Nou stil de viata (139)
Raspunsuri - Pagina 11
Bfly spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Bfly bravooooo pt rezistenta si meriti nistept ca te-ai tinut de treaba! Acum ca vine sotul....sa nu te rasfeti cu d'ale gurii, da??? La altele ai verde ca face bine la dieta
La fel si celorlalte fete le daruiesc nistevirtuale si...la cat mai multe zile fara abateri grave doresc echipei noastre.
Calculul procentual::: total kg sapt asta = 4.2 kg; total pana acuma = 9.1 kg => un procent de....60.66(6)
![]()
Sa o tinem tot asa fetelor!!!
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
![]()
Hai ca esti simpatica!Sigur ca o sa am grija sa nu pun la loc ce am reusit cu greu sa dau jos! Iar in privinta altor "activitati" care ajuta la slabit, sotul meu de-abia asteapta sa ma ajute cu toate puterile lui!
Mersi de incurajare si de flori!

Nu fi suparata ca esti la scarbici, pentru ca nici vremea nu prea e de iesit...asa ca unii (adica noi) vom sta in casa si vom face gratar la flacara aragazului. La iarba verde poti merge oricand nu numai de 1 mai, doar sa ai vreme buna!
Va urez distractie placuta tuturor pe unde puteti! Pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc ca o sa avem casa plina de musafiri si asta dupa ce am facut casa luna si o noapte nedormita!

toate fetele!Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
dordia2000 spune:
Bfly ... bine ar fi si acasa sa fac un gratar decat sa stau si sa inghet la servici ca ne-au oprit astia caldura si e un friiiig. Stau cu geaca pe mine si tremur. nu am chef de nik si nu voi face nik ca doar e 1 mai nu???
Pana acum am papat asa: MD: un mar, P: 100 gr gratar din piept de pui si o maaare salata verde cu detoate. Diseara vreau o maaare salata goala sau ...cu peste desi...nu prea imi place combinatia!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Zuzilici spune:
Buna dimineatza gagici!
Din pacate eu am inceput munca si-i destul de stresant avand in vedere ca mi-am pierdut vechea pozitie si ceea ce fac acum e nou pentru mine. Nu stiu cand am sa mai reusesc sa intru dar sper sa-mi ingaduiti absenta pana cand am sa vad cu ce se mananca noul post oferit.
Va sarut pe toate si va urez spor la slabit. 
Pentru raport: stagnare.
Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
an-k spune:
Zuzilici, succes cu noul post
Anky, merci
Asaaa... deci sunt in a doua zi a faimoasei diete, mi se pare cea mai usoara dieta care se poate tine, chiar prea usoara, ma mai gandesc daca nu m-oi ingrasa la cum se mananca- eu obisnuita cu 2 mere 2 pere... diete de care m-am lasat mereu pagubasa, nici nu stiu cum am reusit sa tin Daneza 11 zile... sa revin la dieta, poate imi gasesc partenere, mi se pare fff ok ca la pranz se mananca mereu ceva ce poti lua usor cu tine, iar seara ceva ce poate manca si sotul... copilul.. dupa amiaza aproape mereu ceva dulce- un biscuite...
Meniul de ieri si de azi
ieri:
D- o felie de paine unsa cu gem cu fructoza, 1 pahar suc de fructe natural (fara adaos de zahar)
G- 1 portocala
P- 250g iaurt dietetic 0%+2 linguri musli, 1 banana (eu am ales-o mai mica)
G- 1 biscuite cu fructe gen vitalineea, si unul digestiv (aici speculaas)
P- 125g cartofi fierti sau copti+200g conopida fiarta+ 200g piept pui+ salata de castravete+ 1 lingurita maioneza light
Seara- eu la 20.00- un yacult- nu stiu daca e in ro, iaurt care ajuta la digestie (parca)
Azi:
D- 1 iaurt 0%-125g, 1 portocala
G- 2 kiwi
P- dieta e cu 3 crakers eu am mancat 5 mini crakers, cu margarina light cascaval light (5%) si sunca slaba de pui
G- 1 briosa mica
C- 125 g cartofi copti (sau fierti), 200g sanac a'la creme (adica fiert si amestecat cu un strop de smantana (de soia light am avut eu), 75g friptura slaba de vita+ aceeasi lingurita de maioneza light care predomina la cina iar eu de maine nu as mai vrea s-o folosesc.
Seara- yakult
2 l apa pe zi ca in orice dieta, sucuri light si cafeaua sunt permise iar eu iau si spirulina de ieri (din nou)
azi am facut un tur de 45 min cu bicicleta si am fost singura cu Bia in parc unde am consunat niste calorii bune.
Voi ce parere aveti despre dieta asta?
Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Delidana spune:
Zuzilici, mult succes la noul post si acomodare usoara!
Cum a fost in Cuba, ai ceva poze sa ne delectam si noi ochii? ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
Frumoaselor, am revenit!
Cintarul meu arata chiar mai bine decit al mamei, dar ma rezerv pe saptamina viitoare.
Nu am tinut nimic special, dar am mincat gratar si am circulat destul de mult.
Ma bucur pentru echipa noastra, dar cred ca nu voi reusi sa ating targetul.Asta deoarece in fiecare weekend voi merge la mama ( asta pina pe 1 iunie).E o mare realizare sa ma mentin!
Va pup pe toate, ina C
...GRASE
dordia2000 spune:
Lasa InaC ca in ritmul asta...il depasesc eu si compensam...dar poate totusi...macar 500gr / saptamana reusesti iar in weekend sa nu sari f.tare calul ca dau na-na!!!![]()
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
...GRASE
adablackcat spune:
Eu nu cred ca o sa reusesc mare lucru. Ca am mancat gratare, dar am mai bagat si paine. Dupa ce am reusit sa slabesc in ian feb aproape 10 kg...acum nu mai sunt in stare de mare lucru. Si mi s-a parut atunci asa de usor sa nu mananc. Acum nu ma pot hotari pur si simplu.
poze
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
violeta70 spune:
Buna seara!
Dordia , vezi ca te deochi singura. Mai lasa laudele la adresa ta ca vei fi acuzata de "narcisism". Nu te bucura ca slabesti asa mult, ca stii f. bine ca, noi surorile, punem la fel de repede la loc, la o mica abatere. Asa ca las-o mai moale, mai ales ca te cunosti.
Scuzati-ma fetelor, dar este sora-mea mai mica, si pot sa o cert, nu?!
Bfly , felicitari pentru kilul pierdut si sa o tii tot asa. Revedere placuta cu sotul tau si ai grija la ce mananci. Bucuria revederii sa nu te indemne la ce nu trebuie! Dar chiar daca se intampla, nu-i nimic, o sa recuperezi mai incolo. Important este sa te simti bine.
Azi eu m-am "distrat" cu niste treaba in casa, dupa care pe seara am iesit putin. De mancat nu prea am mancat, decat seara (merit niste bice
, asa ca sor-mio lasa ca ma pedepsesc singura, ca vad ca tu d-abia astepti sa ma
).
Am mancat: niste legume fierte ramase de ieri cu branza de vaca (f. sarata de am fost nevoita sa mananc si niste paine). Voi recupera maine, cand merg la sala si voi manca fructe si legume: mere, o para, castraveciori verzi.
Va las acum si va urez noapte buna, ca maine este o noua zi de servici.
Pupici
....GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC 
P.S. Dordia, multumim pentru calcule. Albastrelele stam bine, nu-i asa?
Cristina_C spune:
Ada, acelasi lucru mi se intampla si mie, am multe abateri. Acum vreo 6 ani, cand aveam 70 kg m-am mobilizat intr-atat incat am slabit 12 kg in 2 luni apoi cate 2kg pe luna si-am ajuns la 52 kg (greutatea mea ideala!!!) si mi-e ciuda ca n-am si acum vointa asta!
Acum parca s-a intepenit cantarul la 62, zau asa
. Fac ce fac, scad un pic si tot acolo ajung. E foarte frustrant.
Oricum, nu neaparat pentru concurs, ci pentru noi trebuie sa ne straduim mai departe. Odata si odata trebuie sa scapam de kg astea in plus.

60.66(6)