ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Boo Lucia....hai sa "nu indraznim impreuna".........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Cristy,multumesc din suflet pt. toate amanuntele pe care mi le-ai dat.Nu mi-a mai spus nimeni pana acum chestia cu repaosul sexual de trei saptamani...Este o regula generala sau a fost particularizata in cazul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

fetelor sunteti tare simpatice, zau !!!

Aerlilian si eu stiu ca trebuie repaos , dar sincer nu mai stiu cat a fost, parca vreo 2 saptamani. Cred ca cel mai bine intrebi dr. Din ce mai imi aduc eu aminte, eu in ziua dinainte de operatie am luat Fortrans, un plic si nu a trebuit sa mananc mai nimic si sa beau multe lichide. Asta ca sa ti se goleasca stomacul si sa nu iti faca clisma. Mie nu mi-a facut ca am eliminat si ciocolatica de la 3 ani cum mi-a zis sotul Dar in schimb am "primit" sonda. Nu s-a putut fara, am intrebat. Dar mi-au pus-o dupa anestezie asa ca nu am simtit nimic. E bine macar asta sa le spui, daca e sa-ti puna sa ti-o puna macar cand nu simti ca am inteles ca nu e prea placut. Si asa ustura cand ti-o scoate.
Iar legat de mancarea din zilele urmatoare cica ar fi bine sa o iei incet, iaurt, supa.. O zi - doua, dupa care normal.
Sper sa iti fie de folos. Eu te sfatuiesc sa nu te ambalezi prea tare ca e usoara operatia si recuperarea la fel. O stii pe aia : curaj gaina ca te tai !! cam asa

PS: tu esti chiar in Rwanda ???

Mergi la inceput

Boo,sunt doar tuta,nu sunt din Rwanda!Normal ca am apasat gresit...ca doar era langa Romania...Sunt o bucuresteanca neaosa si mai sunt si o ramolita de 35 de ani...Despre care sonda vorbeai?Cea urinara sau cea rectala?

Mergi la inceput

Hai ca esti draguta !!!!! Zau .. Eu deja imi imaginam Rwanda si vroiam sa te intreb cum e pe acolo

Pai de sonda, ziceam de cea urinara. Cealalta nu stiu cum arata

Mergi la inceput

aerlilian....si eu care voiam sa te intreb cum e in Rwanda...

Boo
..........ce coincidenta in gindiri...!!!......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

cristy 1977 : multumesc de sfaturi,am sa incerc sa ma controlez si sa fac ceea ce ebine si sanatos pt.mine. mai am de luptat si cu preconceptii/ nestiinta din partea neamurilor sau sotul care nu stie prea multe de boli, diete, alea,alea si care nu intelege cum un asemenea regim poate sa ma ajute.voi mai stduia si am sa-i dau mai multe explicatii.

si eu am tot stadiu 3 la endometrioza si trompe infundate. in toti acesti ani de cand incercti sa aveti bb ati acut si fiv? intreb pt ca eu sunt in focuri (urmeaza anticonceptionalele si apoi stimulare). stiu ca ar trebui sa am incredere, varsta e un atuu si alea alea dar tot timpul ma gandesc ce o fi, si ce sanse am la facut bb.

pupici

cami

Mergi la inceput

Dragelor,banuiesc ca stiti ca nu ati fi avut pt ce sa ma invidiati...Probabil ca onorabilii cetateni ai Rwandei abia au coborat din copac...Dincolo de asta,cred ca este o idee foarte buna Boo sa procedez ca tine:sa rog sa mi se puna sonda sub anestezie!Banuiesc ca daca voi traiti,voi trai si eu.Si mai mult decat atat,curand vom deveni cele mai frumoase burticoase!!!

Mergi la inceput

Liliana a murit un drac !! (se pune oare si la ganduri ?? )

Tuculucu eu tot stadiul 3 cica am avut, din cauza aderentelor foarte multe. Cu trompele insa nu stiu cum stau. Alte proceduri nu am facut, vroiam sa incep cu o monitorizare dar vad ca nu am succes deocamdata cu dr astia .. sunt prea ocupati.

Mergi la inceput

Booeu zic ca se pune......iti adaugasem la mes.anterior...daca nu iti place dr.T,incearca la dr.Ion Ionut de la giulesti...oricum programarile pt monitorizari se fac in prima zi a CM...nu mai devreme ca doar e in functie de acesta....si totusi poate vine barza................

Mergi la inceput