FIV in Ungaria 15
Raspunsuri - Pagina 6
Liana30 spune:
zuzu,andicu,pussi
kla iubita tu stii ca io sunt o luptatoare si merg inainte..te pupp si iti doresc sa reusesti..
acu legat de FIV io zic sa nu faci in tara doar stii cum sunt cei de aici..nu se merita sa risti..legat de ungaria..am toata stima si tot respectul pt acel doctor minunat..nu stiu daca spun sigur dar pretul la fiv cu tratament cu tot te ajunge undeva aproximativ 2000 euro..fara cazre si mancare..io cam asa facusem un calcul..dar o sa te lamureasca fetele mai bine..in plus asigurare nu'ti trebe..singurul act care i'l vor cere este un act de identitate..te pupp..trebe sa fac injectia...da revin si iti spun mai multe daca vrei..
va pupacesc pe toate..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
pussi spune:
de la niste gretosi..ca iar am inceput ..riscurile meseriei
andiculedeci sa intelegem ca ti-e tare drag de noiIl pupam pe plimbaret! noi inca tot acasa..ca mi-e frica, ba vomit, ba ametesc...dar spre deosebire de sapt. trecuta mi-e foame..si si pat ..printre , sper sa ramana ceva si la stomacel!
kla78multumim..mi-e mi-au iesit Fiv-urile cam 2.000 euro(clinica+medicamentele)/una bucata fiv. Stimularea se face personalizata pe fiecare pacienta in parte...eu am facut cu Gonal..dar nu-i regula. nu-ti trebuie card de sanatate..Cu Gonalul cumparat din Ro nu iesi mai ieftin...nici daca il iei compensat. Am calculat eu, plus ca aici nu e la pen , e la fiolre. Eu l-am cumparat din Ungaria..era varianta cea msi ieftina!
legaturoooooo
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
kla78 spune:
)LIANA,PUSSI multumesc mult,de cand am postat am stat cu ochii in monitorsa-mi raspundeti careva,daca tie PUSSI ti-a iesit un fiv in 2000€ inseamna ca imi va iesi putin mai ieftin tinand cont ca am o cutie de gonal,una de decapeptyl si 1 de utrogestan(astea sunt economiile mele din lunile precedentedeci sa inteleg ca in astia 2000 v-au intrat punctia,et-ul,monitorizarea,analizele?am inteles ca aparte este cazarea si mancare,dar va trebui sa stau in ungaria si pe perioada inhibarii sau numai in zilele de stimulare pt a mi se face monitorizarea?
analizele mi le face in aceeasi zi toate?si tot in aceeasi clinica au si laborator?
iar referitor la analizele sotului ii vor fi oare valabile cele de aici?,ca eu as vrea sa merg direct cu ele tinand cont ca el ramane aici pana la punctie,cam in cat timp se face programrea daca sun sapt asta?
iubitele mele stiu ca poate va deranjez cu atatea intrebari si va zapacesc dar trebuie sa iau o hotarare zilele astea pana imi vine sotul acasa si sa-mi fac calculele,de aceea vreau sa va intreb totul sa nu ma apuc sa fac si sa nu-mi ajunga banii,demoment am cei 2000€ normal nu sunt de ajuns daca pun in calcul si drumul pe cand va veni sotul care ne costa cam 700€dus- intors,dar daca m-ar programa peste o luna doua mai am timp sa strang ,deci nu e chiar grava problema,
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
kla78 spune:
na ca mi-am mai amintit ceva sa va intreb:din cate am observat eu multe dintre voi ati facut progesteron injectabil dupa et,vi l-au prescris cei de la clinica?si am inteles ca nu se prea gaseste pai cum as face rost de el daca nu se gaseste>?voi de unde l-ati luat?sa-mi comand si eu de pe acum,asa mai adaug ceva in colectia mea de medicamente pt fiv
zouzounaki spune:
na ma bag si eu ca musca-n lapte
Kla bine ai revenit...eu din cite am citit pe aici,daca faci la Szeghed fiv-ul,atunci iti prescriu cei de acolo progesteronul injectabil si il obtii de la farmacia clinicii cu reteta data de ei...eu asa am inteles citindu-le pe fete...
Cenusareasa
Pussi,Andicu,Liana
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
kla78 spune:
ZOUZOU bine te-am regasitde fapt bine v-am regasit pe toate,multumesc de raspuns.tu ce mai faci?
adaca spune:
MI-KA multumesc de urari
LIANA tu pupam dulce, stiu ca esti o luptatoare si ca DD este alaturi de tine si va fi bine. Noi si
pussi ce faceti, v-am vazut pozele.
Maine merg la dr. la control.
Ade , Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele
zouzounaki spune:
quote:ma stimulez si stau pe ouade data asta sper sa fie cu noroc...te pup si sa auzim numai de bine
Originally posted by kla78
ZOUZOU bine te-am regasitde fapt bine v-am regasit pe toate,multumesc de raspuns.tu ce mai faci?
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
kla78 spune:
ZOUZOU tin pumnii sa reuseti dar promite-mi ca ma tragi dupa tine la odisee!plzzzz