ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11
Raspunsuri - Pagina 26
gabitoni spune:
Aerlilian , trebuie sa gandesc pozitiv... Daca mai citesc multe si aflu..., incep sa inebunesc si nu cred ca rezolv ceva..
despre regim , am tinut 8 zile.... iar la sf lunii ma duc la mare, nu am patit nimic ...rau....
ana-alexia, ma duc maine la Homeopat, imi pun sperantele in ea si in DD.
Monica9, este interzis : porc/vita, despre pui, fara grasimi este in regula. Eu nu voi renunta la pui...
ana-alexia spune:
Gabitoni, bafta maine la homeopat! Si sa te ajute Doamne-Doamne!
Si... vacanta placuta! Sa te bucuri de soare, de mare! Si poate va intoarceti cu unul in plus de acolo!
Aerlilian...eu 14 zile am fost cumintzica
aerlilian spune:
Gabitoni,ai tinut"regimul" 8 zile pt ca asa ai considerat tu sau pentru ca asa ti s-a spus?
Boo spune:
Fetelor pe unde sunteti ? Ma asteptam sa gasesc ceva pasari de noapte pe aici .. Lucia, Ioana .. na' ca v-am portocalit
Am fost la alergat. Mi-am cumparat niste pantaloni din aia de neopren si o geaca in care transpiri .. curgeau apele pe mine zici ca eram in sauna. Ce-mi place !! Simt ca slabesc. iuupiiii
Aerlilian cum sa nu mai vorbesti cu noi ??? Pai crezi ca mai scapi dupa ce ai intrat aici ? Eu zic sa intrebi dr tau cel mai bine de toate astea, pentru ca el/ea stie cel mai bine ce e bine pentru tine. Cat trebuie sa tii "post".. oricum e si dupa cum te simti tu. Ca el poate sa-ti spuna "pauza 2 saptamani" dar tu sa nu te simti confortabil nici dupa 3 saptamani. E dupa cum vrea organismul fiecareia.
gabitoni spune:
Boo, esti optimista!!!
Sper sa te tii de in continuare, ca altfel ...dar sa nu faci excese...nu face bine la bb
este cam liniste pe aici, toate fetele au treaba..... pentru a deveni
eu inca sunt ma munca, dar nu mai stau mult.
Monica9 spune:
Boo, pe mine sigur ma vei gasi ca si pasare de noapte pe aici ca la mine e de abia 3:30 dupa masa
Boo spune:
ohohho am uitat !! pai cred ca o sa te conversezi cu Ioana mai tarziu ca ea intra numai la ore imposibile
Mie deja mi-e somn si ma doare si burta.. Maine sigur o sa fie Z1.
noapte buna !!!
flori79 spune:
Si eu sunt pasare de noapte!
Cristy77, am facut laparo la Giulesti cu dr. Marinescu. Apoi am facut un tratament cu cetrorelix si nu avut voie sa fac bb ca nu era prea indicat. Am primit verde abia in vara, cand deja dupa tratament aveam un chist de vreo 2-3 cm. Acum are peste 4cm, si trebuie operat ca sa mai am sanse natural. Eu inca mai sper ca se va intampla natural. Mai ales ca sotul meu este ok.
Boo, nu mai cobi atata, poate totusi nu mai vine cm si o sa ne faci cinste ca esti. Ar fi super nu??? Ioana ar fi fericita sa ne gazduiasca, nu?
Lucialu, tu ce mai faci scumpo? Mai da si tu un raport, sa stim si noi cum mai stai!
RaluT, deci pana la urma astepti sa se sfarseasca vara, ca sa te parafrazez, nu? Ia sa vezi tu ce repede trece timpul. Poate ramanem amandoua gravi in acelasi timp, ca si eu tot prin august ar trebui sa incep munca. Tin pumnii pt. amandoua. Nu ar fi super???
Fetelor, ati auzit ca ar fi ramas gravi si Madalina Manole? Se chinuia si ea de multi ani si se pare ca a reusit si ea. Nu va inspira aceste reusite?
Hai ca v-am pupat. Noapte buna!!!
Monica9 spune:
Flori79, chisturile astea de endometrioza pot sa dispara fara nici un tratament sau sa se faca mai mic? La mine e destul de ciudat ca de cand am descoperit chisturile, mai mult de un an, nu am facut nici un tratament si pe partea dreapta a disparut, acum la echo parea a fi ok, iar pe partea stanga mai am un chist de vreo 1.5 cm dar acum vreo 5-6 saptamani era de 3 cm si in ianuarie era de 5 cm tot pe partea stanga. Acum nu stiu daca asta de 1.5 e tot ala mare si s-a micsorat? Sau ma mai gandesc ca o fi tot ala vechi care il am de mai mult de un an numai ca la echo din iauarie nu se vedea din cauza chistului ala mare de 5 cm care acum nu mai e. Poate intreb prostii dar mi se pare tare ciudata treaba asta cu chisturile. Si daca deja ai chisturi inseamna ca endometrioza e de stadiu avansat? Medicul mi-a zis ca probabil am de cel putin stadiu 2 sau 3 si nu imi dau seama cum a ajuns el la concluzia asta chiar inainte sa fac laparoscopie.
Imi cer scuze daca va plictisesc cu intrebarile astea dar as vrea sa aflu cat mai multe si aici cum e asa aglomerat pe la medici nu prea e timp sa stai de vorba mai mult cu medicul si sa intrebi tot ce iti trece prin cap.
Monica
lucialu spune:
Boo fata alergareata!Eu as face pilate,dar ma doare burta.Si cum majoritatea se bazeaza pe muschii abdominali so..Merci pentru Oranjada
Flori nu mai faci nimic.Ca nici acum nu mi-a venit bata-l sa-l bata si ma tine in sah.Fac tratament si o parafrazez pe Ralu:astept sa vina..rushii
Monica eu zic ca dansul bate campii.Chisturile endometrozoice mai va sa dispara de la dansele dorinta.Nici cu anticonceptionale.Iar cu laparascopia,trebuie sa fie dr. cu ceva experienta in endometrioza,chiar si asa se face apoi biopsie si atunci se stie la sigur.Oricum,cam pana la laparo nimic nu e cert.
Pupici somnorosi.Noapte buna!(ma duc sa-mi fac injectia)
Ioana haide sa-ti preiei turaSper ca n-ai ramas cu Amely si BB David, ca vad ca nu ai mai aparut pa aici.Dupa zambetul laaaarg pe care il aveai intins pana si in ochi la spital, sa inteleg ca esti o matusica fericita.
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...