Aerobic (poate si un grup de suport,mai sti?!)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si eu din Timisoara , e plin pe aici de asa ceva , mai cauta ca trebuie sa fie si la voi!!!!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Flaviutza merci!

Xio e super Tae-bo! Foarte dur dar antrenant. Din cate stiu tu esti bine antrenata si nu cred sa ai dificultati... Am facut odata la job cu niste colege, eu am tinut cat de cat ritmul dar cele neantrenate au cazut late dupa 10 minute. Have fun!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Si eu fac aerobic de ceva timp, dar mai mai mult de 2 luni continuu nu m-am dus, din varii motive a trebuit sa tot intrerup.
Mie imi place f mult, imi da un optimism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu vreau aerobic. am reusit sa ajung de cateva ori, dar din cauza programului a trebuit sa renunt. asa ca fac acasa cand reusesc. Ceea ce fac este cam ce ne-a aratat Flaviutza(bravo tie ca le faci, si mai ales ca ai avut curaj sa le pui aici sa le vedem si noi ).
Cred ca e o idee buna sa facm grup de suport si sa dam raportul, poate asa avem mai mult spor.
Deci, cine e cu noi?!!!!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Fetelor, ma alatur si eu voua; am si eu un filmulet de 20 min de pilates; am mai facut exercitii, dar cam rar. Acum de 3 zile am inceput sa fac zilnic, iar dupa-amiaza merg la sala. Eu nu reusesc sa scap de burtica deloc. daca aveti ceva ex. speciale pt. asta, v-as fi recunoscatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

pune filmuletul laura. ps. va fac si eu unul cu explicatii cu tot, o filmez pe antrenoare si ii dau si-o bere. eu vi le-as pune facute de mine,dar uit ba explicatiile,ba ce urmeaza..ce sa-i faci..ma intimideaza camera..

sa vedem daca il fac azi...ca la 7 zbor la sedinta..daca nu, zilele astea vine..

sunt benefice in special alea anticelulticice(si sunt vreo 30) si pentru burtika..rezultate garantate!

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Flafiutza, eu am filmul pe dvd., nu stiu cum as putea sa-l pun pe aici; am sa-l intreb pe al meu sot, dar saptamana viitoare ca acum e plecat.
Intre timp hai sa nu ne lasam, ca acum vine vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Hihihi, pai Fla dc merge doar cu o bere..ti-o trimitem noi din Buc . La noi cred ca m-ar arunca pe geam dc as filma-o, ca ar zice ca vreau sa ii "fur painea". Eu de maine sper sa reiau ca acusica vine vara

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetele, ma bag si eu, ca in ultima vreme am luat-o razna cu greutatea

asteptam filmuletele, eventual ne sfatuim cat timp facem zilnic, la ce diferenta de masa (inainte/dupa), ce ziceti? daca suntem mai multe ma gandesc ca va merge si acasa, nu?

pana una alta va dau un link cu cateva exercitii, sa-mi spuneti ce parere aveti:
http://www.aufeminin.com/fitness/10minparjour/part2d.asp?part=2d

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Flaviutza, merci pentru filmulete, o sa fac si eu in zilele in care nu ajung la sala.

Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput