Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (181)
Raspunsuri - Pagina 4

Biancas spune:
Giova...daca e obosit mai bine sa doarma pana diseara si plecati la noapte. Oricum noaptea e mai ushor cu masina, sigur Marco va dormi ca e noapte.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Giova spune:
Ioana am uitat. cand am fost plecati in It., i-a dat mama exact ca in prospect, si i-a dat o doza dintr-aia in apa dizolvate. Dr. mi-a zis ca a fost mult pt. el, dar oricum nu-i face rau. asa ca ...nu stiu ce sa zic.
Eu ii fac tratamentul asta de 2 luni: 2 zile/sapt. calcareea carbonica si o zi/sapt. osscillo. pana acum n-a racit deloc si e in colectivitate de aproape 2 luni.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Biancas spune:
Cata..daca gasesti bona te intorci la servici? Ca daca nu, tot nu ai rezolvat mare branza..tot acasa e langa tine si iti face capul calendar. Ori cu tine, ori cu bona tot aia e. Cum de ti-ai schimbat decizia? (la intrebarea asta nu mi-ai raspuns ).
Bianca
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

T_Ioana spune:
Giova, ca in prospect adica in starea incipienta sau la raceala instalata deja. Eu vad cum se simte mai tarziu si eventual ii repet doza la 6 ore, apoi mai vedem noi. Sper ca Maraki nu mananca ca voiam sa-i zic Biancai ca secretiile sunt galbene si de cate ori stranuta ii sar pana pe barba
.
Peste vreo ora iesim afara si iimai iau oscillococcinum!
Dragelor, va multumesc pentru raspunsuri!Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Biancas spune:
Ioana,,,daca sunt galbene are infectie..care poate sa coboare la gat. Ar fi mai bine sa il duci la cabinet mai ales ca vine weekendul. Macar sa se uite doctoritza daca e rosu si gatul sau nu. Si neaparat sa il aspiri sa nu stea secretia aia acolo. Parerea mea.
I-am facut lui Dani ou moale (nu a mai mancat demult) si cand i-am bagat prima linguritza in gura a si scuipat afara. Nici nu ii e foame ca la 8.30 a baut 270 ml lapte dar am zis ca totusi incerc.
Asha dur a fost...il intreb: "-Dani mai vrei papa?" la care el "Niu" si a intins bratele sa il dau jos din scaun.
La amiaza am sa ii dau oul cu spanac.
Bianca

monica70 spune:
LA MULTI ANI ALI!
PUFU NUMARA PE DEGETE SI ITI TRECE!
p.s. IO MANANC
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Giova spune:
Bianca e si asta o solutie. sa vedem cum se simte astazi. daca e ok, 4 ore pe autostrada trec repede, si innoptam pe langa Viena si dim. inca 5-6 ore si am ajuns.
Ioana era in stare incipienta cand i-a dat mama. eu acum ii dau preventiv. mai am o sapt. si pe urma mergem la control.
Asa zic si eu vezi cum se simte si repeti doza.Eu nu-l mai duc asa repede la medic. Si atunci l-am tinut o zi cu febra, a 2-a zi i-a scazut. M-am saturat...de cate ori merg...rosu in gat...antibiotic. pai daca bagam atat antibiotic cat mi-a prescris dr.....il distrugeam.
Am terminat de calcat. trec la bagaje.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Biancas spune:
Moni, pofta buna. Lasa mancarea si du-te acasa ca azi ai program scurt...pana la 11
Bianca

Biancas spune:
Sa vedeti ce tocmai a facut Dani. Am usa armonica la bucatarie si deobicei o inchid cu elastice de bani. Trage de ea si se strecoara inauntru. L-am gasit urcat pe scaun si umbla la cuptorul cu microunde
. E prima oara cand se urca pe scaun. Mai mai..deja incepe sa se cocotze pe sus
.
Sandra s-a urcat cand avea vreo 4-5 ani pe scaun, apoi pe un corp de mobila si vroia sa ia ceva de pe frigider si a cazut si si-a fracturat mana, a stat 3 sapt in ghips
Bianca

monica70 spune:
MAI STAU UN PIC CA AM CEVA URGENT CU PONTAJELE,TREBUIE SA FAC COMANDA LA TICHETE DE MASA PE BAZA LOR ... DECI E INTERESUL MEU.
A VORBIT MAMI CU VARA-MEA LA ORADEA SI CICA NU IL LASA NEPOATA PE ANDREI CU EA LA TZARA,DECI PROBABIL MERGEM IN ORADEA,AZI SAU MAINE.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI