FIV in Ungaria 15

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

dragelor va multumesc tuturor pentru urari. am intrat pe fuga ... am reusit sa trag un pui de somn inainte e a se trezi micuta si se pare ca-mi da timp si sa vorbesc putin cu voi :) ... nu reusesc sa citesc ultimele vesti.

liana sa stii ca ti-am trimis sms cand am le-am trimis si lui pussi, andicu si ioanelor. drept ca nu am apucat decat dupa nastere.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Helloooo

Am revenit si noi de la plimbarica ( m-a plimbat Iubi pe faleza in Mamaia si m-a cinstit cu o inghetata ) si ma pregatesc sufleteste pt 5 zile fara sot..
Daria, si eu stiu la fel, astepti 7 zile, asa cum ti-a zis si apoi reincepi, chiar daca ti-a venit CM. Se mai deregleaza uratii, dar trebuie sa respecti zilele ca sa nu se strice socotelile si mai rau. Succes la dr!
Magduta, asa e, astept si eu momentul cu emotie! lasa, ca o sa vezi si tu cum e curand!

Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

andicu stai mama linistita ca doar nu pleaca de totsi oricum nu ramai singurica esti cu noi
daria multa bafta!!
auburn
cenusereasa tin pumnii..
legaturilor vin dupa ce ma refac..abia astept sa te bag la cheltuiala

va pup pe toate...

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor , un inceput de saptamina superba !!!

Andicu ziu ade azi nu se mai puen al socoteala iar restul apttru zilelor repede trece ai sa vezi , minten ii sf de daptamina, in ciuda mea de latfel
Liana Pussi
Gabita, Cornelianeli , Ioana nici o veste despre voi?
Daria, Cenusareasa
Va pup pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Va multumesc de sustinere! aveti dreptate, va am pe voi si nu ma plictisesc!
Am fost dimineata sa-mi fac a3a tura de analize, voi vedea miercuri cat de bine "hraniti" suntem eu si bebe!
Auburn, mamica proaspata si printesa! ma bucur ca sunteti bine si ca va descurcati ( nici nu se putea altfel! ) !

tuturor si tin pumnii stransi pt fetele noastre in asteptari si-n focuri!

Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Fetelor, voi cum stit , e problema daca minci ininte sa iti recolteze pt prolactina? Eu stiam ca doar glicemia se modifica, sau am rog analizele uzuale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

fetele va pupacesc,nu prea pot sa intru ca-mi merge tare incet netul si pana deschid o pagina tre' sa astept cateva minute bune,astept pe cineva sa vina sa vada ce are.

ANDICU eu ce sa mai zic ca sunt singura in fiecare sapt de sambata dimineata pana miercurea noaptea sau cateodata pana joia ,imi vad sotul doar 2 zile pe sapt,las ca trece repede si se intoarce!

MAGDUTA,LIANA,PUSSI,TUCULUCU,CENUSAREASA si toate fetele va

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Kla, Tuculucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

salutare

Ioana iti tin pumnii, sa fie bine pana la capat, cred ca azi ai facut punctia...
Andicu am inteles ca v-ati cumparat mobila pentru camera copilului, sa o folositi cu placere si sa petreceti numai clipe frumoase acolo...
Liana te pupam dulce si te asteptam si noi la mare, la o inghetata ...
Pussi multi pupici pentru Titi si pentru tine...

Noi am fost sambata la eco si puiu a stat numai pe burtica, nu a vrut sa-i arate lui tati nimic, dar in schimb i-a dat un pupic dulce . Doctorul a zis ca este sanatos, are o inimioara frumoasa si se dezvolta cum trebuie.Noi suntem fericiti ca totul este bine.

+19 sap

danielal

Mergi la inceput

Magduta, nu stiu cum sa te ajut! eu cand ma duc la analize nu mananc inainte; a devenit o obisnuinta si nici nu mi s-a spus in mod special..

Daniela, multumim! ma bucur ca sunteti bine si totul e in regula!

Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput