FIV in Ungaria 15
Raspunsuri - Pagina 27
andicu spune:
ZoRi..!
Pussi, bafta maine la dr! sa fiti bine toti 3!
Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
internet spune:
ZoRi imi pare rau
Pussi bafta la dr
Ioana bafta
norasorana o sa-ti scriu PM, sper ca pot maine
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
Liana30 spune:
Zori iubita cuuvintele nu'si mai au rostul..nu pot sa'ti spun decat ca intind mana si mergem inainte....te pupppp..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
dariaioanaxx spune:
Fetelor- ieri am fost la dr. Corina Neamtu, endocrinoloaga pe care mi ati recomandat o voi, mi a facut eco transvaginal si chisturile mele sunt tot cam aceleasi, ba chiar unele mai mari cu 2 mm,dar dansa mi a zis ca sunt niste "amarate" de chisturi functionale, pline cu lichid care pot fi punctionate fara probleme la laparoscopie,daca nu se sparg singure; de asemenea a mai zis ca nu era nici un fel de probleme sa fac fertilizarea avandu le pe ovare si ca nu sunt de origine hormonala; mai iau AC o luna si pe 20 iunie trebuie sa merg la dr. Protopopescu la control si eco si o sa vad ce mi zice, sa continui cu AC sau sa fac laparoscopie;
Magda- ai facut prolactina, cat ti a mai iesit?
Gabitu- te asteptam cu vesti!
Zori- tot inainte! (consulta si un endocrinolog pt. ca in majoritatea sarcinilor pierdute problemele sunt hormonale, parerea mea, totusi e bine ca ai ramas natural,pt. ca sansa asta o sa mai ai cu siguranta)
pussi spune:
ioana iti tin pumnii sa fie ca la mine!!
Gabitule tu nimic??? Sa sti ca noi ne gandim la tine!
Corneliace fac puiutii?? au fost cuminti azi noapte??
andiculecu lipsa taticului te inteleg, dar trece asa de repede! Cu nepregatitul pt. ziua cea mare, eu zic ca nu ai motive de ingrijorare deloc. Tu ai mai trecut prin operatie clasica, sti ce te asteapta si o sa-ti revi mai repede ca o sa te traga Filip de manuta!
norasoranavad ca ai stabilit care-i circuitul gravutelor
tiamultumim! ca sti de adela??
diseara la 7: 30 merg la eco, deci tarziu o sa va povestesc
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor!!!
Sunt foarte trista , avem o spermogram cit de dezastruoasa posibila ; volum sperma 2 ml, ph 8, numar spermatozoizi 7.8mil/ml, spermatozoizi mobilitate normala 0 spermatozoizi aspect normal 82%, spermatozoizi forme aberante 18%. Deci putini de tot si fara mobilitate
Zori imi pare nespus de rau dar nu iti pierde speranta, din moment ce ai rams natural minunea se mai poate intimpla cind te vei astepta mai putin. Capul sus si mergem inainte.
Pussi nu mai am mult pina joia viitoare al orele 14:00, parca vad ce repede trece vremea. Voi sa aveti bafta pe azi sa fiti bien fara probleme
Ioana 76 sa dea DD sa fie cu rezultat pozitiv
Daria pt prolactian azi mi-am recoltat singe si pe dupamasa am rezultatul deseara dupa ce vinde la lucru am sa scriu, ca cu spermograma stam halal, dar mergem cu DD ininte si cum vrea El. Noi sperma ca odata si odata vom avea si noi bebicul nostru.
in asteptarea unui ingeras
cornelianeli spune:
buna
zori imi pare rau...
magda stiu ca e greu dar nu-ti pierde speranta,cu icsi nu cred ca e nevoie sa fie mobili,cred...si nu-ti trebuiesc decat cativa.hai capul sus
eu sunt bine,ieri am avut punctia si pe cat de frica mi-a fost,m-am trezit foarte repede cu o sete cumplita....am suferit sa nu beau apa atata timp,asta a fost singura mea problema
au aspirat 6 ovocite din care au oprit doar 5 de buna calitate
azi dimineata aveam 4 embrioni de buna calitate si se pare ca joi va fi ET-ul
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
scamiy spune:
Buna la toate "unguroaicele"
Sunt mai noua la sris, dar de citit va citesc demult. Incep prin a spune ca felicit toate gravidutele si nespuse pareri de rau pt. fetele care au trecut prin grele incercari, insa vreau sa va incurajez si eu sa nu va dati batute si sa luptati cu toate puterile pt. a aduce un ingeras in viata voastra! Despre mine: 36 ani, sarcina de 8 sapt. pierduta in 16 oct. 2006, iar de atunci ma lupt cu starile de depresie si citid de FIV si de reusitele fetelor de aici ma bate gandul sa incerc si eu pt. ca simt ca altfel trece viata pe langa mine si parca nu sunt implinita deloc.
Pt. Magduta 10 am cateva intrebari, daca esti amabila sa-mi raspunzi si mie te rog. Am vazut ca esti din Cluj ca si mine si ma gandeam ca ai putea sa-mi spui cum ai reusit sa te programezi la Dr. Zadori, cunosti pe cineva de la Szeged ? si apropo iti tin pumnii stransi pt. ziua de 24 mai. Sa-ti ajute DD si tie si noua tuturor fetelor sa ne bucuram cat mai curand de minunea vietii noastre
Pupici la toate fetele
PS. Si de celelalte fete astept sfaturi si indrumari
Liana30 spune:
legaturilorrr sunt aci si va tin pumnii..sa scrii cat de tarziu ca io's aci si va astept..va pupppp
magdutza imi pare rau de spermograma..dar simt io ca va fi bine pana la urma..te pupp.
cornelia oauuuu productie bunaaaa..te pup si tin pumnii la ET..
gabituuuuuuu sunt aci cu gandul la tine si cu pumniii stransii..stransii..te pupppp
scamiy bun venit pe'aci pe la noi..iti doresc sa treci cat mai repede la gravidute..la Szeged nu trebuie sa cunosti neaparat pe cineva..daca stii engleza sau ungureste te descurci singura..daca nu stii iti dam noi pre cineva sa te ajute
adelaaaaaaaaaa cum esti?nu dai nici un semn?am vorbit aseara cu Ani..te puppppppp
Tia,andicu,Pis,Zori.Mika.Leliuta si toatee toate va pupacescccc
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica