Nou stil de viata (139)
Raspunsuri - Pagina 17
Mercedes spune:
Salutare fetele!!
Am scapat de rusi si nu stiu de ce dar acul cantarului nu crea sa coboare sub 84 de kg,sper ca pana luni cand tb sa dam raportul sa ajung mai jos totusi. Ce nu inteleg este ca, desi nu ma abat de la dieta ( superdieta) nu scad mai jos, in schimb observ ca mi se umfla mainile,probabil nu elimin apa cat trebuie.
miag-am vazut ca bei ceai sau pastile n am inteles prea bine pentru eliminarea apei ,,Ananas si Garcinia de la Abocca,,-imi spui te rog de unde l-ai luat si daca intradevar vezi efecte?
mimi_dumy spune:
Mercedes, incearca cu ceai diuretic si elimina cat poti sarea din alimentatie.
Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi 
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
carmen, vroiam sa te intreb(chiar daca e off-topic) cum te descurci tu cu amandoi? Ca eu una am momente cand nu mai pot, mai ales cand sunt amandoi bolnavi simt ca o iau razna. Si eu nu am alt ajutor in aara sotului care vine in jur de 5 acasa.
greu, ma lupt si eu cu lipsa de nesomn, dar si cand voi scapa la somn, voi fi frumoasa adormita din padure
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
Nastad, tare scump e Dorulet! Ce repede trece timpul, mai ieri vedeam poze cu el mic, mic...
Puskin, Miag, va asteptam cu poze! Week. placut!
Daria, pe unde esti, puiule? Sunt bune de ceva tabletele alea cu ananas de kilozym?
Crys, cum te descurci cu examenele? Merge treaba? 
Meniul:
-banana inainte de sala
-linte cu salata de varza murata
-ciorba de pui
-capsuni, un mar
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
ina C spune:
Buna, frumoaselor!
Eu am avut o traiectorie foarte buna, insa de la sarbatori am mai renuntat pe ici, am mai lasat pe dincolo si nu mai pierd kg-le asa cum le pierdeam.Ce ma multumeste este ca m-am disciplinat alimentar si nu mai pun.As vrea insa sa mai scap macar de 5 kg, asa ca m-am gindit la Superdieta.Problema e ca sunt carnivora, desi in postul Pastelui am reusit sa fac fata.Cele dintre voi care ati reusit ( mai ale gusta) ce imi puteti spune?Numai cu cruditati eu nu rezist pentru ca "urla" stomacul.Ce ma sfatuiti?
Sa nu aruncati cu pietre, sunt ffff multumita de Nou stil de viata si numai asa am reusit sa scap de 10.5 kg, dar imi trebuie pentru o vreme ceva mai strict si totusi fara restrictii...
Pupici, ina C
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
doroty spune:
Hello!
Sanatate multa fetelor!
Violeta, mai sunt si alte alimente care ingrasa persoanele cu grupa A.
Painea, de exemplu, asta obisnuita din faina alba.
Faptul ca nu mananci carne si lactate e un lucru bun chiar daca nu slabesti. Te ajuta sa ai o saanatate mai buna.
Ceea ce v-am scris eu despre dieta grupelor sanguine este o foarte mica parte. In carte sunt mult mai multe informatii si cantitati.
Ideea este ca alimentele se impart in trei categorii: BENEFICE,NEUTRE SI NOCIVE.Cele benefice sunt ca si medicamentele pt. organism, iar cele nocive ca otravurile, distrug incet si sigur sanatatea.Uneori ca sa ne simtim bine e de ajuns sa nu mai mancam alimentele nocive.
Listele sunt foarte lungi si sunt si alte alimente nocive in afara de cele care ingrasa.
De exemplu, Violeta , varza e nociva pentru grupa A. La fel si otetul, maslinele negre ,rosiile, ardeiul gras, cartofii, bananele si portocalele.
Nu prea am timp sa scriu. Eu am terminat cu regimul disociat ca mi-am distrus stomacul si burta de la zilele de lactate.
Cred ca nu o sa mai mananc in viata mea lactate.
violeta70 spune:
Buna seara!
Doroty, ai dreptate. Painea ingrasa, mai ales cea din faina alba si proaspata. Pot sa-ti spun ca daca mi-ar da cineva numai paine, asta as manca. Din februarie, mai exact de la inceputul postului, nu am mai mancat paine o perioada, apoi accidental, am mai mancat cate o felie de secara sau graham, sau cate un covrig dimineata.
In ce priveste partea cu varza, asta nu prea imi convine. As vrea sa-mi spui, daca ai timp, in ce sens este nociva varza, pt. ca in alimentatia mea (din februarie si pana acum), varza a fost si este un aliment de baza. Mai ales ca dintre legume imi place cel mai mult.
Fetelor, sunt f.f.f. necajita!!!
Cred ca are ceva cantarul. Ieri dimineata, cand m-am cantarit (dupa ce "iesisem afara") aveam 73.9 kg. Mi-am zis, asta este, incep sa dau mai greu jos, dar sunt multumita.
Meniul de ieri:
- un covrig dimineata la ora 8.00
- salata de varza cu patrunjel, ulei de masline, piper, in care am amestecat cam 100 g. telemea de vaca si 125 mg. branza de vaci 0% grasime. Aceasta combinatie am mancat-o pe la ora 14.30.
Apoi m-am dus la sala, unde am muncit mult. Cei de la sala au achizitionat o bicicleta desteapta foc: iti treci sexul, varsta, inaltimea, greutatea si ea iti calculeaza la ce puls trebuie sa faci exercitii cu ea, cat timp, si la ce nivel de dificultate. Si vezi-ma pe mine 15 minute la nivelul 6 (maxim este 9). Doar cu asta am consumat 600 calorii.
Cand am ajuns acasa, eram atat de franta, ca nu am mai mancat nimic.
Cat credeti ca imi arata cantarul dimineata: 74.4 kg .

. Este adevarat ca nu am "iesit afara", dar totusi, m-am ingrasat 0.500 kg????. Imi venea sa-l arunc pe geam. Motiv pt. care azi am mancat un mar, o para si seara o salata de varza cu patrunjel, ceapa verde, castravete verde. ATAT!!!
Abia astept ziua de maine sa ma cantaresc.
Voi ce credeti?
Apropo, ca parere aveti de batoanele de slabit FIBROBAR? Mai exact despre substanta L-CARNITINA? este adevarat ca este folosita de sportivi pentru slabit? Eu mi-am luat pentru ca mai simt nevoia de dulce, si atunci mananc un FIBROBAR sau un FITNESS.
Hai ca m-am intrecut pe mine, si nu stiu cine va citi tot ce am scris?
Va las acum si va urez noapte buna!
Pupici
....GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC 
ina C spune:
vio, eu am citit tot ce ai scris!
important e sa nu devenim obsedate de cintar...si eu am 73, 73.5, 74...depinde de ora la care ma cintaresc.E bine sa te cintaresti saptaminal!
...GRASE
dordia2000 spune:
Salut fetelor!!!
Nici eu nu mai am spor la slabit dar...astept cantarul de maine dimineatza ca incep sa schimp regimul. probabil voi intra la stagnare o perioada ca...asa mi se intampla mie.
Meniul: MD: un ou; P: un alt ou, 60 gr branza,3 felii subtiri sunca slaba o rosie, castravete si masline (6); C: 2felii paine cu pate pasare si masline
Imi atribui singurica 

pt abaterile mele si pt combinatiile aiurite dar....simteam nevoia de altceva.
Maine revin la salate cu salate si iar salate ca...carne nu prea mai vreau o perioada.
Va poop si spor la slabit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
...GRASE