Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

cred ca e ceva in atmosfera!
in studentie aveam o colega care asa ma consola mereu...si mergea!

fetelor, important e sa fim echilibrate psihic si sa nu ne ingrasam peste masura,nu?
ina C

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello

Ina, eu am tinut superdieta si am reusit sa dau jos 6,5 kg in 6 sapt; nu am reusit sa o tin exact, in a 3 zi de dieta m-a luat cu ameteli si tremurat, asa ca am mai bagat si un pic de cascaval si sunca presata pe langa legumele si fructele din prima sapt.apoi am bagat si ton si oua. e greu in primele zile, dar apoi te obisnuiesti si o sa-ti fie mai usor. mult succes si sper sa ajungi cu bine la final, am vazut ca te-ai inscris pe lista.

Violeta si eu am mai patit la fel ca tine si ma demoralizam rau de tot cand vedeam ca de la o zi la alta in loc sa dau jos puneam la loc, asa ca acum ma cantaresc doar o data pe saptamana.

Meniul meu de azi:
MD: omleta cu cascaval + 1 rosie + 1 castravete mic
P: 1 ardei gras + branza + 3 felii de sunca presata
C: mamaliga + fagaras, ciupercute la gratar cu cascaval si ca desert 1 cescuta de inghetata(am avut o pofta nebuna)
asa ca imi atribui si eu bataita de rigoare

Va pup.

Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Si eu cred ca-i important sa mancam echilibrat. Eu nu cred in curele de slabire rapide, cu calorii putine, pentru ca organismul se adapteaza si in momentul in care mananci normal pui la loc.
Am vazut la televizor un reportaj cu un baiat care a slabit 40 kg in vreo 6, 7 luni.
A fost la nutritionist , a facut o serie de analize, si in functie de grupa sanguina, i-a dat 2 listute cu ce are voie si ce nu sa manance. Zicea ca-i foarte important sa mananci la ore fixe. Trebuia sa manance 3 mese pe zi si intre mese fructe.
Unele alimente la care a trebuit sa renunte chestiile gen chips, snacks, dulciuri , sucuri, paine.
Asa ca eu zic ca-i mult mai important sa mananci sanatos si sa slabesti incet, decat sa te infometezi si apoi sa manaci din toate cate n-ai mancat in timpul regimului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

http://www.scribd.com/doc/36547/Stelian-Fulga-A-doua-sansa
Am gasit pe net amanunte despre alimentatia pe grupe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neata fetelor???

Violeta ce zicea cantarul??? Ca al meu nu zicea de bine dar...sunt in prag de rusi...chiar aseara mi-a venit rusu in vizitaasa ca...e de inteles. Si imi e o foooooame....ma duc sa bag un iaurt 0% cu niste cereale. La pranz probabil o salata iar seara as vrea fructe dar...sa vad daca imi iese.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ieri am afirmat ca am combinat aiurea dar....vad ca nu:

" Practic, la o masa se pot consuma carne, oua, peste, branza, cu legume proaspete, sub forma de salate sau preparate la abur."

Eu ieri am papat ou,branza, sunca, rosie castravete si masline. Deci....corect nu???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Meniul:
-3 felii paine neagra cu icre si castraveti
-ciorba de pui
-iaurt, salata cu rosii, castraveti, ardei, feta
-capsuni

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna ziua, ca dimineata a fost de mult.

Va multumesc fetelor pentru sustinere.
InaC ,stiu ca ai perfecta dreptate cu cantaritul o data pe saptamana, dar ce sa fac, ma atrage ca un magnet. De cantarit ma cantaresc dimineata.
dordia draga, inca nu m-am catntarit (sincer imi e cam teama), dar astept sa ies "afara", si dupa aia. Am sa intru cand aflu cat arata cantarul.

Haideti ca va las acum, o sa intru, sper cu vesti bune. (nu vreau decat macar 100 grame in minus fata de saptamana trecuta!!!!)

pupici si sa aveti un week-end placut, cu mult soare.

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi....GRASE

Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Evrika!!!!

Am reusit...
InaC, ai perfecta dreptate. Cred ca cantaritul meu in fiecare dimineata, mi-a luat mintile.
Stiti cat aveam acum cinci minute?...72.5 kg.. Parca sunt in "Dosarele X".
Promit solemn ca ma mai urc pe cantar luni dimineata pentru raport.

Pupici

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi....GRASE

Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Hello,

Tin sa va spun ca am tot citit dar nu inteleg ce faceti voi aci
Si eu suuufar, ca a cam sarit acul de la cantar.... si mi se pare interesant topicul, dar nu prea inteleg cum functioneaza.

Any help?

Mergi la inceput