FIV in Ungaria 15
Raspunsuri - Pagina 5
zouzounaki spune:
Liana esti o fata minunata ...sint fericita ca te-am cunoscut,chiar si virtual ...iti doresc tot binele din lume
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
pussi spune:
poze noi cu Titi
http://new.photos.yahoo.com/narcisa_cosma/
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
zouzounaki spune:
Pussilina mai mestereste un pic la pagina ca nu merge
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
cenusareasa spune:
Intr-adevar monica ti-am raspuns demult,cind inca eram la Szeged,prin mesaj privat,tu zici sa-ti scriu un email,dar pe ce adresa draga mea ca la profilul tau nu vaz niciuna?
Noi in continuare ne simtim bine,nu ne doare nimic,foarte rar cite-un junghi,avem mareee pofta de mincare(imi ploua-n gura de la orice) si suntem mai toata ziulica obositi,deci ne culcam cam de 2 ori in cursul zilei,de greturi am scapat momentan, acum sotul prajeste peste si vad ca suport bine...
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
zouzounaki spune:
quote:vreauuu si euuu ...pup burticuta cea pretioasa si mamica cea dulce
Originally posted by pussi
poze noi cu Titi
http://new.photos.yahoo.com/narcisa_cosma/
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Parintele Arsenie Boca
cenusareasa spune:
si noi,si noi vlem mai ales ca am facut deja cunostinta cu Titi si poate am stat chiar in acelasi Petri(sub acelasi microscop cu siguranta)!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
pussi spune:
cenusareasa, zouzou va vine si voua randul..si repede!!
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
andicu spune:
Hello!!
Pussi, manca-i-ar mama pe ei de samburei frumosi! sa fie sanatosi si mancaciosi sa stea bine acolo la mami in burtica si sa creasca mari si frumosi ! (ca al meu care depaseste mereu limitele perioadei resperctive! )
Cenusareasa, parca vad ca la seria asta noua de dr Chivu produce gemeni! ca prea bine erau bubulinii tai cand ti i-a pus in burtik si tare frumos te simti dupa 8-9 zile!
Liana, de la mine multi !!!
Simona, bine-ai venit printre "unguroaice"! multa bafta pe 08 mai si pe mai departe! sa te vedem pe lista de ! mai scrie-ne despre tine, ca aici esti ca in familie si o sa-ti placa, sunt sigura!
Noi suntem bine, ne-am odihnit dupa plimbarea de ieri si mai iesim un pic si azi la un gratarel la tara , si gata! promitem ca ne facem cuminti! se pare ca lui Filipu' ii place sa fie plimbat ca nu ma supara cu nimic sufletelul!
tuturor!
Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
kla78 spune:
ops si eu pe aici,am ceva timp de cand n-am mai intrat si am ramas in urma muuuultttt tare.vad ca sunt gravidute noi:PUSSI felicitari cu intarziere sorry,
LIANA imi pare rau iubita pt bbei tai care sunt acum la DD dar hai da manuta si mergem mai departe,stiu ca D-ZEU iti va da un bb si o sarcina pe care sa o duci pana la capat,esti o fata sufletista si meriti!
ANDICU ce repede trece timpul,mai ai putin si intri pe ultima 100 de metri,eu iti doresc o nastere usoara si fara probleme!
scuze ca nu va scriu la toate dar vad ca v-ati inmultit mult si n-am apucat sa citesc tot din urma.
am si eu niste intrebari si va rog sa ma luminati,sunt in cautarea unei clinici sa mai fac un fiv,aici e foarte scump din cate am inteles ar iesi cam la 5000€ un fiv cu tot cu trat si analize,dar vad ca daca as merge in ungaria sau in ro cu banii astia as face aproape 2-fiv-uri,va rog sa-mi spuneti in euro costul fiv-ului,si anume ET cat vine in €,punctia,analizele,monitorizarea(si cat ar trebui sa stau in ungaria pt monitorizare)daca sotul meu isi face aici analizele sunt valabile in ungaria?(noi am vrea sa vina si el numai cand as avea punctia ),pe langa asta sa-mi spuneti tratamentul cam la cat va iasa daca il cumparati din ro,spre exemplu eu mi-am luat acum de aici o cutie de gonal f 900 cu 407€ cat este in ro?sau in ungaria?bine eu mi-am cumparat gonalul dar dupa ce l-am platit m-am gandit ca daca cumva imi va da altceva raman cu elvoi ati facut stimulare cu gonal sau sunt fete la care le-a dat altceva?apoi am vazut ca printre actele cu ce trebuie sa ne prezentam la clinica este si cardul de sanatate parca,eu n-am asa ceva,si nici n-am avut in ro niciodata asigurare medicala,am aici dar nu cred ca e valabil,ma afecteaza cu ceva?offfff cred ca v-am zapacit de cap cu intrebarile mele dar sunt pierduta si in acelasi timp disperata ca nu mai am rabdare pana fac alt fiv,nici macar nu stiu cum m-as descurca in ungaria singura,nu stiu limba nici macar engleza decat foarte putin,dar ce n-ar face omul cand e disperat?
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos