Nou stil de viata (139)
Raspunsuri - Pagina 8
DianaR spune:
Am intrat pe fuga, ptr ca mergem la Szeged. Modificarile la listuta le voi face abia maine.
Raportul meu, ma mentin. Pana aici e bine!
Am aparut si noi la concursul Pampers, mai precis Timeea. Ne puteti vota daca v-a placutaici. Multumim!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
an-k spune:
Raport stagnare, inca astept rushii...
Cornelia multa sanatate puiutilor.
Meniul de azi- prima zi de dieta olandezei (nu stiu cum se numeste nici ea nici cartea ei)
D: 1 felie de paine cu gem fara zahar (cu fructoza), doua guri de suc de portocale natural (ar fi trebuit un pahar dar nu mi-a placut)
10: 1 portocala
am baut deja 2 pahare mari de apa si am luat o spirulina.
O sa revin cu meniul de pranz si seara
Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
carolinah spune:
Raport: stagnare.
Dar mi se pare normal, ca mi-a venit ciclul aseara, asa ca e OK. Toata saptamana trecuta am facut sport, insa am mancat normal, nu dieta. Nu stiu cat se cunoaste la Kg, insa la aspect se cunoaste deja. Tot mai sper sa pot face niste impachetari inainte sa pelcam in concediu! Sa vedem, mai am 4 saptamani!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
puskin spune:
Buna,
Vin si eu cu raportul, desi nu e de bine. Azi dimineata aveam 72.3kg si zau daca stiu de ce. Asta e, m-am obisnuit sa am variatii mari de greutate
, nici nu ma mai agit...deci astept porcul.
Carmen, felicitari pentru inca 1 kg pierdut.
Gusta, si tu stai bine cu -0.5kg.
Este o apatie totala pe subiect, sunt doar cateva fete care mai intra zilnic si scriu.
Zuzi,Mik, Roxana, Miag, Delidana pe unde sunteti?
Ahh, am uitat, Zuzi se distreaza in Cuba
.
Ruxandra
Cristina_C spune:
Buna dimineata!
Si eu tot stagnare raportez. Parca s-ar fi blocat cantarul la greutatea asta
. Un lucru bun totusi s-a intamplat, de vreo saptamana iau crom si nu mai simt nevoia de dulce, asta e mare lucru
.
Petrecere frumoasa de 1 mai, noi mergem la picnic
.
doroty spune:
Buna dimineata!
Raport: 74 Kg adica -3kg
Aceasta este consecinta dietei disociate 3-3-3 de la care nu m-am abatut.Am facut si taebo si am avut si rusii saptamana trecuta.
Sunt foarte incantata de rezultat.
Cornelia laura, imi pare rau ca baietii tai sunt bolnaviori.Multa sanatate!
Nu pot sa intru in wk pe net ca ma bate sotul la cap.
Si eu am grupa de sange A si anul trecut am experimentat dieta grupelor sanguine si am avut o revelatie. M-am simtit asa de bine si de atunci incerc sa o fac sa devina un mod de viata pentru mine.
De cate ori am ocazia incerc sa le impartasesc si altora din beneficiile pe care le poate aduce o alimentatie adecvata grupei de sange.
Nu numai ca in timp slabiti dar veti fi mai sanatoase pentru ca a manca alimentele benefice inseamna a nu mai avea nevoie de anumite medicamente.
De aceea ,Cornelia, iti recomand ,in linii mari, sa nu mai mananci alta carne decat de pui si peste ca alta te ingrasa.Deasemenea produsele lactate te ingrasa si in special laptele dulce de vaca.De telemea nu mai vorbim.Incearca sa mananci mai mult kefir si tofu.
Incearca sa mananci mai putin grau si ideal ar fi sa gasesti paine de secara.Sarea trebuie sa fie in cantitate foarte mica sau deloc.
O sa revin cu amanunte daca sunteti interesate.
Bibliografie: Dr. Peter J. D'Adamo &Ctherine Whitney - "Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine"
Gusta, multa sanatate si succes si curaj cu operatia!
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
dordia2000 spune:
Eu am grupa A2 de sange asa ca ma intereseaza si pe mine amanunte despre cura pe grupe de sange.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
anky spune:
Raportul meu :- 200 gr,deci 56,4.Nu prea mult pe saptamina asta.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
quote:
Originally posted by an-kquote:
Originally posted by anky
Da,e misto o decapotabila insa m-am racit odata rau de tot intr-una si mi-am luat gindul de la ea,tre sa fie foarte cald ca sa nu te imbolnavesti.Si mie cum imi place sa bag viteza,no way cu o decapotabila..,prefer SUV-urile,mai ales acum ca am si copii,sint ideale si foarte spatioase.Mi-am cumparat un SUV dragut insa il primesc doar in iunie,cam mult tre sa astept,mi-e o ciuda.
da si mie imi plac Suv- urile dar mi se par enorm de scumpe, si nu ca pret dar consuma mult si taxele pe asemenea motor nu ma incanta deloc. Eu ma vad intr-un polo sau o toyota aygo, masina mare ii revine dansului, adica sotzului
Doina, o floricica si pentru tine.
O colega de clasa a cumparat cartea unei olandeze cu o dieta "magica" cu care au slabit niste prieteni ai ei (un cuplu) el 21 kg si ea vreo 13 - parca dar ea nu a facut sport. Mie mi se pare ca se mananca foarte mult, dar poate vad minunea si la mine. De maine incepem dieta, si eu si sotul, colega mea a inceput de lunea trecuta. O sa scriu in fiecare zi ce mananc.
PupiciCornelia Laura -An-k -Anky -Doroty
Depine de motor,unul diesel nu consuma asa mult si nici taxele nu sint mai mari ca la o masina normala.Eu sint multumita si abia astept sa o primesc,nu mai am rabdare.

an-k spune:
Diana, votat micuta care o ajuta pe mami cu masina de spalat![]()
Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty

,prefer SUV-urile,mai ales acum ca am si copii,sint ideale si foarte spatioase.Mi-am cumparat un SUV dragut insa il primesc doar in iunie,cam mult tre sa astept,mi-e o ciuda.