Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
madabout2003 spune:
Buna fetelor!
Multumesc mult pentru urari!
A fost cea mai speciala zi a mea de pana acum pentru ca am petrecut-o cu bebika in burtica!!! A fost frumos, aseara au venit ceva prieteni pe la noi si am facut un gratar, m_am umflat de bere fara alcool si Champoumi....adika sampanie fara alcool

... In rest mon cheri mi_a luat un suuuper cadou dar pe care o sa il primesc cam in 2-3 saptamani, in schimb binenteles ca nici de data asta nu mi_a luat floriiii 

....e varza din punctul asta de vedere, dar treaba lui daca ii place sa ii reprosez asta de fiecare data de cate ori imi aduc aminte....
Si daca tot a fost ieri ziua mea am mai facut cumparaturi pentru tititza
... M_am surprins pe mine insumi eu care eram fana shopping pentru mine acum vreu numai lucruri pentru bebe!!! Si am luat o comoda pentru infasat! Astazi am montat comoda si patutul si parca mai incepe camera sa arate a camera de bebe! O sa incerc sa pun niste poze !
Cam cu asta m_am ocupat zilele astea! Inca odata va pup pe toate pentru urari si "La multi ani!" pentru Greierash si "Casa de piatra" pentru Diana... care cred ca e in luna de miere acum??
MADA
22+, cu 
Poze de vacanta
karligutza spune:
Buna fetelor... 
va salut cu respect pentru voi si bebicii din burtici care cresteti mari si cuminti! ![]()
bravo mami Andicu... lasa babele sa comenteze, ca ele or n-au ce face or le-au lasat memoria si le apuca prezicerile! noi sa fim sanatoase ca asa cum nu exista 2 amprente la fel, asa nu exista 2 sarcini la fel. Foarte fain ca te-ai distrat la nunta... o sa danseze pustiu' tau mai ceva ca Ricky Martin! ![]()
sa vezi atunci ce de pretendente o sa aibe! ![]()
mami Lorina... azi ma plimbam pe la targul bebelusilor si copilasilor (KIDEX) si mi-a venit in gand problema ta... alergia, iritatia, bubitele de pe burtica... si ma gandeam sa te intreb daca nu cumva o fi o suprasaturare a pielii de pe burtica cu crema cu care te dai, daca te dai... or ce produse folosesti daca folosesti... vezi poate nu-i mai place burticii ce folosesti pentru elasticitatea pielii. Or, mai stiintific vorbind, ca pana acum e doar banuiala mea de minte ne-avizata, poate e vorba de, citez, "HERPESUL GESTATIONAL... care se caracterizeaza prin eruptii si leziuni care provoaca mancarimi severe la nivelul pielii si care, uneori, sunt purulente. Aceasta afectiune poate aparea oricand in timpul sarcinii, dar cel mai frecvent in timpul celui de-al doilea trimestru de graviditate. Iritatiile isi fac aparitia intai pe abdomen, iar apoi se intind si pe alte suprafete ale corpului." Nu lasa asa si consulta repejor si medicul. Pentru linistea ta si a burticii tale care poate si-ar pune manute sa se scarpine singurica! ![]()
pentru mami Greierash! sa ai un prunc sanatos si vesel si sa creasca mare si frumos! cred ca asta e cadoul cel mai mare pt.o mamica in devenire... La multi ani!
Uffff
... bietul catel... bine ca acum s-a rezolvat cu catelusul tau mami alina.a... iar cel mai bine e ca si tu ai rezistat socului si presiunii emotionale prin care ai trecut. Pune-l pe tatic sa pupe pe tititza Lisa
ca a fost si ea cuminte mititica
si totul e ok cu toata lumea. Multa sanatate catelusului si voua de asemenea! Felicitari si doctorului pt.omenie si profesionalism!
.... iar acum inchei spunandu-va ca am dat si eu o raita azi prin KIDEX si sincer ma asteptam din nou sa fie mai frumos si mai mare decat e. Nush daca a durat 2 ore si am iesit. Standuri cu de toate, unele inchise, preturile doar pareau ca sunt mai mici (adica vanzatorii asa zic, ca sunt mai mici decat in magazinele lor) dar zau ca eu am vazut si mai mici in magazine... si de ex.la body-uri de bebe nou-nascut... ce-or avea alea de mare firma 100% bumbac si costa 3, 4 sute de mii bucata si nu au astea de alte firme (care zau nu se destrama cand le intinzi un pic) si tot 100% bumbac si costa pana intr-o suta de mii bucata... nu inteleg!
Sau un body/bluzita/pantalonasi si caciulita un pret de te-ndoaie! 178 RON
... pe cand eu, din Carrefour, am cumparat un body cu 7,5 RON si caciulita cu 1,7 RON... de ce sa dau atatia bani pe 100% bumbac de KIDEX? nu e bun 100% bumbac din Carrefour? ma rog, mai bine nu mai comentez.
.... si ca sa trag linia de final, din toata expozitia, m-am ales in mod gratuit cu o trusa pentru maternitate de la firma HAPPY care cred ca imi va fi foarte utila (2 pliculete de crema, tampoane pt.mamica, tampoane pt.bebe cu decupaj la buricutz, tampoane pt.bebe pt.mai tarziu plus o paturica care se pune intre saltea si bebe ca sa nu treaca apica sau pipilica la saltea... or cand il scoti din baie... e de unica folosinta sau nu, asta nu m-am dumirit inca). In rest m-au enervat preturile si n-am cumparat nimic.
pupici la fetite si la baietei... 
iar pe mamici sa le pupe taticii!
ca doar nu le-oi pupa eu! ![]()
karligutza,
sapt.30 si
printesa din burtica 
ghinetz spune:
Salut si eu lumea dupa o absenta de 2 zile.
Azi am avut o tentativa de gratar. Vremea nu a tinut insa cu noi. Am reusit sa facem carnea si am venit apoi cu totii la noi si am mancat. dat fiind ca in sufragerie am decorat pe verde (canapea si covor) putem spune ca am fost la "iarba verde".
Oana
27+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
lorinaoo1 spune:
Karligutza pe burtica ma dau cu lotiune hidratanta pt copii de la Faberlic si e inca valabila (ca am verificat si termenul de valabilitate); ma dau o data pe zi. O alta presupunere de-a mea ar fi ca nu-mi prieste Gynipralul, cam de cand iau gynipral au aparut si bubitele alea. Dar maine ma duc la medic sa vad ce-mi zice. Mersic pt ca te-ai gandit la mine... si la bubitele mele ![]()

Total de acord cu tine cu diferentele de preturi. Mie mi se pare snobism sa dai 1700000 pe 3 piese pt bebe cand la aceeasi calitate le poti lua si mai ieftin, ca oricum nu le poarta prea mult, creste bebele ca din apa 
![]()
Ghinetz se poate spune ca ai fost la "iarba verde" ![]()
Mada deci ai avut o zi super 
Da' nu ne-ai spus ce cadou ti-a facut sotul, ca florile ti le dam noi 

![]()
Andicu bravo tie
ca te-ai distrat si nu te-ai cramponat de ce ziceau babele, ele oricum gasesc ceva de spus/ comentat.
Lia ma bucur ca ti-e mai bine, yupiiiie 

tot asa s-o tii. Si da, imi pregatesc cuibusorul provizoriu (ma incapatanez sa cred ca e doar pt cateva luni), ca tot socrela imi tot scoate indirect ochii ca nu-mi pun amprenta pe mediul in care locuiesc 
S-o vad ce mai zice cand i-oi pune in brate multe chestii de pe aici din camera
Azi am iesit si eu un pic la plimbarica si mi-am cumparat un set frumusel - camasa de noapte si capotel - din bumbacel si nu am dat decat 380000 pe el 
Am gasit si halat de satin dar ala nu ma ajunge peste burtica, asa ca ramane ca un accesoriu "eroic" pt dupa nastere ![]()
Gata, somnic dulce si
pt toate fetele 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 29+
lorinaoo1 spune:
Karliguta am mai citit pe net despre herpesul gestational, ba chiar am vazut si imagini (in care m-am regasit). Cica ar trebui sa ma astept sa se intinda si mai mult, pe brate, fata, picioare 

si imi trece cu tratament abia in 6 sapt 
Si e cica o afectiune ffff rara, cam una la 50000 de sarcini 

Bine macar ca nu afecteaza bebelusul, dar faza e ca eu n-o sa pot iesi din casa cu prostii de alea pe fata
Sper ca dna dr sa-mi spuna ca e o simpla alergie sau o urticarie, ca eu nu cred ca sunt asa de... unica
Sotul meu tot imi spune ca e zona zoster, ca el a avut si stie cum e. Na, ca numai de griji de astea nu duceam lipsa, ca doar contractiile abia le-am linistit 
Sper sa pot dormi la noapte, ca sa nu umblu ca un zombi maine pe la medici ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 29+
X-ray spune:
buna dimineatza!eu am pus de cafea!
va multumim frumos pentru gandurile bune. din pacate avem si noi multi snobi in jurul nostru care nu au putut intelege efortul de a salva cainele,atatea rautati am auzit...acum e bine cu exceptia faptului ca trebuie sa mai poarte guler si e tare haioasa ca se loveste cu el de tot....va pun azi poze cu ea mai tarziu
lavinia asteptam vesti de la medic,vesti bune,eu cred ca e totusi doar o iritatie la ceva.te si scarpini in zona respectiva?ai avut cumva dureri in zona sau o stare ganerala asa mai nashpa,cu dureri de cap si indispozitie?sa ne ti la curent.
andicu ma bucur ca te-ai simtit bine la nunta.dar ai tras si tu spaima nu gluma cu catelul.anul trecut toata lumea ne batea la cap sa o lasam pe shely sa ia pui cu jar ca sa tine bine,nu conteaza varsta...binenteles ca nu am lasat-o,se putea intampla nenorocirea atunci.
karligutza studiaza site-ul care l-am pus eu mai in urma ,sunt produse 100% bumbac si fata de preturile care le-ai spus tu sunt ffff bune.mie nu mi se pare mult 23 de ron costumas cu pantalon caciulita si tricou.
olgutza odihna placuta la socrii
lia tot asa vesti bune!
mada ma bucur ca te-ai simtit bine.sa fie toate aniversarile la fel!

la toata lumea!
alina
27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
liadorian spune:
quote:
Originally posted by alina.a
lia tot asa vesti bune!
alina27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Buna dimineata la toata lumea!
pe care v-o ofer e din marul inflorit din dreptul balconului meu - o splendoare, nu alta! Sper sa incepeti saptamana bine si s-o tineti tot asa pana la capat. Mai nou, de cand m-am "boierit" si stau numai acasa, de fiecare data cand ma intreaba cineva ce fac, raspund ca nu mai pot de bine! Alina, multumim de cafea! Noi am lenevit azi un pic, fiindca e si sotul meu acasa si parca e somnul mai dulce langa el.
Andicu, vei avea un bebe petrecaret foc!
Nici n-o sa aiba timp sa planga daca aude muzica! Ma bucur ca te simti asa bine. Cat despre babe, e treaba lor sa comenteze si sa se socheze, iar treaba noastra e sa nu ne lasam impresionate!Lavinia, poate ca nu e chiar asa grava iritatia ta... Parca spuneai ca nu te doare, nu te mananca, e doar acolo... Ma gandesc ca orice alta afectiune mai serioasa ar fi avut si niste simptome mai grave. (Stiu ca mama a avut zona zoster pe un brat si o durea cumplit tot bratul!) Dar nu avem noi timp de dureri de astea acum! O sa vii de la medic zambind si cu vesti bune, presimt eu!

Lia
S26
Miruna Demetra
lorinaoo1 spune:
Alina, Lia
sunteti niste dulcele
Si eu sper sa nu fie ceva grav, nu am dureri in zona, de asta cred eu ca nu e zona zoster, in schimb au inceput sa ma manance si nu ma pot scarpina ca e si inflamata zona si rosie toata. Asa ca, sa ma trezesc mai bine ca sunt cu ochii ca la o curca chioara si dau tel dr mele, poate o gasesc la spital. Revin cu vesti, bune sper eu.
Pupici 

Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 29+
siminoc spune:
Buna dimineata burtici!
Noi astazi implinim 30 sapt si intram in cea de-a 31a!
Ma duc sa citesc ceea ce am ratat in week-end si apoi ma intorc! S-ar putea sa dureze ceva (pana pe la amiaza), mai tr sa si muncesc!
gravi]+30 cu
Miruna