Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
X-ray spune:
lavinia asteptam vesti bune!
lia azi m-am trezit si eu de la 6 si un sfert e ora la care se trezeste si sotul dar cum am adormit devreme aseara nu am mai putut sa adorm la loc dupa ce a sunat ceasul lui.dar si cand doarme el mai mult dorm si eu beton!e ca un somnifer....
alina
27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Buna dimineata la toata lumea! Am ajuns la serviciu, asa ca ma pun pe citit din urma
. Diseara merg la dr, abia astept sa vad ce mai face bb.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ioana75 spune:
La multi ani Mada si Greieras! Casa de piatra Diana!
Mariana, eu incerc sa cumpar un www.lascal.se/html/bb_models01.aspx" target="_blank">BuggyBoard din alta tara pentru a-l atasa la caruciorul lui bb.
aylin, ma bucur ca ai vesti bune de la tutu. Spune-i dr azi ca ai facut vineri eco si arata-i rezultatul.
Lavinia, sanatate si sper sa vii cu vesti bune de la dr.
Anto
, vrei musafiri in general sau doar pe prietena ta? Ca daca e prima varianta, ne organizam de aici si venim cite una pe saptamina sa-ti tinem de urit![]()
Andra, te asteptam! Tine tensiunea sub control, n-o lasa sa creasca.
Am fost si eu la Kidex si am luat jucarii, aceleasi preturi ca la Baby Expo.
aylin_tarcan spune:
neata gagici!
lia
si bravo ca nu te-au mai deranjat asa tare contractiile! au tecut si nu o sa mai vina pana la sfarsit!!!
dianaCASA DE PIATRA! iubire, intelegere si pace in casnicie!
roxy sa iti traiasca fetitica cu parul negru bogat si ochi mari!
eu am facut eco la 23 sapt si 6 zile si avea 683grame. si eu am zis ca e prea mare fata de ce scrie pe net...dar se pare ca nu e asa. poate ca scrie aiurea pe net.
andraz te asteptam acasica cat de repede!
despre
, noi mai prestam, insa rarut, o data pe saptamana, desi dupa mine ...ar merge mai bine o data la 2 saptamani, dar nu am cu cine sa vorbesc...
jadi, pozele de la dol se fac tot la CEWE in ungaria, unde la face si auchanul. sunt absolut aceleasi conditii. trebuie doar urmarit
cine cand face promotie. ca veni vorba de ungaria, vreau sa va spun ca se importa apa minerala, lapte, oua si alte alea din ungaria la juma de pret!
luna asteptam poze cu "bidineaua" coafata 
anto
ioana,
da, o sa ii zic doctoritei, insa rezultat....hmmmm, crezi ca am ceva? am doar o pozica. dar o sa ii spun ce mi-a zis, ca scris nu am nimic. la ce ora mergeai tu?
Aylin,
24+ 
pozici
atat de mari suntem
Ioana75 spune:
aylin, eu la 6:30 merg; mi-am dat seama ca am uitat dosarul cu ecografii si analize acasa, sper sa nu intirzii.
Am achizitionat si eu 2 perechi din vestitii pantaloni de la terra nova, rosii si albastri; acum spuneti-mi va rog unde gasesc tricouri lungi si mulate
.
aylin_tarcan spune:
ioana, sa porti sanatoasa faimosii pantaloni! de la care terranova ai luat? si ce culori aveau?
avem mari sanse sa ne intalnim. eu am programare la 17.45
Aylin,
24+ 
pozici
atat de mari suntem
siminoc spune:
quote:
Originally posted by karligutza
fetite dulci de ... Iasi (va asteptati sa zic Bucuresti, asa-i?) voua nu va place la ONYX? e ristorant ristorant, aveti si inghetata, si papa bun, si terasa, si e si loc destul sa se manifeste pustii daca ii luati cu voi... mie-mi place tare mult la ONYX. Dar numai cand ajung in Iasi pot sa concretizez ceva. Asa, doar ma gandesc la el. Iar cat despre intalnirea voastra, e super... nu ratati sa o organizati, iar locatia e decizia numai si numai a voastra.
Sorry daca mi-am bagat nasu' unde nu-mi fierbe oala!
Nici o problema! Nasu' tau e bine-venit! E o idee buna! Si mi-a mai venit una: La Pinocchio, e in apropiere de Onyx, au salon de nefumatori, terasa si am mai vazut copii pe acolo.
gravi]+30 cu
Miruna
jadi spune:
Azi e fara cafea? Nu-i bai, merge si fara!
Sunt pe fuga, am un copil care imi solicita atentia in mod permanent, nici la toaleta nu pot merge fara el!
Greierash La Multi Ani pentru ziua de ieri si tot binele din lume!
Alina multa sanatate catelului!
Andicu asteptam poze balonate si de la nunta asta!
Lavinia nu am cartile cu mine dar parca citisem undeva de prurit de sarcina! Apare ca un fel de intoxicatie si se extinde. Oricum cred ca pana acum ai vorbit cu dr. si stii ce ai! Multa sanatate!
Fug ca am un copil care urla pe scari mami (pana ieri mi-a zis maie, de ieri a inceput sa zica mami, corect si apasat!)
peseu: doamna hook sper ca va pregatiti de gimnastica!
Deni &
Vlad & Tudor
Ioana75 spune:
aylin, am fost la terranova din Feeria; pe linga rosii si albastri mai aveau albi si roz.
aylin_tarcan spune:
ioana merci. ma bucur ca se mai gasesc si anul asta. ca ma declar fan pantalonii aia. oricati as avea, parca nu imi ajung. am 4 perechi, si parca mai vreau si alte culori
si io vreau tricouri lungi si mulate!
Aylin,
24+ 
pozici
atat de mari suntem