FIV in Ungaria 15

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Kla, eu am fost la o clinica sa ma documtez despre fiv in Madrid, si costa 2600€ + 600€ medicamente, si analizele ti le poti faci gratis la centrul medical unde esti inscrisa. Bafta multa!

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Kla , bine-ai revenit! merci de urari si-ti doresc sa ajungi ca mine cat de curand!
Si pe mine tot cam asa m-a costat, 2000 eur, in plus vreo 700-800 eur pt drum, cazare si mancare ( noi am stat in Timisoara si faceam drumuri cand ne chema la eco, la 2-3 zile, ca erau numai 120km). Analizele ti le primeste facute acasa, unde nu intelege dr cand iti face dosarul mai intreaba el. Dr Zadori vb f bine engleza, bine germana si noemal, maghiara. In pret intra tot, consultatii, eco, punctie, et, eventual analize sau repetarea estradiolului. Progesteron injectabil face la toate in ziua punctiei, apoi il da unor fete dupa et, nu obligatoriu la toate. Acesta se gaseste la farmacia de langa clinica, din Szeged, in Ro nu se ma fabrica. Daca ti-l da el acolo, tot de-acolo trebuie sa iei. Ei au si laborator de analize in clinica, daca vrei, ti le poti face acolo. Programarea cam dureaza, cred ca daca suni maine, cam intr-o luna te programeaza, ca s-a cam aglomerat in unele luni. Daca suni, cere sa vb cu dr Zadori, te intelegi cu el mai bine decat cu asistentele (ele vb f putin engleza desi sunt toate amabile). Inhibarea o poti face acasa. Cel mai des te duci o data cand iti face dosarul, te mai cheama in timpul inhibarii 1 data sa vada cum reactionezi in timpul AC (desi la mine fiind distanta mare m-a pus sa merg la dr meu sa fac eco si sa-i trimit pe mail masuratorile) si apoi iti da schema toata , tu incepi stimularea acasa si trebuie sa mergi iar cam in a4a-a5a zi de stimulare. Atunci va trebui sa ramai, pt ca te va chema la 2zile, cam asa. Mai mult de 10 zile nu faci stimulare, cam in 2 sapt. termini cu tot cu punctie si ET. Apoi el iti recomanda sa pleci la drum dupa minim 3 zile de la et. Noi am stat 1 sapt. dupa et si apoi am plecat acasa. Daca alegi acest drum, noi toate iti vom spune ca nu-ti va parea rau! Multa bafta si sa-ti ajute Dumnezeu de data asta, oriunde-ai face, sa te vedem mamica!
Liana, !
Zouzoule, multa bafta! sunt cu pumnii stransi!
Pussi, e de bine ca dormi mult, asa cresc si Titi mari si frumosi, iar tu nu te stresezi! odihneste-te acum, ca dupa, cu bebe la dublu o sa ai nevoie de resurse~!

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Buna seara la "unguroaice" vechi si noi!

Noi ne simtim in continuare bine,chiar excelent as zice,azi am fost un pic la plimbare,sunt un om normal pot face tot ce vreau cu conditia sa-mi iau medicamentele si sa ma odihnesc 2-3 ore peste zi.De ieri,azi mai mult, am inceput sa am niste scurgeri vaginale ca o apa,fara culoare,fara miros si bineinteles am rascolit toate forumurile de pe mapamond sa vad daca poate asta o fi un semn premonitoriu si da,se pare ca in timpul sarcinii organismul femeii secreta mai mult ca un fel de baraj in calea microbilor,ca un fel de reimprospatare a florei vaginale...deci o fi de bine!DD e mare si cu siguranta ne va ajuta in continuare asa cum ne-a ajutat si pina acum sa ajungem pina aici.

Multumiri speciale la fetele care nu m-au uitat si fac mereu galerie si ma gandesc in special la andicu care mi-a fost model pt Szeged caci mi-am zis:uite fata asta merge tocmai de la Constanta acolo si eu nu sunt in stare sa vin de la Bucuresti??!;pt Liana care m-a fortat aproape sa fiu optimista si sa cred in visul meu pina la capat cu curaj;pt pussi a carei mina de ajutor intinsa neconditionat si din suflet m-a facut sa sper in continuare cu si mai mare putere ca toate portile ne sunt deschise si inca doua iubite prietene care m-au tinut de minuta tot timpul si au avut numai cuvinte de incurajare desi trecusera prin esecuri care le-ar fi putut innacri Avalonutza si MRL.
Dragele mele o mare parte din succesul nostru,in care sper cu toata increderea,vi se datoreaza si voua!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by kla78

ZOUZOU tin pumnii sa reuseti dar promite-mi ca ma tragi dupa tine la odisee!plzzzz

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

cu amindoua minutele
Andicu

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Aveti aici poze cu noi de 01 mai!

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Andicu,informatia pe acre ai dat-o poate intr-o zi ma v-ar ajuta si pe mine,eu asta sper.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

BLANCHE imi poti spune te rog cum se numeste clinica???nu cumva ALLAT MEDICA??eu sper sa nu fie asta ca am avut o experienta tare urata cu medicii de acolo,apoi am incercat la o alta clinica si mi-a luat 100€ numa sa stau de vb cu dr,apoi m-a programat la eco si mi-a mai cerut 100€,deci din primul shut 200€ `pe 5 minute de povesti si un eco iar cand mi-a zis ca vazand istorialul meu cu atatea tratamente ma costa fiv-ul la ei 5000€ fara tratament si fara analize nu mai gaseam usa pe unde sa iesoricum eu iti muktumesc pt ca ai incercat sa-mi dai o mana dew ajutor,si tu vrei sa faci fiv?ma bucur ca intalnesc romance aici care este in aceeasi situatie cu mine.

ANDICU mai bine explicat nici nu se putea mai ales ca am inceput parca sa fiu batuta in cap,toti trebuie sa stea si sa-mi explice pas cu pas orice ca altfel nu inteleg,parca de la ultimul fiv esuat am inceput s-o iau razna,si nu-mi revin sub nici o forma,acum problema grava este ca nu stiu nici engleza si nici germanadeci cum pot eu sa-mi fac o programare?cunosc o fata aici care prietenul ei este ungur dar mi-e rusine sa-l rog sa sune,cum sa-i spun eu la acel baiat ce sa-i zica medicului?offf,daca imi da programre peste o luna inseamna ca va fi in iunie dar eu as vrea sa-mi dea pe iulie cred ca nu e nici o problema nu?m-am gandit sa-mi fac analizele toate impreuna cu sotul aici si cand merg la prima consultatie sa le duc sa nu trebuiasca sa pierd timpul si cu astea,daca le aceepta pe cele de acasa trebuie sa le accepte si pe cele de aici asa-i?
am vazut ca este o fata Mirela pe forum care locuieste in ungaria si mai ajuta fetele ca translator,poate isi face mila de mine si ma va ajuta si pe mine,daca are binenteles timp,MIRELA ce zici?daca citesti mesajul te rog spune-mi cum ma pot pune in contact cu tine?

ufff iar m-am lungit dar numai cu voi pot povesti of-ul meu ca prietenii mei sunt in afara subiectului fiv,chiar li se pare cel mai usor lucru sa faci un copil,aveam o prietena care mereu cand ma vedeam cu ea incercam sa ma mai descarc la ea si spunea:draga mea cine are copii sa ii creasca cine n-are sa nu-i doreasca,deci va dati seama prin ce treceam,dar m-a indepartat de ea,ca in loc sa-mi sustina moralul ma deprima mai mult,

va pupacesc pe toate si daca imi mai trece vreo intrebare prin cap sa sa va zic sper sa nu va suparati ca va bombardez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by zozela

Buna..
Vin de la Liana de la spital..cu vesti proaste din pacate..
Ea nu dorea sa spunem nimic inca..dar eu am zis ca-i mai bine sa stiti(sper sa nu ma certe prea tare)..Nu vrea sa va sperie experienta ei..Vrea sa fiti increzatoare-pt.ca ea nu si-a pierdut sperantele..Nu doreste sa umplem pagini intregi cu pareri de rau si cu incurajari..Ea stie-oricum-ca suntem alaturi de ea si ca ne rugam pentru ca ingerasii ei(o fetitza si un baietel)sa fie in paza Domnului..
si ganduri bune pt.Nusy..sa nu te lasi..Continua!!
Edit:Va rog din suflet..haideti sa incercam sa-i respectam dorinta..si sa evitam sa-i adresam mesaje de compasiune si incurajare..Isi doreste f.tare sa fie asa..

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

offf, Doamne, ce rau imi pare...nu am cuvinte...

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

revin,stiam ca imi mai trec intrebari prin capsa inteleg ca inhibarea se face cu anticonceptionale?

ANDICU eu am deja o cutie de gonal f 900 pen,chiar daca dr imi va da alt trat si eu stiu ca am reactionat bine la gonal de fiecare data si ii voi spune se va molesta daca eu vreau tot gonal?sa stiu cum sa ma port cu elsi nici n-as ramane cu gonalul pe care am dat deja 400€,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutariii!!!

magduta unde esti???
andiculefrumoase poze
cenusareasanumai mainu nu-i poimaine?? ramane pe vineri?? Tinem pumnii!!
gabitu, ioana 76azi e prima intalnire cu Chivu din stimulare...asa ca Bafta fetelor!! Cu oute mari si frumoase, calitatea 1!!
mikade azi ai inceput serviciul??

pupam toate fetele

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput