Nou stil de viata (139)
Raspunsuri - Pagina 10
ina C spune:
Fetelor, va pup pe toate!
Raport : - 0.500 kg
Sper sa nu am surprize cind ma intorc acasa pentru ca m-am cintarit pe alt cintar.
Va doresc sa aveti parte miine de o zi minunata si sa o tineti tot asa intreaga luna.
dordia si violeta, va pup de doua ori pentru ca sunteti cuminti si constiincioase si sunt mindra de echipa noastra!
dordia o sa te rog sa-mi dai si mie dieta pentru mama.
mai vorbim miine seara, ina C
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
adablackcat spune:
Raportez si eu stagnare la 66. Poate zilele astea voi reusi ceva mai mult daca mananc numai gratare.
poze
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
anky spune:
quote:
Originally posted by an-k
Anky, merci de link, imi place masinuta pe care o astepti, s-o stapanesti sanatoasa si conduci cu placere cand o vei primi. Mie mi-au ramas ochii pe matiz, astept sa vina soatza acasa sa-i arat ce-am descoperit
, si sa vedem si ce parere are... pentru ca mergand seara sa-i iau de la cresa respectiv servici ajung cam la timpul pe care il faceam cu autobuzul- mereu mi-am imaginat ca e greu de luat carnetul masina o alegi si gata, daor ca nu e chiar asa de simplu, nu iau pantofi, a doa zi sa nu-mi placa si sa vreau altii... Oricum indiferent ce voi alege de-abia astept sa fiu in situatia ta- sa astept masina
Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Succes,sa iti gasesti una cum iti place..
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Am ajuns intr-un final acasa de la servici. Maine sunt libera, asa ca ma voi odihni si voi trebalui.
Meniul de azi:
- ora 10.00 - o banana
- ora 14.00 - legume fierte cu 50 g. telemea de vaca si masline verzi,
- ora 17.00 - 1 iaurt (400 g) cu 0,1 % grasime cu un castravecior verde.
- seara - lapte batut cu 2-3 covrigi uscati
Bfly , unde esti? Nu vii la raport?
Pupici 
albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC 
dordia2000 spune:
Hallo fetelor!!!
Eu de bucuria kg pierdute...am dat un pic pe laturi. M-am rasfatat cu niste covrigei gen stiks, apoi gratar cu salata iar seara...un polonez cu mustar.....si....o sangria mica. Maine pb ca voi avea ceva plus dar...promit sa recuperez.
Bravo fetelor pt gramele pierdute...si tineti-o tot asa!!!
Bflyyyy unde esti??? Hai la raport 2 secunde!!! Te pup si ia mana de pe interzise, da???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
...GRASE
Bfly spune:
Buna seara!
Stiu ca sunt nesi ca n-am intrat pana la ora asta! Scuuuuuuuzeeeee!
Am avut o zi plina. Am fost in mari pregatiri ca-mi vine sotul acasa in noaptea asta! Am avut o gramada de treaba.
Pentru raport: 74 kg. Deci -1 kg.
Albastricile vad ca avem spor. Stam destul de bine, nu? Felicitari!
Dordia n-am avut timp nici sa mananc ce aveam in dieta (adica supa), d-apai sa mai pun mana si pe interzise. ![]()
La iarba verde sambata a fost bine. N-am sarit calul sa stiti. Am ciugulit si m-am simtit foarte bine dupa aia, avand in vedere ca de regula ma durea stomacul la cat bagam.
Diana ti-am votat si eu dulcetica de fata. O frumusete smecheroasa si harnica! 
Fetele saru'mana pentru voturi si cuvintele frumoase despre puiul meu! Sunt foarte mandra de el! 
Va
! Noapte buna!
...GRASE
dordia2000 spune:
Bfly bravooooo pt rezistenta si meriti niste
pt ca te-ai tinut de treaba! Acum ca vine sotul....sa nu te rasfeti cu d'ale gurii, da??? La altele ai verde ca face bine la dieta ![]()
La fel si celorlalte fete le daruiesc niste
virtuale si...la cat mai multe zile fara abateri grave doresc echipei noastre.
Calculul procentual::: total kg sapt asta = 4.2 kg; total pana acuma = 9.1 kg => un procent de....
60.66(6)
Sa o tinem tot asa fetelor!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
...GRASE
cookie spune:
Buna dimineata!
M-am intors si eu de la nunta...numa' ca nu am vesti bune...decat stagnare
...e buna si asta, daca tot am ciugulit de toate...asa-mi trebuie 
Pentru azi, ceva planuri, fetelor? Gratare, mici, bere? ![]()
Aveti grija si distrati-va bine!!! 
dordia2000 spune:
Daaaa...eu incing un gratar la servici ca ail frig pe sefu'....ia sa vezi!!! Offff....eu merg la scarbici.....offff ce ma mai vait!
Da lasa ca o sa imi iaueu concediu!!! La vara...

Diana mamica de
...GRASE
Indra spune:
Apar dupa multe multe zile si raportez 64.3 adica -0.3kg.
Eu sarbatoresc astazi prin munca....si trebe sa fuuuuuug !!!!!!!!!!
toate fetele

Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty