ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

buna seara dragele mele
intru si eu un pic inainte de culcare sa vad ce mai faceti
ioana, offf, imi pare rau ca ti-am dat emotii cu sms-ul, adevarul e ca nu puteam sa stau fara sa mai spu cuiva si avadnd in vedere ca voi fetelor sunteti singurele care stiti toate problemele noastre, nu aveam pe cine sa innebunesc
in fine, inca sunt nauca, de la agonie la extaz. ma gandesc ca daca noi aveam rezultatele astea la prima spermograma eu nu mai faceam nici un diphereline acum, si sincer, imi pare bine ca-l fac pana la urma. am facut injectia nr 2, bufeuri ceva mai dese dar nu mai intense, oricum, nu se moare, daca ai in minte scopul final, e ok.
alexiaunde ai vazut pozele cu ingerasul lui amely??? vreau si eu
aerlilian, problema cu mama cardiaca am avut-o si eu drept pt care nici n-am vrut sa-i spun ca ma operez. am facut-o totusi insa i-am explicat ca n-are de ce sa vina, ca ma externeaza repede, ca pana ma externeaza stau la reanimare, ca vine degeaba si mai ales ca ma vede acasa in aceeasi zi. nu eram convinsa de nici jumate din ce-i spuneam insa a functionat.nici picior de mama la spital. dupa ce a vorbit cu mine la telefon, era foarte calma. o sa fie bine, convinge-o ca n-are pt ce sa vina, nu-ti va trebui nici supica si nici ceiutz, in prima zi, chiar nimic nu intra..si cu supravietuitul...sa fim seriosi, imi imaginez eu ca pe langa o nastere naturala sau o cezariana, laparoscopia e un fel de gluma. relax
monica te cred ca iti e greu sa nu ai cu cine vorbi dar pentru acelasi motiv ne-am adunat toate aici, ca o mare familie, sa ne ajutam si sa ne incurajam, si cred ca simti deja ca functioneaza al naibii de bineeu am avut endo extinsa pe trompa dreapta, si inteleg ca a fost afectata intr-o anumita masura, nu ca permeabilitate ci ca mobilitate a "cililor" care ar trebui sa duca ovulul fecundat in uter, de unde deduc eu risc de extrauterina, dar doamne fereste!!!om vedea.
alinanu inteleg ce au gasit medicii de ti-au dat doar 1% sanse? inteleg ca se refera la sanse naturale , dar cu FIV e posibil, nu? ai ovulatie? uterul pare ok?
boo tot pe la snagov umblii? vrei sa devii negresa??
luciane lipsesti

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ma gandeam ca ar trebui sa vin pana la tine...Un zbor peste ocean nu mi-ar strica...Glumesc,Monica!Te inteleg foarte bine,e rau sa nu o ai pe MAMA in astfel de situatii.Dar totusi ma gandesc eu ca la tine operatia va decurge in alte conditii si probabil ca recuperarea va fi mai rapida.Ti-am promis eu ca iti voi da toate detaliile,dar nu stiu daca tehnica si metodele lor postoperatorii sunt aceleasi...Ma rog,vom vedea noi,suntem femei puternice si ne dorim prea mult un ingeras in viata noastra,ca sa nu luptam si sa strangem din dinti la durere!Ai grija de tine si scriu cat pot de repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Buna dimineata,
Am o veste buna ,mi-a venit CM

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am plecat doua zile si vad ca s-au umplut paginile de vesti bune !!! SUUUUPPPEEEERRR !!!
Ralu ce-i drept, tot la Snagov am fost, dar nu am facut decat sa zac in casa. Soare nu a fost asa ca nu m-am mai bronzat . Cu raceala a fost si mai rau, a inceput si nasul. Azi e prima zi in care ma simt mai bine. Acum nu stiu daca sa fie pentru tine sau pentru sotu' E ffffffffff buna vestea ta !!!! Ma bucur tare !!!
Jubica bravoooo !!! Nici nu mai stiu, iarta-ma, ai luat ceva ca sa-ti vina? Sau a fost natural ?
Aerlilian la mine operatia a durat vreo 3 ore jumate parca, dar asta pentru ca am avut multe aderente si s-a chinuit sa nu ma taie normal. Depinde de fiecare si de ce "are inauntru" ca sa zic asa.
Lucia, Ralu de azi am promis: revin la regim + regim de slabire (adica nu o sa mai mananc dupa 6 seara nimic .... sa si pot) + alergat + abdomene in fiecare zi. Pana la sfarsitul lunii trebuie sa dau jos 5 kg.
Ioana vecinica mea

la toate fetele !!

PS. mie azi ar trebui sa-mi vina ... sa vedem ce se intampla. Sincer nu cred ca o sa fie altfel, ca simptome sunt. Adica ma mai intepa burta, spatele .. asa ca de obicei cand se anunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dimineata iubitele!
Ralu cu intarziere te felicit si eu!!!Excelente vesti!Tot raul intr-un bine,ca vorba ta altfel nu faceai injectiile,dar acum ai sanse marite sa scapi de necaz si nu te ve i mai intreba daca n-ai gresit cumva ca nu le-ai facut.Cu chestia cu trompa,ma gandesc si eu,ca daca vei face monitorizari sa vezi pe ce parte ovulezi,poate ai reusi cumva sa fentezi un risc de SEU.Oricum, ai primit o veste extra si pentru asta chiar merita sa chefuiesti!
Jubica felicitari iubita!Gata cu chinurile,de acum ai sa vezi ca ai sa reusesti sa sa slabesti o tzara,ca eu am dat aproape toate kg-le puse de la injectii jos.Doamne ajuta!cum e liber la berze!
AlinaM eu inteleg ca esti probabil speriata, dar nu inteleg cum dupa operatie a putut sa-ti spuna asemenea aberatie.In mod normal,daca trompele sunt ok si ovulezi,daca uterul este ok, nu are cum sa ai sanse de 1%.Imediat dupa ce leziunile au fost arse(curatata bine de endometrioza)cresc semnificativ sansele a ramane insarcinata.Ce scrie pe foaia de externare?Mai incearca si pe la alti doctori, ca mie una nu-mi place ce ti-a spus.trebuie sa demonstreze pe ce se bazeaza cand afirma asa ceva.
Monica si Aerlilian voi ar fi bine sa nu mai mergeti cu gandurile si intrebarile prea departe.Asteptati laparoscopia(chair nu aveti pentru ce sa va stresati prea tare,nu va face gauri in urechi,dar nici operatie clasica nu este,deci in functie de cum va reveniti dupa,cum va simtiti va da drumul sia asa e bine sa fie).Intelegeti ca sunt unele puncte comune la toate fetele,dar fiecare ne-am operat altundeva sau altcineva,fiecare reactionam intr-un mod la anestezie-deci exista particularitati care ne diferentiaza.In principiu,pregatiti-va cu ce credeti ca este nevoieatunci(la spita), iar apoi ma vorbim cand vom stii exact daca este cazul sa vorbim despre endometrioza.Poate totusi scapati.Si mie personal nu mi-a introdus nici o sonda nicaieri,nici nu am facut clisma pentru laparo(am fost cuminte si n-am mancat nimic inainte).asa ca vedeti, ca se poate si altfel.Depinde si de regulile spitalului,de doctori, de fiecare in parte.Curaj, nu sunteti singure si va vom tine pumnii!
Ioana ce sa faci?Am spus sa mai ieu o pauza, ca prea ma lungisem la vorba pe aici.Si oricum am treaba.Te pup si ai grija de tine!
Alinaalex succes mult cu proiectul BB2!
Alexia28 15 mii de pupici!Liliana 15 mii de pupici si tie iubita!
Ana_alexia nu e vorba de intelepciune.Dar cum pe planul cu hormonalele si durerile nu prea pot face mare branza(noroc cu homeopatele si naturistele), macar la aspectul fizic sa incerc sa mai lucrez, sa nu ma deprim mai tare,cand ma vad in oglinda.De asta am lasat impresia ca m-ar interesaa mai tare.Multa sanatate iubita!
Boo,Adelamaria,Geo,Cristy,Flori, toate iubitele- o saptamana excelenta!!!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Boo nu am luat nimic mi-a venit natural.Ultima injectie a fost pe 12 febr.
Lucialu multumesc pentru urari.Sper sa fie cum zici tu in legatura cu slabitul pentru ca deja imi fac probleme.
De astazi incerc sa ma las de fumat.Tu cum stai cu fumatul?

Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna dimineata fetelor. ce mai faci, hai sa va iau pe rand
aerlilian, eu ma-m operat tot la filantropia vineri si sambata dimineata am plecat acasa. doctoritei i-am dat 350 ron si anestezistului 100 ron. prima zi dupa operatie nu am mancat nimic, iar a doua zi un iaurt mic si o banana. e bine sa o iei traptat. nu manca mult dintr-o data si prima saptamana este bine sa tii regimul pe care ti-l dau de la spital ca sa nu te balonezi. op. la mine a durat aprox. 1 ora, si nu am primit nici unfel de interdictii de mare, etc. doar repaus sexual 3 saptamani de la op.
monica, sa te ajute d-zeu sa ramai gravi si sa nu mai trebuiasaca sa treci pin nici un chin
tuculucu, din cate am citit eu graul sub orice forma este printre primele recomandate a nu fi mancate, cat despre lactate, daca nu poti renunta, incearca sa mananci doar iaurt/lapte degresat 0.1% grasimi
lucia,, m-am uitat pe biletul de externare, scrie sindromul ovarelor micropolichistice, dar eu nu am facut nici un fel de analize, diagnosticul a fost dat in urma laparoscopiei, ar trebui sa ma duc sa fac analize? nu sunt nici supraponderala si nici excese de pilozitate nu am. daca tii regimul de endo, slabitul este garantat. te pup dulce
ralu, ma bucur pentru spermograma sotului tau, acum urmam si noi
flori, cine te-a operat in 2005, eu am facut o laparo in febr. anul asta si in toamna voi face din nou. sa ne luam de manuta?
ale, imi pare rau pentru tine, si eu am fost operata si mi-au spus ca am endo, stadiul trei, adica foarte avansat, iar Tutu mi-a spus ca sanse as avea prin FIV, eu am 7 ani de cand incerc sa raman gravi, asa ca sa avem credinta

pupici

pupici pentru amely si adelmaria. sa le traiasca minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neatza gagici
va scriu si eu din spatele canii cu inka.
jubica felicitari!!!!
bineinteles ca dupa ce mi-ai zis am calculat repede la cate zile de la ultima injectie ti-a venit, mi-au iesit 85am recalculat si la mine si cred ca prima data cand mi-am facut socotelile eram, nu in septembrie vine, ci in august ar trebui.IUPIIIII!!!!!!!!
luciadaca simti tu iubita nevoia sa faci o pauza e una, dar nu venii sa ne zici ca ne-ai scris prea multe ca mananci bataie!
mie una imi lipsesti cu umorul tau, si cred ca nu sunt singura.
Boo imi pare tare rau de raceala ta.nu inteleg de ce nu a fost soare la snagov ca sambata au fost 100 de grade afara(vreo 27 de la natura si restul de la bufeuri)
m-am apucat si eu de regim. doar fructe, legume si iaurturi. diseara sunt la sala, din nefericire n-am gasit aparatul ala de masaj...off....dar au zis ca-l aduc in doua saptamani. hai, sper sa fim fete curajoase, sa nu ne abatem de la dieta
pupici la toata lumea si o saptamana excelenta numai cu vesti bune-ps, pozele cu amely si cu superbitatea aia de bebeu(e printre cei mai frumosi pe care i-am vazut) pt cine nu stie inca dar e curios, se gasesc in pagina la tutu, am descoperit si eu

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Jubica fumez.FF. slabe si cat mai putin nocive sa spun asa.Virginia slims.Sigur o sa dai jos acum.mai ales ca tu faceai si sport si dieta.Bafta mare cu lasatul de tigari!
Cristy da eu spun ca ar fi bine sa faci alea hormonale.Vezi ca la PCOS,fetele au afisate toate investigatiile.E bine de stiut daca ai si asta numai hormonalele(rezistenta la glucoza special)poate spune.Si stii sa actionezi in consecinta.Eu spun ca nu ai.Si iti doresc din inima sa n-ai.Eu inca nu pot face nimic, ca nu mi-a venit CM.
Ralu nu simt nevoia sa fac pauza, doar ca nu prea am timp si in plus chiar dadusem peste cap paginile,ca pusesem monopol.Si vezi ca nu-i dansul atat de negru?De fapt e rosu
Alina_alexandra bine ai venit printre noi!Mai scrie-ne despre tine sau esti incognito?
Ale stiu ca tu cu treaba pe la noi.Multumim ca ne-ai adus-o pe Alina M.Iti doresc Ale tot binele din lume!
Boo mare bagaboanta mai esti!Acum aici,maine dincolo,trai si viata nineaca!Brava tie!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

dragutelelor....

Alina.m AlinaAlexandra
Ralu..."iupiiii...!!!"...felicitari pt sot !...spermogramele au fost facute de acelasi dr.?...imediat trece timpul si intri in unda verde cu start bun...numai bine !
jubicafelicitari...de acum multa bafta la bb...!
Monica sa ne luam de minuta...si eu tot singurica...mare noroc cu minunatele fete de aici...bafta...!
Aerliliana laparo e simpla...eu as face-o in fiecare luna daca ar trebui...rezultatul conteaza....bafta...!
Bootin pumnii...
Adelamariapt tine si puiutul tau puternic...
Zeno Lucia Ioana Flori Cristy Gabita(hai cu vestile bune)...toate fetele...numai bine...!!!

Mergi la inceput