FIV in Ungaria 15
Raspunsuri - Pagina 8
maria2007 spune:
Liana, te admir pentru atitudinea ta, esti un exemplu , si apreciez ca nu umpli pagini intregi de compuneri ... , suferinta e la fel la toate femeile care pierd sau care nu reusesc inca ...
Sa te ajute Dumnezeu si sa iti daruiasca ce iti doresti TU !!!
andicu spune:
Neata fetelor!
Kla, trimite-i un pm Mirelei (NMirela), sigur te va ajuta! si acolo te vei descurca cu ea ca translator sau mai e o fata , Ani, parca, celelalte fete de aici stiu sa te indrume. Nu e problema ca nu stii sa te intelegi cu dr, ca fetele astea au experienta si te vor ajuta ele! si legat de Gonal f , ii poti spune de la prima consultatie ca mai ai, si el e f amabil, probabil ca iti va spune sa-l folosesti. Tratamentul e oricum cu gonal f si merional, de obicei, in paralel.
Fii optimista, Claudia, ca o sa fie bine! eu inteleg prin ce treci si stiu ca ti-e teama acum de o noua incercare, dar ai toata increderea ca o sa reusesti pana la urma si o sa vezi ca asa va fi! imprtant e sa fii optimista ! Si te rog s-o pupi si pe Mihaela ( Iliuta) din partea mea!
Gabita, Ioana, multa bafta la intalnirea cu Chivu! la fel si Corneliei!
Cenusareasa, cu gandul la testul tau, !
Monica, sa dea DD sa te ajute si pe tine si sa te vedem cat mai curand pe listuta de !
Liana, !
Pussi, x3!
Si mai fetele care stau cumintele si nu prea mai scriu, MiKa, Auburn, Crinuta, ZoRI, Adaca, Tia, si restul fetelor!
Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
internet spune:
Liana te pupam
Cenusareasa multa bafta
Pussi ce stii de Auburn, a nascut? Va pupam
Andicu frumoasa burtica
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
Liana30 spune:
kla uite ca mi'a luat'o andicu inainte si te'a lamurit pentru orice nelamurire sa stii ca sunt aci si te ajutcu cea mai mare placere..
legaturilor va pupp
adndicufrumoase poze..frumoasa burtica..abia astept sa vin la mare sa te cunosc..acum pot veni
ingerasooo stii cat de draga imi esti..te pup dar si pe Maya..e minunta..
bubuleanoo nu am apucat sa te felicit dar am stiut de cum ai dat veste pe forum.chiar daca nu eram aici..ci acoloam avut spionii meicare mi'au spus..am fost si sunt fericita pentru tine..sa'ti dea DD o sarcina usoara si un bebel minunat..te pup..
Auburn sa stii ca ma supar rau daca nu imi vei trimite sms..nu uita ca mi'ai promis..indiferent de ceea ce s'a intamplat eu sa stii ca il astept..te puppp si tin pumnii..
cenusereasooo asa e cum zici..te'am sustinut si te voi sustine incontinuare pentru ca TREBUIE!!!!pumnii mei stau stransiii!!!
adaca,Tia,maria..va multumesc !!
zuzu te pup si tin pumnii..
ioana 76,cornelia, gabitu va tin pumnii..
crinutzaa..sa stii ca sunt aci si ma gandesc la tine..te pupp..
ZoRi asa te vreau sa fii tot timpul..da?promiti?
Pissssssssss mii dor de tine...tin pumnii indiferent pe unde esti si ce faci
Mika
Leliuta sper ca te'ai refacut si ca acum esti bine..te pup..
Danielate pupppp..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Pis spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Pissssssssss mii dor de tine...tin pumnii indiferent pe unde esti si ce faci
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Liana iubita nici n-am indraznit sa te sun dupa ce am citit...toate cuvintetele mi se pareau goale...dar sa stii sa ma gandesc la tine ... multi
Ce sa fac ...ma pregatesc de Szeged...pe 7 mai am intalnire cu Dr.Chivu...sunt putin cam stresata ca mi-a iesit LH=12 si eu intotdeauna l-am avut 4.7-5...dar vom vedea...daca totul este bine cam pe 25 mai incep procedura...
Multi la toate unguroaicele...
Pis
Blanche25 spune:
Kla, noi avem aproape 2 ani de cand incercam si am fost la GINEFIV in Madrid. Pt. prima consultatie ne-a luat 100€, dar mi-a facut eco si cito parca. Apoi l-a trimis pe el sa isi faca spermograma. Apoi am revenit cu rez de la analize + spermograma care este dezastruasa, ne-a zis ca doar FIV + ICSi in cazul nostru, nu sunt med care pot ajuta. De data asta nu ne.au mai cerut bani si ne.au dat tot felul de dosare cu explicatii si preturile.
Fiv:
-stimulare (toate consultatiile si eco incluse) -400€
-punctia (chirurg si anestezie incluse) -800€
-FIv -1100€
-ET -300€
Pentru ICSI 600€
medicamente 600€
Am zis sa mai asteptam putin, ca poate poate. Acum ii dau lui un tratament naturist si peste 3 luni va repeta spermograma.
Voi ce probleme aveti?
Fetelor va pup pe toate, v-am citit de multe ori, si pe mine ma paste FIV-ul dar inca incerc natural. Daca in 3 luni nu raman atunci am sa fac FIv, de care mi.e frica tare tare.
maybe baby? -august 2005
kla78 spune:
ANDICU,LIANA,PUSSI n-am cuvinte sa va multumesc ca sunteti din nou alaturi de mine,si stiu ca numai voi ma intelegeti ca doar ati trecut si treceti prin asta,mii de multumiri ar fi putine pt voi,am sa iau legatura cu Mirela dar numai dupa ce imi fac programarea,am gasit o doamna draguta care este unguroaica si va veni maine sau vineri la mine sa-l sunam pe dr pt programare,pe la cer ora credeti ca e bine sa-l sun?sa putem vb linistite cu el ca am muuuulllteee sa-i spun
BLANCHE am sunat si eu la ginefiv dar probabil la gagica ce mi-a raspuns la tel ii era somn si abia am scos cateva cuvinte din gura ei,mi-a facut programare si nu am mers,nu stiu probabil ca in acesti 7 ani in care fac tot trat am devenit foarte sensibila si am nevoie de o clinica in care medicul si asistentele sa-mi inteleaga suferinta si sa aibe rabdare cu mine,nu sa-i trag de limba eu,sau cel putin sa-mi demonstreze ca-i pasa de paciente ceea ce pana in momentul de fata la nici un dr in Spania nu am gasit,deci am renuntat la a mai cauta clinici aici,si sa tii ca si la noi are sotul probleme si nu vreau sa te dezamagesc dar nu amreusit niciodata in cei 9 ani de cand suntem impreuna sa raman gravida,desi am incercat,probabil e de vina si faptul ca am 2 operatii,nu stiu,dar cert este ca nu mai pot lasa timpul sa treaca,daca vrei putem vb si pe messenger.
va pup
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor, am revenit si eu!!!!!!!!!!!!!!
Liana, sa stii ca esti un exemplu pentru noi, DD te va ajuta si pe tine , cind va crede el de cuvinta. TE pup si mergem inainte
Pussi, sunt aici doar ca eu am lucrat non stop in aceste zile libere, apoi toate cele intimplate m-au marcat foarte tare, dar incet imi revin.Oricum pe mine ma marcheaza orice rau ce se intimpla unei gravide, asa is eu. Dar imi revin. Voi ce mai faceti? Sunteti bine, sper. Pian amu' nu m-am stresat ca doar ziceam mai am o luna dar incep intrebarile "oare cum va fi?" Atita mi-e de rau , cred ca sunt la ovulatir, dar pina a cuma nu m adurea asa de tare burta, e chai rinsuportabil, oare vinul a lucrat? Te pup si grija de voi.
Kla78, bine te-am gasit, si foarte bien faci cu intrebarile, macar imi reimprospatez si eu cunostintele/memoria din cind in cind. Iti doresc mult succes.
Gabitu, Ioana sa aveti mult mult succes la stimulare si sa rezulte cu bebici
Cenusareasa terbuie sa ne spui ca sunt II linii, tin pumnii strinsi tare tare.
Va pup pe toate
DM
sunshine4ever spune:
Pis, pe 25 mai? super poate ne intilnim, eu am programare pe 24 la orele14. Doamne ajuta
DM