ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11
Raspunsuri - Pagina 24
flori79 spune:
salutare!
Aerlilian, poti sa-ti schimbi tara de origine, daca intri in profilul tau personal. Dar eu zic sa o lasi asa, e foarte dragut sa creada lumea ca esti din Rwanda...
Boo, ai fost gand la gand cu mine si eu eram pe cale sa o intreb pe Aerlilian cu ce treburi la "bronzati".
Eu sper sa ma programez maine dimineata pt. vineri la dr. Marinescu. Sper sa reusesc. daca nu, luna asta nu voii mai merge la monitorizare. cum mi-o fi norocul. Pt. programane la dr. Ion Ionut cred ca trebuie sa suni la Giulesti la nr. 021/3161288, la programari, si sa ceri o consultatie cu el. poate ai noroc si nu te programeaza prea tarziu.
Fetelor, am vazut pozele cu bebitul lui Amely. Puteti intra la Tutunarese, ca au postat Ioana si Marinar pozele cu el din maternitate. Este super super simpatic... Amely ne gandim la tine si la David!!!
Eu dupa laparo am avut repaoso luna in cap. Dar nu mi-a zis doctorul cat sa stau pe bara, doar ca nu mi-a ars de nebunii pt. ca mi-era fff frica sa nu ma doara sau sa nu sangerez. Dupa o luna, mi-am luat inima in dinti si a fost OK, nu am avut nici o durere, din contra.La laparo din iulie nu cred ca mai astept atat, ca vreau sa-i dau bataie inca din prima luna, poate se prinde ceva...
V-am pupat.
Monica9 spune:
Boo, eu iti doresc sa nu iti mai vina CM si sa ai deja belele cel dorit in burtica. Eu sunt in ziua 27, maine ar trebui sa imi vina si sper si eu ca poate nu mai vine desi daca nu s-a intamplat intr-un an de ce s-ar intampla tocmai acum.
Jubica, de fumat m-am lasat si eu de anul asta din ianuarie, si iti doresc sa te tii de hotararea asta. Am incercat si eu de mai multe ori sa ma las dar numai acum am fost atat de hoatarata incat m-am si tinut de decizia asta si acum chiar nici nu mai vreau sa mai fumez niciodata. Asa ca succes si tie.
Fetelor cu dieta, am inceput si eu de astazi si am o ontrebare pt voi. Oua e voie sa mananci? Si voi ce mai mancati in afara de fructe si legume?
Monica
aerlilian spune:
Monica,chiar ma gandeam ca ar trebui sa fie si la tine o ora civilizata,care sa-ti permita sa ni te alaturi...Ce faci,cum esti astazi?Mai optimista?
Monica9 spune:
Aerlilian, sunt destul de bine astazi, acum sunt la lucru dar nu prea am chef de lucrat. Sunt destul de optimista, eu tot mai sper ca nu imi mai vine ciclul luna asta si scap de operatie. Mie mi-a fost mai greu atunci cand am fost la sonohyterogram si mi-au zis ca probabil am endometrioza, plus trompe infundate, atunci cateva zile m-am simtit foarte rau psihic dar m-am hotarat sa nu imi fac si mai rau cu ganduri aiurea, asa ca incerc sa fiu cat se poate de optimista si sa imi spun ca totul se va rezolva.
Tu cum esti? Te-ai mai linistit cu operatia? Mama ta ce mai zice, tot insista sa mearga cu tine? Spune-i ca merge sotul cu tine ca sa o linistesti ca nu vei fi singura.
aerlilian spune:
Asa te vreau!Optimista!E foarte bine ca speri sa nu-ti mai vina...Oare care dintre noi nu spera asta?Mama trebuie sa se linisteasca,numai ca eu am senzatia ca sunt un pic cam rasfatata si mi-as fi dorit sa-i am alaturi pe ea sau pe sotul meu.Dar voi supravietui,asa cum vei supravietui si tu.Trebuie sa fie bine si trebuie sa traim minunea de a ne tine ingerasii in brate!
Monica9 spune:
aerlilian, sotul nu poate sa mearga cu tine? La mine va veni si sotul pt ca ma va trimite acasa in aceeasi zi nu cred ca voi fi in stare sa conduc dupa anestezie.
aerlilian spune:
Exact asa vroiam si eu sa fac.Sunt convinsa ca nu vom putea conduce dupa anestezie.Numai ca am impresia ca politica spitalului Filantropia este de a te tine o noapte acolo si mai mult decat atat,inteleg ca spitalul are reguli foarte stricte,ca se intra in spital numai pe baza de cartela de acces.Iar la reanimare cu atat mai putin le da voie membrilor familiei.El ar veni,iti dai seama,dar se pare ca nu-l vor lasa...
Boo spune:
Monica eu stiu ca nici oua nu e voie sa mananci .. Cine stie ce se mai desopera in curand si vom manca numai iarba
Cel mai bine te uiti aici : http://www.endo-resolved.com/
ma gandeam sa merg un pic la alergat azi ca m-am simtit mult mai bine. Si poate trece de tot raceala cu ocazia asta, dar il astept si pe sot ca sa alergam impreuna... Cica impreuna, dar tot singura alerg ca el e muuult mai in fata decat mine tot timpul Alergam cumva impreuna, adica in acelasi parc... TREBUIE SA SLABESC !!!!
Am vorbit cu o colega de la servici care mi-a spus ca ea a fost la inseminare la T si ca ramas in aceeasi luna. Mi-a mai povestit de alta colega care a patit la fel... Zicea ca sa ma duc neaparat la el. Si cica sa ma duc la cabinet direct fara programare ca oricum nu se tine cont. ufff, nu stiu ce sa fac !!!
Monica9 spune:
Stai linistita ca nici aici nu de aia te lasa acasa in aceeasi zi pt ca ar fi procedura altfel, ci pt ca e lipsa foarte mare de medici si asistente si de locuri in spitale, asa ca daca nu este neaparat necesar nu te tin acolo. Si pana la urma daca te gandesti, tu oricum vei dormi, asa ca nu prea conteaza cine mai e pe acolo. Poate cand te trezesti ar fi bine sa ai pe cineva, dar daca nu se poate, asta e, va trece ziua aia repede si a doua zi vei fi acasa deja si vei uita de toate.
Boo spune:
Aerlilian acum am vazut ca tu la Filantropia te operezi. Si eu tot acolo am fost in octombrie. La ce dr te duci ? Eu am fost la Peltecu.
Am stat o noapte in spital ce-i drept, dar zau daca eram in stare sa plec mai devreme. Eu am intrat in sala de operatie pe la 8 jumate dimineata si m-am trezit din anestezie pe la 3 dupa-masa. Dar am adormit la loc si iar ma trezeam .. si iar adormeam. Nu as fi fost in stare sa plec. De abia dimineata m-am sculat din pat prima oara cu greu. Aveam o burta din cauza gazului ... zici ca eram in luna a 6-a cel putin. Si m-a tinut balonarea vreo saptamana.
Legat de intratul familiei, depinde acum.. Eu am stat la reanimare si au venit pe rand si au stat cu mine, ba mama, ba sotul .. ba soacra, ca ceilalti doi aveau servici. Cu schimbul. La mine problema era ca mi-era rau de la anestezie si vomitam, de asta au stat. Cred ca daca le dai ceva asistentelor se poate sta cu tine. Au plecat pe la 10 seara si atunci am ramas singura, dar deja mi-era mult mai bine atunci.
Eu zic sa stai linistita ca nu e dracul asa negru, crede-ma !!!!