FIV in Ungaria 15

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Liana am intrat doar sa te sarut si sa-ti da un buchet mare de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

printre ..si ieri azi tare rau ne-a fost...mai sunt si caldurile astea azi vien nenea cu aerul conditionat..sper sa fiu mai bine dupa! maine merg la eco sa-mi tineti pumnii!!
auburnpupam si mamica si fetita cuminte!!!o sa vin sa o vad ... cand ma mai linistesc!
legaturooote astepttttttttt
andiculesuntem langa tine, dar stiu cum e nu-l putem inlocui pe tati!si oricum vine repede!Noi vrem poze cu camera lui Filip! si am vazut modificarile de pe prima pagina....tu urmezi la mamici!!
pissssssssunde esti???
magdaeu am facut-o pe mancate si baute..cafeacate zile mai ai??
kla si noi te pupam
danielabine ca-i sanatos, va cred ca sunteti fericiti!

gabitu, Cornelia, Ioana tinem pumnii sa fie cu ochisoriiiii!!

pt. mamici si gravidute: voua cand v-au trecut greturile?? toti imi zic ca la 3 luni.. mai am ceva de asteptat

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

buna fetelor!
Am intrat sa va salut, sa va multumesc din tot sufletul pentru incurajari si ca va ganditi la mine si va trimit tuturor multi multi
Eu sunt bine, azi am o saptamana de la ET, dupa cum stiti am doi puiuti in burtica. In momentul ET aveau fiecare 4 celule, dr. Z a zis ca desi sunt un pic mai lentu, sunt de cea mai buna calitate, ar avea nota 4 dintr-o scala de 1 la 4. Eu sper ca desi mai inceti, sa se fi prins puiutii de burtica mea. Nu stiu alte date, cat aveam emdometrul, dar dr. a zis ca totul e in regula si puiutii au fost pusi chiar in mijlocul endometrului, se vede si din poza de la echo din timpul ET.
peste o sapt voi face testul, trece f. greu timpul, dar ma simt f. linistita si impacata ca am cei doi puiuti in burtik. Nu ma gandesc decat ca totul va fi bine si sper sa ma ajute Dumnezeu!
Cornelia azi a avut punctia la ora 10,30 dar pana plecasem eu ea nu s-a intors, deci nu stiu sa va spun nimic dar sunt sigura ca totul a fost bine, ca avea 8 foliculi, din care 6 destui de mari.
Cu Gabita nu ne-am intalnit, erau la clinica vreo 3 fete care semanau cu ea, dar erau unguroaice. Poate a fost la ore diferite de mine. Oricum, acum ar trebui sa fie si ea cu puiuti in burtica. si iti tin pumnii sa fii Gabita!
Cenusareasa imi pare ff rau, nici nu-mi venea sa cred.. Dar sigur data viitoare va fi bine, cum zic si fetele care au trecut prin asta! Sau poate pana atunci reuseste o inseminare!
Pis ai fost la clinica in ziua in care am avut eu ET.
Klaam vazut ca te interesa cum sa ajungi direct in Szeged. Iti spun si eu varianta cu care am venit noi: din Oradea am luat un tren direct R366, care pleca la 16 si ajunge la 19,30 ora Ungariei.
Andicu, Pussi, Daniela, Magduta, Liana si toate fetele

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ioana 76esti ... si ai mei erau de calitate 4, unul de 4 si de unul de 7 celule!!! Asa ca stau cu mana intinsa sa te trag dupa mine
cornelia tin pumnii!!!

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ioana , Doamne ajuta sa fie bine pana la capat. Dar sunt sigura ca asa v-a fi.

Pussi, asa mi se spune si mie, ca pana in sapt. 12-15 varsaturile sunt prezente si starile de rau, dar saraca mama mea le-a avut 9 luni.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pussi sa te auda Dumnezeu!Hai ca m-am agatat de mana ta! Si o iau si pe Cornelia cu mine!

Inca o data multi pupici. Acum fug sa mai stau si in patut!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norasorana spune:

Magduta draga,analizele hormonale,markerii infectiosi,virali,tumorali se pot recolta si daca ai mancat
Tin pumnii la tote fetele sa fie cu ochisori! Haideti cu vesti sa putem organiza galeria!o sa cantam cantecelul ala cu plasa de paianjen adaptat:
" 1 , se legana, pe o panza de paianjen, si pentru ca , nu se rupea, a mai chemat 1
2 , se leganau, pe o panza de paianjen, si pentru ca , nu se rupea, a mai chemat 1 ............................
toate de pe forum, se leganau,cu gandul la lor frumosi, si pentru ca, rabdare nu mai aveau,
toate au nascut!" - la termen binenteles si APGAR 10*
Andicu,Pussi mangaieri pe burtici si numa stari de bine!
toate fetele cucuietele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussilina , cu sotu lipsa e greu mai ales noaptea, ca nu prea am]dormit noi separat in ultimii ani ( ff rar si asa, cate o noapte, nu 5)! in camera lui bebe mai avem de lucru un pic, adica perdele, lumini si ordinea in care sa asezam mobila ( ca nu ne-am hotarat!); apoi fac si poze!
Cat despre greturi, eu cred ca am facut parte dintre cele norocoase, m-au tinut greturile de 5-6 saptamani pana pe la 10-11 sapt. La tine, fiind la dublu, cred ca se manifesta mai puternic, dar eu iti doresc sa scapi repede! mai ai putin, oricum, imediat treci de 12 sapt. si o sa fie bine!

Ioana, tin pumnii strans sa vii cu noi in gasca! pup-o si pe Cornelia si transmite-i la fel!
Gabita, speram sa ne dai vesti cat de curand! si sa fie d'alea buuuunneeee! tin pumnii!

La naiba, are dreptate Pussi, am ajuns prima la rand care trebuie sa nasca!!! mi se pare ca a trecut timpul cu asa o viteza, ca inca nu sunt pregatita pt ce urmeaza!

Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fetele!
Desi nu am scris de mult pe forum v-am citit tot timpul. Am tot asteptat crezand ca voi putea sa va dau vestea cea mare, dar din pacate nu mai pot sa va dau decat o veste proasta.
Acum aproape 3 saptamani s-a intamplat minunea pt prima data in viata mea am avut un test de sarcina pozitiv. Dupa cateva zile mi-am facut si BetaHCG, valoare f. buna. Eram in culmea fericirii, m-am programat la medic. Aveam aproape 6 saptamani cand am fost la eco: s-a vazut sacul, embrionul dar inima nu i se vedea. Am mai mers peste o saptamana, dar din pacate se oprise din evolutie( din nou ). Nu-mi venea sa cred ca mi se intampla din nou acelasi lucru. De data aceasta a fost natural, fara nici un tratament si totusi.... Ma tot gandesc cu ce-am gresit atat de grav, parca ne luptam cu morile de vant. Maine trebuie sa merg la chiuretaj, din nou. Ma simt goala pe dinauntru, ma doare sufletul.
Va rog din suflet sa ma iertati daca v-am intristat cu povestea mea.
Va doresc tuturor sa va tineti puiutii in brate cat mai curand.
Liana imi pare tare rau pt pierderea ta, si eu te iubesc
Auburn tie si printesei. Ma bucur ca va descurcati.
Andicu inca putin si o sa-ti puiutul in brate.
Ioana, Cornelia, Gabitu va tin pumnii sa veniti cu teste pozitive
Va pe toate

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana1971 spune:

Zori

Ti-am scris PM, te pup,

Ioana

Mergi la inceput