ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Fetelor, sa aveti o saptamana frumoasa, plina de vesti bune!
Ce harnicutze ati fost! Ce-ati mai scris!

Bun (re)venit fetelor!

Lucialu, eu ma refeream la mine...la intelepciunea mea...Ca asa de tare ma necajesc uneori...daca as reusi sa fiu putin mai inteleapta si sa ma concentrez mai mult pe prezent si atat... dar, ca un omuletz ce ma aflu, intru uneori cam adanc in oceanul cu melancolii...Acum iar zunt in z2...dar sper sa-mi ajunga atata CM pentru anul asta! Zic si eu: poate o fi ultimul din acest an!

Tuculucu, bafta la FIV! Sa te ajute Doamne-Doamne sa-ti implinesti visul cat mai repede!

Ioanatugs, tu in ce zi mai esti? Ne dai vesti bune in curand?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Asa ma incurajez si eu Monica...Ca voi dormi si nu va conta,ca va trece repede noaptea.Incerc sa ma gandesc ca poate e mai bine sa raman acolo peste noapte,nu poti stii cum reactioneaza organismul...
Boo...chiar se impune sa slabesti sau e un moft ca la noi toate cochetele care daca punem un kg ne simtim obeze?Ma gandesc ca in perioada asta in care ne straduim atat de mult sa ramanem insarcinate,ar trebui sa ne alimentam corect si sanatos,fara regimuri de slabit si fara efort fizic prea mare.Citeam mai in urma ca si Ralu t vrea sa tina regim si mai ales ca ar vrea la impachetari si electrostimulare.Acelea chiar sunt interzise total,temperatura ridicata de la impachetari nu face decat sa dauneze...

Mergi la inceput

Dr.Anca Simionescu ma opereaza.O sa tin cont de ce imi spui.De fapt,voi intreba joi la internare...Tare bine mi-ar fi sa-l lase pe sotul meu...Ma gandeam ca daca operatia va fi vineri,poate am sansa sa plec vineri seara,avand in vedere ca urmeaza weekendul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

Aerlilian eu m-am operat vineri pe 27. A fost mai greu dupa operatie, de la anestezie am vomitat rau de tot....dar trece. Eu am zis ca dupa ac operatie, sigur raman si merita orice sacrificiu. iti doresc mult succes!
M-am uitat(mai bine) pe Biletul de Iesire si scrie : diagnostic: Endometrioza
rezultat dupa op: VINDECAT CHIRURGICAL

deci este bine, eu asa zic!!!

oricum sunt hotarata sa tin un fel de regim (fara carne de porc/vita, grasimi), sa merg la homeopat si sa prestez mult, pana ce raman .
sper sa ma asculte si DD...si sa am noroc

Mergi la inceput

Bravo Gabitoni,asa sa faci!Ma bucur ca ai asemenea rezultat la externare!Ma sperie in schimb voma de dupa operatie...Cat despre...prestat,inteleg ca nu e voie,nu ti s-a spus sa "tii regim" cateva saptamani?

Mergi la inceput

Aerlilian, bafta la laparo!

Gabitoni, si pe foaia mea de externare scrie "vindecat chirurgical", dar asta nu inseamna vindecat 100% Mie mi s-a spus ca mi-au fost eliminate cheagurile de sange care au fost vizibile in momentul laparo, existand posibilitatea ca si altele, de dimensiuni mult mai mici, sa mai existe... acestea urmand a fi distruse cu dipheriline... daca l-as lua...acum eu sunt la dieta + tratament homeopat...
Bafta! Sa ramai gravidutza cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Fetelor, mai am o intrebare legat de dieta. Peste si carne de pui e voie sa mancam?

Mergi la inceput

Monica9, din cate stiu eu, este voie. Eu am ramas consumatoare doar de peste, dar inca dinainte de a afla ca am endometrioza...intuiam doar ca sigur ceva nu e in regula cu mine...

Mergi la inceput

Boo,te-am vazut in poze...Esti foarte bine asa cum esti.Chiar nu e cazul sa te stresezi.Sunteti niste frumoase si tu si ralu t!!!Papuselelor sa vedeti voi ce bebei frumosi veti face!!!

Mergi la inceput

Doamne,cat sunteti de frumoase...M-am grabit sa fac doar doua nominalizari si nu vazusem toate pozele...Si Ioana...ce mai...n-am ce cauta aici,nu vreau sa mai vorbesc cu voi!!!

Mergi la inceput