Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,
pt raport : - 500 g, adica 71,5 Kg

Felicitari fetelor pt kg date jos.

Dordiuta, in a cata zi a CM esti?
La prima sarcina, mi-a iesit testul slab poztiv din ziua 23 a CM-ului si am avut o scurgere mica prin zile 25-26.
La a doua sarcina am avut scurgerea in zilele 23-24 , iar cand am vazut ca imi intarzie in ziua 29 am bagat un test care s-a pozitivat imediat, pacat ca nu a fost sa fie.
Fa un test ca sa scapi de indoiala, tin pumnii ca sa fie cu ochisori.

Va pup.

Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Fetelor, va scriu si voua ce am citit intr-o revista referitor la stagnare:

"Ati facut atatea eforturi, ati slabit, acum faceti acelasi lucru, dar nu se intampla nimic! In nici un caz nu reduceti si mai mult mancarea. Corpul a trecut deja pe functionarea de avarie si nu se stie daca mai face fata unei noi restrictii. Situatia descrisa e mai degraba semnul ca acum infometarea pura nu mai ajuta.De aceea e indicat mai degraba sa mancati ceva mai mult, ca sa convingeti corpul ca foametea a trecut...Asta nu inseamna sa va aruncati pe grasimi si prajituri. O crestere usoara a aportului caloric iuteste metabolismul si sutine arderea grasimilor. Faceti sport ca sa activati arderilor si folositi cateva trucuri psihologice."

Ce parere aveti, la voi cum e?
Eu am observat ca la mine se cam adevereste ce scrie acolo.

Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata dragelor!!!!!
Si eu la raport!.....din pacate

Sunt tare suparata ca in loc sa slabesc,am pus la loc cele 500 g date jos saptamana trecuta
Insa,dat fiind ca am calcat stramb numai in weekend,sper sa se duca pana maine.Asta e cand lunea e zi de raport

Acum sa va spun si povestea porcului(pe care o sa-l primesc acum)
Am facut ciorba de burta!Eu sunt innebunita dupa ea,mama la fel si al meu sot nu mai spun.Stiu ca nu ma pot opri din mancat,asa ca n-am mai facut de la Craciun ...dar acum i-am facut mamei care n-a mai mancat de aproape 4 ani si ii era pofta.Asa ca weekendul asta am fost la dieta disociata: doar ciorba de burta

De astazi intru 3 zile pe legume fructe,poate si un piept la gratar la pranz amestecat in salata.Doar mancare light.

Va pup si va urez o saptamana frumoasa ca voi!

Ruxandra,Carmen,Gusta-voi cum stati??

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Pt. raport: -1 kg. Ieri am indraznit sa mananc putina inghetata si sa beau un capuccino, nu au fost probleme.

Maine o sa incerc sa ma tin tare, am musafiri si am facut tort, nu l-am gustat dar nici nu mi-e pofta.

Andreea, cum esti? Vesti bune?

Ma inscriu si eu la urmatorul concurs si voi incerca sa intru macar o data la 2 zile.

Meniul de azi:
-MD- cafea si o cana de lapte degresat
-P-branza dietetica si salata de legume
-C-gratar de pui si salata sau gogosari murati

Intre mese mananc fructe.

Spor la slabit!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Andre_ea-Diana Mirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Raportul:- 1100 gr.,deci 55.3
Ciocolatielor,voi cum stati?

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
Raport cam slabut: 52.4 kg (-300g), dar am mancat in we cat 7. Se vede ca sunt pe ultima suta de metri, ma abat din ce in ce mai des de la dieta.

Carmen, eu zic ca e ok si daca se intra 1 data pe saptamana in ziua de raport.
Eu nu ma mai inscriu la urmatorul concurs. Asta din cauza ca trebuie sa ma apuc de invatat, si eu la stres mananc, deci n-as fi de ajutor echipei. Deci, daca ma mai vedeti pe aici trimiteti-ma la invatat.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Dordia, tin pumnii sa fie asa cum iti doresti. Fa un test de sarcina si zi-ne si noua.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salut fetelor!!!!

Felicitari pt kg date jos si spor in continuare.

Starea vremii: Inca nu ploua la mine, nici macar nu picura si...sper sa nici nu picure mult timp de acum incolo. In traducere...nici urma de rusi. Diseara trec pe la farmacie si imi iau un test de sarcina.

Mimi-Dumy am avut scurgeri in ziua 28,de fapt in seara zilei 28...si in 30. Eu nu stiu cum calculezi tu dar...cert e ca mie tb sa imi vina rusii pe 4 si pana azi nik, decat o usoara scurgere roze.

Scuzati offtopicul, dar o sa va tin la curent.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Tot nimic - nici in plus, dar nici in minus. Asta din cauza ca mi-a intarziat ciclul vreo luna, dar da semne sa vina (gravida sigur nu-s).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

fetelor am un raport surprinzator- 79,4 kg, de la care incepem calatoria celor noua luni catre bb 2. O sa va mai scriu si o sa revin in forta dupa ce nasc

Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput