Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hop si eu la raport. azi am fost cumintica, am papat dimineatza o jumatate de felie de paine cu o rosie si branzica, La pranz un pic de budinca de paste ( o bucata micutza ca o felie de tort) cu branza si ceva kaizer...etc. Si pe seara...cred ca manac un mar sau nimik ca ma simt de parca as fi mancat o tona.

InaC dar sa sti ca nu mancam putin. Eu cand zic o salata manac un castron de salata din jumatate de salata verde, o rosie un castravete din ala mic,2 fire ceapa ridichii vreo 3 un pic de ulei si sare si otet. Deci...cu un castronoi de salata mie...imi ajunge pt o jumatate de zi. Adica nu mi se mai face foame. Un iaurt 0% ma refer la unul de 450 gr. Deci...mare. Asa ca....nu e putin deloc. Dupa saptamana de carne cu salata...m-am rasfatat si eu in weekendcu mai putina mancarica. Azi am si gatit si in mirosuri nu prea aveam chef de mancat dar...totusi am papat cate ceva.

Gata ca m-am lungit ca o zi de post!!!

PS: Oare daca mie nu mi-au venit rusii care se anuntasera cu o mica scurgere pe 4 seara, si de atunci nik nici o picatura....e cazul sa ma ingrijorez????

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

hello hello
va amintiti de mine??
am fost fff ocupata....am deschis un magazin cu haine pentru femei insarcinate, hainutze pentru copii (primes saptamana asta superbe) si incaltari de dama si credeti-ma ca nu am apucat nici sa intru sa va citesc
pe de alta parte am mai slabit, chiar acum m-am cantarit si arata 70 -asta inseamna ca e posibil sa am chiar 69 (seara arata cantarul mai mult)
ma cantaresc maine si intru sa va spun
oricum va rog sa imi spuneti cand ati reinceput concursul ca vreau si eu sa ma inscriu si nu am timp sa citesc
va pup pe toate si spor la slabit....................trebuie sa devenim subtirele ca vine vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
Dordia, vezi sa nu fie cu ochisori, eu asa am patit si prima si a doua oara cand am ramas insarcinata.

Eu azi am dat-o rau de tot in bara cu regimul, am mancat ca un purcel de toate, asa ca imi dau singura bataita de rigoare.
MD: omleta cu cascaval
P: 6 sarmale mici in foi de vita facute cu piept de pui + 1 caras mic prajit
G: 1 iaurt mic degrasat + musli
C: jumatate cupa de inghetata + 1 ness cafe frappe + 1 sfert de pizza.
o sa vad maine la cantar rezultatul dezmatului de azi.

Va pup si sa auzim maine la raport de cat mai multe kg data jos.

Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

'Neatza mamici!!!

Mimy-Dumy sa dea domnul sa ai dreptate ca imi doresc mult un al 2lea bb dar....de 3 luni ...nik.
Dar...la tine cum a fost??? Ca la mine doar o mica scurgere si parca si seara putintel de tot iar azi dimi nik. Oare daca imi iau un test s-o vedea sau tb sa merg musai la dr???

Si acum Raport: nu foarte spectaculos dar...decat deloc...88.5 kg fix. Probabil ca si cu starea astacu rusi care nu mai vin (dar'ar Domnu' sa vina peste vre'un an jumate asa)....si cu neiesit la cred ca e ok. Va poop si spor la slabit saptamana asta!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Fetelor!!! inca mai e o echipa care nu a dat target-ul si inca 2 echipe care nu au calculat procentele! Mai sunt 2 saptamani de concurs si.....nu e corect! Putina seriozitate va rog!!!

Cred ca urmaatorul concurs....nu stiu daca se mai baga careva: Oricum:

Propunere de nou concurs: 28 Mai - 25 iunie....4 saptamani Eu m-as inscrie in aceeasi echipa daca va decideti sa continuam cu concursurile...Daca nu...eu oricum voi continua stilul deviatza si de slabit!!!

Va poop ca plec la scarbici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Astazi e raportul, da? raportez doar 600 gr in minus deci am ajuns la 83,400 kg. Asta e mi-a fost foarte greu sa slabesc saptamana asta. Dar e ok ca deja se vede si am primit felicitari.

Bafta fetele la slabit si haideti la raport!

Ma inscriu si eu la urmatorul concurs in echipa care ma primeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

'neatza!

Si eu ma inscriu pentru urmatorul concurs, numai ca intre 14 si 23 nu voi fi acasa, deci daca ma primiti?

Raport :73 kg, deci fara 0.500 kg.

Suuuupeeeeerrrr!

O zi buna!

ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Neata!

Raport: 74 kg stagnare.

Sunt fericita ca raportez asta ca ma ingrasasem sapt trecuta aproape un kg dupa ce am renuntat la disociata.
In wk asta am facut un mic efort, am mancat trei mese pe zi si nimic intre ele , fara paine si dulciuri, nimic dupa ora 18 si iata-ma azi revenind la 74 kg.

Dordia, si eu am patit cu rusii aceeasi chestie luna trecuta dar nu am ramas, mi-a venit dupa trei zile cum trebuie. In schimb o prietena care a patit la fel a ramas.

Cornelia, sanatate baietilor si multa putere tie!Baga tare o dieta ca te simt mai optimista.

Mephala, cum e vremea la Iasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Raport: -500 gr, deci 76,5 kg.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Raport: -1,2 kg, adica 62.6 kg.
Inflacaratelor, cum va prezentati?

Doroty, la Iasi sta sa ploua. E intunecat.

Sunt de acord cu noul concurs, cu o conditie: sa se inscrie numai cine stie ca poate intra zilnic sa dea raportul, sau macar o data la 3 zile.

Plec la sala, sper sa am timp azi sa mai intru.

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput