce va trebuie. Aveti grija sa folositi varianta revizuita si completata ulterior.
Eu am optat momentat pentru programul se sase ore. Ma simt ok si apta de munca. Apoi mai vad luna viitoare cum ma simt. As prefera sa-mi "consum" cat mai putin din cele 126 de zile. Eventual imi mai iau un medical, doua. Diferenta de bani nu este colosala, da' acum orice banut conteaza, pentru bebe.
stiu cum este sa te lupti. eu inca n-am patit-o cu cei de la resurse umane, ci cu altii. parca ar da din buzunarele lor. succes!o zi buna!
pe burtici!
+30 cu
Mirunapoze cu burtica si fara
siminoc spune:
Am reusit cu pozele! Sper ca aveti acces la ele! Dati un semn va rog!
+30 cu
Miruna
poze cu burtica si fara
liadorian spune:
Siminoc, multumim pentru informatie!
Sper sa gasesc solutia cea mai buna, respectiv cea mai profitabila pentru bebe.
Lia
S26
Miruna Demetra
siminoc spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Siminoc, multumim pentru informatie!Sper sa gasesc solutia cea mai buna, respectiv cea mai profitabila pentru bebe.
LiaS26
Miruna Demetra
cu placere!
am ordonanta in format electronic (word). da' nu stiu cum sa v-o trimit. are opt pagini! daca o postez pe forum credeti ca-mi da cineva cu sutu'n
?
+30 cu
liadorian spune:
siminoc, o poti trimite pe mail-ul comun! Cred ca de acolo o putem lua toate!
Lia
S26
Miruna Demetra
siminoc spune:
quote:
LiaS26
Miruna Demetra
adresa comuna este: iulaug2007@yahoo.com?
+30 cu
liadorian spune:
quote:
Originally posted by siminocquote:
LiaS26
Miruna Demetra
adresa comuna este: iulaug2007@yahoo.com?+30 cu
Miruna
poze cu burtica si fara
Da. Daca ai nevoie de parola, iti pot trimite un PM. Trebuie numai sa-ti activezi aceasta optiune.
Lia
S26
Miruna Demetra

.Merci mult!
si mi-e ca iese prea agitata BB-lina mea.