Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ana, care parte n-o intelegi?
Ne straduim sa slabim, mancand sanatos si facand miscare.
In scopul asta am demarat un concurs, pentru a fi competitive si a ne atinge telurile propuse...postam meniurile, ne ferim de tentatii, etc, etc.

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Bun venit si daca te hotarasti sa ramai alaturi de noi, da-ne datele despre tine: inaltime, greutate actuala, greutatea la care vrei sa ajungi, zi de nastere.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Violeta felicitari!!! Si eu ma mai sui pe cantar tot luni dimineatza dar...in ce priveste rusii...nu stiu ce se intampla ca s-au oprit. Adica ....a fost ceva asa roze....si acuma vad ca mai nik, decat ceva dare infime. Nu stiu ce se petrece.

Azi am mancat aiurea de tot. Dimineata un iaurt 0% cu o felie paine. pranz..nu am apucat ca am venit cu piticul si apoi am plecat si am ajuns pe la 17.00 acasa cand am papat o felie de paine cu branza si o rosie. Si am mai mancat o jumatate de mar ramasa nehalita de unii.

Maine promit ca mananc sanatos.!

Va doresc o noapte buna...si ...ma tot bate gandul sa incep si eu sa merg la sala cu sor'mea ca....parca imi e dor dar....nu stiu ce o sa ma fac cu bb dar cred ca o data pe sapt n-o muri ta'su sa stea full timecu el (adica dupaamiaza)!
Oricum imi da tarcoale din ce in ce mai mult acest gand!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si eu!

Bravo sor-mio! Sper sa te hotarasti in ce priveste sala! O sa vezi ce bine te simti.
meniul meu de azi:
- un iaurt 0,1%
- un baton FITNESS
- file de cod la cuptor cu mirodenii(foi de dafin, piper, marar si patrunjel), cu salata de varza cu patrunjel. Iar pentru sot cu cartofi natur.
Am facut o combinatie de telemea de vaca cu branza de vaci dietetica, piper si ceapa verde, amestecate cu putina margarina. Aceasta combinatie am facut-o pentru maine, dar nu am rezistat si am gustat si in seara asta.

Noapte buna.

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi....GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la !

Fetelor, slabut concurs, oare "o fi ceva in atmosfera"?
De pe 20 aprilie cind am fost la munte nu am mai reusit sa ma mobilizez si de aceea am concluzionat ca doar niste reguli stricte ma pot tine in priza.

Sunt multumita ca nu am mai pus kilo, deci nu am revenit la vechile obiceiuri, insa nu mai dau deloc jos .

Vreau sa ajung la 68 kg!De la Paste pina acum(aprox o luna ) am reusit sa ma mentin, deci se poate.Am hotarit ca pentru a mai da tb sa incerc ceva: deci, sper din tot sufletul de miine sa fiu la Superdieta, mai vine cineva?

dordia si violeta, ma speriati ce putin mincati!Cred ca as avea 50 daca as minca asa :)).

ina C

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Neatza, neatza si iar neatza! V-ati trezit?
Incercam o mobilizare acum, pe ultima suta de metri?

Sa vedem cat de active sunteti:

Tzuni, da-ne un semn de viatza. Ai revenit din minivacanta si nu ai timp deloc pentru noi?

Crys, sper ca esti bine si inveti constiincioasa pentru examene. Ai mai slabit sau te-ai mentinut?

Daria, meriti o mare bulina neagra, si iti spun asta pentru ca-mi esti draga. Sa-mi spui ce efecte are kilozymul si cum merge dieta.

Sigrid, vad ca te-ai suparat pe noi....eu sper intr-o revenire a ta!

Miag si Puskin, va asteptam cu poze. V-ati intalnit?

Hopes, inteleg ca esti superocupata cu amenajarea apartamentului, dar nu ne uita. Poate intri maine la raport.

Mik, ce-ai gatit bun in week? Ce-ti fac copilasii?

Roxa, tu ce mai zici? Ce stari de spirit iti dau tarcoale?

Nastad, voiam sa te intreb daca ai folosit premergator pentru Doru. A, si cu cine sta cu el cand esti plecata la servici?

Delia, cum e vremea? Buna pentru plaja?

Olo, nici tu n-ai intrat de mult timp pe la noi...

Khristin, ce-ti fac elevii? Dar tu?

ma opresc aici, si-a pierdut rabdarea Iustin.
...celelalte fete, semnati condica va rog!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, eu semnez condica si sper ca s-a inteles motivul pt care nu am mai fost asa activa. Deja simt ca cedez psihic. Dupa aproape 2 sapt de viroza si 4 zile de antibiotic astia mici tot tusesc si au mucii colorati si pana in barba. I-a vazut pediatra ultima data joi. Nu stiu ce sa le mai fac. Le dau lichide la greu, vitC, antitermice.
In sfarsit azi au venit si la mine rusii, dar cu niste dureri de credeam ca mai nasc o data....tare nasol si in mod cert e musai sa ajung la ginecolog saptamana viitoare.
Cat priveste slabitul nu m-am mai urcat pe cantar, astept ziua de maine. Dar am o motivatie in plus luna asta. Pe 19 e ziua lui Robert si o sa avem musafiri, unii nu au mai fost la noi de la botezul lui Eric....asa ca n-as vrea sa arat ca la 2 luni dupa nastere...in astea 2 sapt ma tin fff serios de treaba...si as vrea sa imbrac si eu ceva frumos si nu cu 3 de X...
Aaaa, Carmen eu am ros o cutie de Kilozym(cam 3 dupa fiecare masa). E bun la gust si dulce, zici ca sunt bomboane. De efect insa...la cat costa eu nu le-as mai lua. Mai bine papa ananas proaspat ca e si mai sanatos. Dar sunt si eu curioasa daca la Daria au avut efect.
Eu mi-am imbogatit colectia de ceaiuri, mi-am luat de la Fares "Ceai Energizant" si "Organism purificat" pe care le beau pe langa "Silueta perfecta"(sper sa nu se considere reclama, ca nu am nici o intentie in acest sens). Cel energizant chiar are efect, l-am testat dimineata in loc de cafea(incerc sa scap de ea) si ma simt binisor, nu ma doare capul.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor, stiti cum se gatesc FRUCTELE DE MARE???? Am postat si la "Bucatarie". Am un cocktail de fructe de mare si nu stiu cum sa-l fac???

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

mephala, eu is bine, tocmai am votat.
Meniul de azi :
- cafea si clatita
- saratele cu un pahar de vin alb, melci de mare cu sos de usturoi, o fripura e pasare (curcan) cu brocoli si orez paella, tarta cu mere si zahar ars
- salata verde cu ceva. un iaurt

Stiu, o iau nasol pe aratura, miine e un fel de liber (adica noi nu lucram , dar copii se duc la scoala), marti e liber si deci iar voi calca alaturi.

Cornelia Laura, ti-am raspuns pe topicul de la bucatarie.

la

Mergi la inceput

Mik, uh, imi ploua in gura: tarta, saratele, clatite...vezi sa nu mananci prea mult.

Cornelia, te inteleg perfect! Sanatate multa copilasilor si tie o tona de rabdare, putere si daruire!
Nu stiu cum se gatesc fructele de mare.

...
io m-am abatut azi: am servit niste ciocolata Kinder cu lapte (3 bucati)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput