Mamici de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Fetele cine imi povesteste si mie ce e cu "vestitii pantaloni de la Terranova", ca sunt in cautare de pantaloni comozi pt burtik!

27+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

brazuca uita-te la mine la pozici cu burtoiul.

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

quote:
Originally posted by brazuca25

lorinaoo1, la mine cel mai rau e ca uit de burta cand fac mancare...si mai simt asa cateodata cam multa caldura la burta...ma apropii milimetric de oala de pe foc!

27+ Denisa Maria

ei asta nu mi s-a intamplat pt ca fac papica la un ochi mai la distanta de burtica mea Mai in gluma, mai in serios, ai grija de burtica ta sa nu ia foc

Karligutza faina reteta, oare merge si pt sotiorul meu?
Am citit si povestea Laurei si am dat apa la soricei, e intr-adevar impresionanta Bravo ei ca nu si-a pierdut speranta, ca a luptat si a fost puternica pt puisorii ei.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+

Fetelor, sa va povestesc ce am patit eu, cu burtica la gatit! In general, o feresc. Chiar m-am adaptat si tin cont de ea!
Intr-o zi, ma apuc sa gatesc varza! Am zic, ca acum sa mananc, dupa ce nasc nu o sa am voie. Si am ales varianta usoara, fara carne! Tai varza o pun la fiert, intr-o oala incapatoare si la foc mic sa nu-mi sara din oala.
Intre timp mi se face foame. Si imi pun la incalzit niste lapte. In timp ce supravegheam laptele, sare din oala cu varza ca si cum se sparsese o teava acolo. Si curgea exact pe busonul de la ochiul respectiv. M-am speriat ingrozitor! Daca as fi stat mai incolo cu cativa zeci de centimetri imi sarea pe burta. De panica, nici n-am reusit sa-l strig pe sotul meu, care era prin casa.
De atunci am decis sa gatesc doar pe ochiurile din spate ale aragazului!
Aveti grija de voi si de burtici!

gravi]+30 cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Gata aylin, am vazut, am studiat, mi s-a pus pata! Acum sa vad daca gasesc si marime pt un fund mai XL!

27+ Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

siminoc, eu imi pazesc tare bine burtica! nu gatesc mai deloc, deci si riscuri zero!

brazuca sigur gasesti. oricum ei se mai lasa. eu am luat prima data M si pana la urma am ajuns la XS.

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

'Neata !

Lavinia , vezi ce sopune dr ta de petele alea .Chiar sunt curioasa ,mai ales ca si iedul meu cel mare are o eruptie atipica pe miini si picioare care e mult mai evidenta la caldura .La el banuim insa ca e o manifestare a dermatitei atopice .

Siminoc , ideea cu Pinochio e super .Daca intilnirea va avea loc la o ora la care nu doarme copilul meu cel mare il pot lua si pe el .In plus au si pizza buna si inghetata si mincare .Daca e vremea buna putem sta pe terasa ,si la orele amiezei sigur nu e aglomerat ca sa simtim fumul de tigara ,in cazul in care se fumeaza in interior .Au si un separeu la etaj , numai ca avem de urcat niste scari mai abrupte ;mai nasol pentru cele care se feresc de efort .

Aaa, daca pot veni la intilnire ma ofer sa culeg cu masina pe cine sta in zona mea sau in drum spre locatia stabilita

GABI35+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Cu o mica intarziere, va urez si eu multi ani si buni sarbatoritilor, casa de piatra celor proaspat casatoriti!
Va pup pe toti cu drag!

gravi]+30 cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by alina.a

buna dimineatza!eu am pus de cafea!

karligutza studiaza site-ul care l-am pus eu mai in urma ,sunt produse 100% bumbac si fata de preturile care le-ai spus tu sunt ffff bune.mie nu mi se pare mult 23 de ron costumas cu pantalon caciulita si tricou.

la toata lumea!

alina 27+ cu bb Elisa

Asa e mami alina.a am vazut si am apreciat preturile si lucrusoarele de pe site-ul de la tine. Imi plac, o sa comand si eu de acolo. Eu comparam asa in mare preturile "reduse" de la KIDEX sau BABY-EXPO si preturile din magazine. Vorba aia, la pomul laudat sa nu mergi cu sacul... mare pacaleala la KIDEX, dupa parerea mea... daca e cineva sa-mi spuna ca a gasit ceva mai ieftin si mai avantajos, eu il cred, dar din ce am studiat eu... am ramas muta!

Intr-adevar pe site mi s-au parut super super rezonabile preturile la hainutele de copilasi; de aceea am sa si cumpar unele de acolo pt.ca am vazut niste modele asa dragalase.... mmmm

karligutza, sapt.31 si printesa din burtica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Karliguta am mai citit pe net despre herpesul gestational, ba chiar am vazut si imagini (in care m-am regasit). Cica ar trebui sa ma astept sa se intinda si mai mult, pe brate, fata, picioare si imi trece cu tratament abia in 6 sapt Si e cica o afectiune ffff rara, cam una la 50000 de sarcini Bine macar ca nu afecteaza bebelusul, dar faza e ca eu n-o sa pot iesi din casa cu prostii de alea pe fata Sper ca dna dr sa-mi spuna ca e o simpla alergie sau o urticarie, ca eu nu cred ca sunt asa de... unica Sotul meu tot imi spune ca e zona zoster, ca el a avut si stie cum e. Na, ca numai de griji de astea nu duceam lipsa, ca doar contractiile abia le-am linistit
Sper sa pot dormi la noapte, ca sa nu umblu ca un zombi maine pe la medici

Imi pare rau mami Lorina ca ti-am adus in vizor o astfel de "afectiune" dar intamplator am dat de aceasta si am facut legatura ca s-ar putea ca tu sa ai asa ceva... dar tot un medic se poate pronunta mai bine, nu eu care nici nu te-am vazut. Si daca te-as vedea tot ca la poarta noua m-as uita. Asa ca eu zic sa stai linistita si daca e asta, sa urmezi sfatul medicului si sa nu fii necajita, mai ales ca ai citit ca nu afecteaza pe bebe... consider-o un fel de greata si cum ai zis si tu, de-ar fi sa dureze 6 saptamani, treci tu si peste asta. Dar cel mai bine ar fi sa te fi inselat ca te-ai regasit in modelele de pe net... iar vestea buna sa vina cat mai curand de la doctorul tau. Sa ne tii la curent cu evolutia/involutia bubitelor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by siminoc

Buna dimineata burtici!
Noi astazi implinim 30 sapt si intram in cea de-a 31a!
Ma duc sa citesc ceea ce am ratat in week-end si apoi ma intorc! S-ar putea sa dureze ceva (pana pe la amiaza), mai tr sa si muncesc!

gravi]+30 cu Miruna

mami siminoc felicitari! si noi tot asa ca tine. Azi intram in saptamana 31. Deja mi-am schimbat semnatura si sunt tare mandra! Printesica creste mare si se balaceste mereu in burtica! Abia astept sa vedem ce ne mai spune dl.doctor pe 11 mai cand mergem la control. Poate ne prezice o nastere naturala, n-ar fi rau... si cel mai mult imi place ca la cat de putine imi zice, ma pastreaza domnul doctor calma si eu ca o mamica cumintica ce sunt nu-mi fac griji daca nici el nu-si face. Din punctul asta de vedere sunt foarte multumita de doctorul meu. Nu vorbeste in plus ca sa am eu la ce ma gandi. Super doctor! sper sa fie super si la momentul nasterii! si sa imi ia durerile cu mana!

Mergi la inceput