ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11
Raspunsuri - Pagina 21
alinaalex spune:
Ioana, ce dragutza esti, sigur ca as vrea sa ne intalnim! promit ca daca ajung in Buc. te caut neaparat! mi-ar face mare placere sa ma intalnesc si cu celelalte fete!
Alina, vai, 1% sanse? si cum de n-a reusit sa te opereze laparoscopic?
Jubica, felicitari! de acuma nu mai ai decat sa te pui pe treaba! ai luat AC sa-ti vina "bucuriile"? Eu am ramas dupa primul CM de dupa trat. cu D.
Lucialu, mersi!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
jubica spune:
Multumesc pentru urari.Sper ca acest inceput de vara,sa ne aduca bb mult doriti.
Fetele vreau sa va spun ca eu de foarte mult timp nu am mai avut asa CM( cantitativ),inainte de operatie aveam o cantitate f mica si f inchis la culoare.
pupici
Boo spune:
Ufff, am fost sa-mi fac programare la CMU ca sa fac monitorizari de luna asta. Si am gasit prima zi libera in 22 mai Asta ar fi ziua 16 daca imi vine azi ... E cumva prea tarziu sau merge si asa ?
Da' voi pe unde mai umblati fetelor ?? Ce e linistea asta ?
lilianaFi spune:
Boo vrei sa zici ca azi e z.1???...e tirziu z.16...se incepe prin z.9 la un CM de 28 zile....dar le-ai specificat ca vrei monitorizare si nu doar o echografie?...de ce nu mergi la dr.Tutunaru?
....scuze am citit in viteza si tot asa am vrut sa iti raspund...poate nu mai vine...poate vine barza !...
...in z.16 ce sa mai urmareasca....?...de ce nu vrei dr.T....e f.bun in lucrurile astea....incearca daca nu la dr.Ion Ionut de la giulesti
Boo spune:
pai e ziua 1 daca imi vine ... Ca deocamdata nu s-a intamplat nimic, cu toate ca semne ca va veni mi-a tot dat. Dar ma tot duc la toilet si nimic.
Mi-am facut programare la un dr la care am mai fost si am vrut tot la el... La T nu as vrea sa ma duc. Nu stiu ce sa fac, trebuie sa mai gasesc alta solutie.
lucialu spune:
Jubica CLAAAR!Esti ff bine dispusa(datorita CM care este bun,nu?)
Stii de ce spun asta?Ca ai scos mai multe vorbe azi decat poate in mai bine de o saptamana.Deci, daca vreau sa aud mai des de tine,trebuie sa-i dau in freza la CM al tau sa te asculte
Boo,cam tarziu.Depinde cat e de lung CM al tau.Normal ar trebui cam din Z9 monitorizat.Altfel ai sanse mari sa pierzi momentul X.Vezi ce poti sa faci.Daca nu foloseste calendarele online de ovulatie(si pe forum exista)si eventual cumpara teste de ovulatie-dr.Sigur.
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
lucialu spune:
Pana a scris baba, trenul plecase
Lilianapupici cu spaghetti
Boopoate nu mai vine!!!Simptomele sunt de tot rrr uneori.Marsave!Si se confunda fff usor
Boo spune:
Lucia nu cred, dar ar fi ceva .. nu stiu cum. Dar oricum NU CRED !! Zau. Prea am toate simptomele ca va veni. Nici nu indraznesc sa ma gandesc.
lucialu spune:
Boo hai sa nu indraznim impreuna!Astepta,daca e-excelent,daca nu e-mai departe!Pana atunci nu indraznim,dar tinem pumnii