Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (181)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, tu esti libera luni?
Giova, tu in Italia ai net? Stati la sora ta?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SUNT LIBERA SI LUNI SI MARTI

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ali!!! La multi ani si multa sanatate alaturi de sot si Iarina!!!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

eu la birou, cu nu foarte mult chef de munca avand in vedere vremea frumoasa de afara si vacanta care se apropie. luni si marti imi da si mie seful liber ( seful fiind sotul meu ).

LA MULTI ANI , ALI!!! SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA, SA AI PARTE DE MLTA SANATATE, BUCURII SI REALIZARI CAT MAI MULTE!

ioana si eu zic sa te duci la un dr care sa-l vada pe razvanel...nu e bine cand secretiile sunt galbui...inseamna ca are o infectie ceva...si incearca sa-l cureti bine in nasuc, cum a zis si bianca, cu ser fiziologic, eu asa procedez sau cu marimer, apa de mare.

gioova mai bine mai asteptati sa se refaca complet clau, avand in vedere oboseala care s-a acumulat...si plecati dimineata....el poate ca-si revine pana azi la 16, pt ca e tanar, dar organismul lui tot obosit este....un somn bun dupa-amiaza, il va pune pe picioare si asa veti avea o vacanta SUPERBA.

bianca si sebi mi-a baut de dimi un biberon de 270 ml lapte si am incercat sa-i dau si un ou fiert ( tare ) si nu mi-a mancat dacat albusul. a luat oul, l-a desfacut el si a scos tacticos galbenusul.

cosmi nu mi-ai raspuns la intrebare: CAND IL ADUCI PE STEFANUT IN CRAIOVA SA IL CUNOASCA SI PE SEBI???

in alta ordine de idei, aseara am fost la echo...si....se pare ca avem un BAIETEL...asa a zis dr...care cica ar avea si ceva rezerve, dar daca " ar fi sa joace la burse ar paria pe baieitel"...si eu??? fetitza mea? eu inca mai sper...era ffff miscacios, fff bine dezvoltat 310 grame, sarcina este mai mare cu 5 zile decat stiam eu...si DPN 17 09.2007.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 19 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita felicitari pt. !!!!! stiu ca vroiai fetita, dar poate bb3, va fi. acum bine ca e sanatos si miscacios.
Clau are o oboseala....de cateva luni bune. Cred ca daca ar dormi mult si s-ar relaxa si n-ar munci vreo 2-3 luni si-ar reveni, dar asa.....
Moni pofta buna. ma bucur ca plecati la Oradea.va prinde bine sa mai iesiti si voi din Arad.
Bianca nu stam la sora mea, ca nu are spatiu. stam la un prieten. dar nici unul nu are internet, asa ca....ne auzim la intoarcere. oricum nu am cand sa umblu pe la faculta. la sora-mea. pana marti e inchis si pe urma.... voi colinda prin magazine, prieteni si sefi.
Ziceai de Dani ca nu se catara...uite la el...taman pe scaun. ai grija.....ca devine nazdravan si el.
Marco nu se urca pe scaune, slava domnului, dar cu cuptorul cu microunde si el are treaba. noroc ca nu e pus sus.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Bumbitza...felicitari pt al doilea baietel. Poate la eco urmator iti va spune ca e fata si atunci bucuria ta va fi mai mare... Daca nu, asta e, sanatos sa fie ca in rest ce conteaza.
Mie la eco de 4 luni mi-a spus ca e baiat dar sa mai asteptam ca nu se vede foarte bine, la 5 luni nu se vedea ca era intors, iar la 5.5 (m-am dus ca nu mai aveam stare) mi-a spus ca e fata, dar dupa 1 minut mi-a spus...Clar..e baiat .Sora-mea mi-a spus (era cu mine) caci atunci cand medicul mi-a spus ca e fata..am facut o fatza si niste ochi ...si cica dupa 1 minut mi-a revenit zambetul pe buze. Eu stiam ca va fi baietel si eram socata ca e fata, cred ca de aici era reactia mea(eu as fi vrut tot fata)
La sora-mea pana la 8 luni i-a spus ca e baiat, la 8 luni i-a spus ca defapt era fata. Cumnatul meu a fost tare dezamagit, dar si-a revenit dupa 6 ani cand a facut un baietel

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, ALI! sa fiti sanatosi si fericiti!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Moni...pana nu pleci la Oradea, sa trimiti filmuletzul la aia de la Pampers

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

Bumbi-felicitari pt baietel,lasa sa fie sanatosi ,io chiar dak am baiat nu vreau fata,tot baietel,ca-s mai scumpi si mai mamosi.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irinutza T_Ioana Giova multumesc pt urari! Sper sa fie bine acum

Cata multumesc pt informatii, asa o sa fac: mai intreb la gravidute de T.

4+
Poze Laura

Mergi la inceput