Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Anky, de care ti-ai cumparat? Eu acum conduc un mondeo break, si mi se pare mare, defapt prea lunga si gasesc mai greu loc de parcare.

Doroty, felicitari, wow! 3 kg... dar ce dieta ai tinut? Eu am grupa 0, si pe mine m-ar interesa detalii.

Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Maronicile noi nu am dat procentul sapt trecuta daca imi spuneti inca odata cat ati slabit in astea doua saptamani calculez eu procentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

An-k,e chevrolet

http://www.chevrolet.nl/captiva/captiva-exterieur-afbeeldingen-05.html

Poate pentru ca esti incepatoare ti se pare breakul prea mare dar cu timpul te vei obisnui.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

M-a rugat DianaMirela sa dau si raportul ei: 77 kg (-2kg)

Diana, am votat-o si eu pe Timi umblareata.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

A, Diana vreau inapoi pe podium!!!!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

Repede, raportez si eu 66,4 kg

Echipa teal, la noi cine calculeaza procentele? Mai vb miercuri!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Anky, merci de link, imi place masinuta pe care o astepti, s-o stapanesti sanatoasa si conduci cu placere cand o vei primi. Mie mi-au ramas ochii pe matiz, astept sa vina soatza acasa sa-i arat ce-am descoperit, si sa vedem si ce parere are... pentru ca mergand seara sa-i iau de la cresa respectiv servici ajung cam la timpul pe care il faceam cu autobuzul- mereu mi-am imaginat ca e greu de luat carnetul masina o alegi si gata, daor ca nu e chiar asa de simplu, nu iau pantofi, a doa zi sa nu-mi placa si sa vreau altii... Oricum indiferent ce voi alege de-abia astept sa fiu in situatia ta- sa astept masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna Fetelor!

Intru si eu rapid sa dau raportul (sunt inca la servici, si mai am ceva pana termin): 74,00 kg,
deci -0.500 kg.
. Asta este, m-am si abatut un pic saptamana trecuta, dar am fost si cu rusii pe cap, inca mai sunt, dar pe sfarsite.

Va las acum, am sa intru pe seara.
Pupici

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ....GRASE

Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

doroty, multumim de informatii. Daca poti mai zi-mi cate ceva si despre disociatul pe care il ti acum. Am tinut si eu un disociat pe cate o zi, acum vreo 4 ani, dar am slabit bine cu el. Si despre dieta pe grupe de sange te-as ruga sa-mi mai zici cate ceva, daca ai timp. Si felicitari pt. cele 3 kg pierdute!!!
an-k, eu sapt trecuta am raportat stagnare si acum minus 1 kg.
Eu sunt tot fara rusi si azi chiar am facut si un test de sarcina care a iesit negativ asa ca stau si astept. Dar simt ca explodez in curand si ma iau niste valuri de caldura....
Meniul de azi:
D: 1 fibrobar si ceai
P: Frigarui de pui la gratar
C: fructe

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Raportez si eu: stagnare.
Sint in concediu si nu prea stau pe acasa, plec dimineata si vin seara, de aceea nu mai intru asa des. Situatia asta va mai dura vreo saptamina.

Pup toate fetele.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput