ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ralu_t iubita, am si sunat-o ca nu am rezistat si era foarte fericita. Mi-a spus ca i-a facut anestezie cu rahie in spate si ca a fost constienta pe toata perioada operatiei. Desi era inca ametita de la anestezie, era tare vioaie, chiar m-a surprins. Dar ce nu face dragostea de mama pentru copilul ei, nu??? Abia astept s-o vad fericita si implinita! Tu ce mai faci???

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Amely, sa-ti traiasca David Cristian, sa fie sanatos, norocos, si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Fetelor, am vazut pozele...ce radioase sunteti!!!Cred ca ati avut o seara minunata!

Lucialu, sa dea Domnul sa trecem cat mai repede si de faza asta cu mirosuri si pofte nelalocul lor ... daca tot sunt greturi, macar sa fie cu motiv real... dar la mine, din pacate, chiar sunt pb cu bila, fapt dovedit echografic..oricum, o tratez si pe ea cu pastilute si gemoterapie ( mladite de rozmarin).
Pe langa homeopate, mai iau mladite de zmeur, Centrum materna, acid folic, ulei de seminte de in - capsule....deocamdata...

Adelamaria, sa va binecuvanteze Doamne-Doamne in fiecare zi pe tine si pe Degetica ta! Ma bucur pentru tine, pentru experienta minunata pe care o traiesti!

Fetelor, sa aveti un weekend frumos!

Mergi la inceput

Tuculucu, eu tin regim: multe salate de cruditati cu ulei presat la rece, fructe, iaurt, fulgi de ovaz, mamaliguta ( cu ce se poate: tocanita de ciuperci, ciorba de peste, saramura de peste fript), ciorba de verdeturi ( ca tot e sezon); nimic prajit. Dulciuri: banane, curmale, stafide, smochine...Cam pe astea m-am axat eu in ultimile 2-3 luni...
Diferentele au aparut: cateva kg in minus ( nu stiu cate, ca nu-mi place sa ma cantaresc), toata lumea ma admira si ma intreaba ce dieta minune am tinut de am slabit asa..., am o stare generala mai buna, un ten mai luminos, ma simt mai usoara...la monitorizari, totul e super ok ( endometrul si foliculul dominant)...
Sport nu fac din lipsa de timp, din pacate...si-asa, am ingrosat obrazul si am mai renuntat la unele activitati ca sa dorm mai mult, ca dormeam max. 5 ore din 24...acum am mai crescut nr de ore cam la 6-6,30h...mai am de lucru la acest capitol...si la sport...

Cristy1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri!
Felicitari mamicii care a nascut si adelei maria, insarcinata si super fericita!!! Ne dati sperante tuturor.

ana alexia: multumesc de sfaturi. intradevar de vreo 3 luni de cand am descoperit endometrioza nici nu m-am gandit ca ar fi buna o dieta, insa, fara sa stiu ca ajuta, am tinut una in timpul postului Pastelui (6 saptamani strict vegetariene). Cred ca nu mi-a stricat. Am citit multe pe un site recomandat de una din fete (era in engleza) unde se subliniaza ca graul respectiv faina de grau, lactatele, soia, grasimile, etc nu sunt bune de loc. Tu ai eliminat painea? Eu nu sunt o mare mancatoare de paine, mananc doar paine graham sau neagra dar e cam greu sa o elimin pt ca e baza dimineata.

in rest salatele, supele de varza sau salata, etc imi plac si nu-mi pare rau ca trebuie sa le mananc. Ce e mai greu la mine e sa renunt la lapte care imi place tare mult si la branza. Dar ce nu face omul...

Sport cred ca voi face cam o luna jumate, sa ma mai indrept (ma cam doare spatele de la stat la birou) si cand incep stimularea (pt fiv) am sa ma opresc si am sa ma rezum doar la plimbari. abia astept.

va pup si weekend placut!!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna fetele!
Va weekenditi?
Adelamaria ma bucur mult de tot ca sunteti bine amandoua!!!Si intr-adevar greu de stapanit lacrimile dupa ce ne-ai condus de manuta prin furtuna emotiilor inimii tale.Mai mami mai panicoasa mai esti!!!Nu ma asteptam sa se poata vedea atat de detilat tot tot.Ai de revizuit lista cu griji pentru momentul cand nastica stii ca are toate degetelele.Nu-ti mai fa tu griji pentru mine,ca sunt bine.Important este sa fiti voi bine
AMELY FELICITARI!!!SA VA TRAIASCA ODORUL,SA CREASCA MARE SI SANATOS(CA FRUMOS N-ARE CUM SA NU FIE)SA VA BUCURATI SANATOSI DE EL!!!TOATE GANDURILE BUNE NOU INFIRIPATEI FAMILII(acum sunteti si cu BB in dotare)!!!SA AVETI VIATA LA FEL DE PROASPATA SI VIOAIE PRECUM AI PREGATIT CAMARUTA LUI DAVID
Ralu mai chiulesc si eu.Dar ne tinem de regim sa slabim si nu numai,ca face bine si la sanatate.Hai Boo,las' sa mananci si neste branzica,numai mai ciugulita.
Flori da-i inainte cu pauza asta de relax pana lalaparo.Bun gand ai avut
Ana_alexia excelenta ideea cu slabitul.Prinde-ne si pe noi,nemultumitele de manuta si ia-ne cu tine.Eu credeam a te referi la aialalta bilaCa la cap suntem toate cu simptome.Vezi ce faci cu fierea.Sunt si ceiuturi bune pentru,dar regimul ar trebui sa faca diferenta, ca ai mancat sanatos.
Legat de foliculi,aia care nu se sparg,in cazul in care dominantul s-a rupt si la eliberat ovulul, ceilalti se retrag.Daca nu se ovuleaza,devin chisturi ca la mine,deficit de faza luteala,cred ca-i spune.
Liliana,Ioana,Zeno,Jubica,Monica9,Alexia28,Geo,Adifle,Cristy,Tuculucu,Aerlilian,tuturor un we minunat!!!
Si un gand bun pentru Gabita,ca nu mai stim nimic de ea.Doamne ajuta sa vina cu vesti bune!!!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

dragutele mele....

....sint in viteza...am ceva treburi de facut...am intrat sa va salut...si sa va trimit o mare de sperante...pina la urma "viata e frumoasa"...si "....si miine e o zi "(in care ni se va implini arzatoarea dorinta)...pentru fiecare dintre noi...numai bine...!!!

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Multumesc din suflet pt ce mi-ati povestit ralu t si adela!Constat ca fiecare organism reactioneaza altfel asa ca nu-mi ramane decat sa sper ca imi va fi cat mai usor.Macar de m-ar lasa sa ma chinui acasa,in patul meu...Cat despre intorsul la serviciu...chiar nu ma grabesc.In ultimii 11 ani,nu am avut nici macar o zi de concediu medical.Nu mai vreau sa ma agit pentru cariera,e timpul sa-mi vad de viata mea...daca nu cumva e cam tarzior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Nu mi-a spus nimeni cam cat dureaza operatia si daca i s-a spus vreuneia dintre voi daca avem voie la mare,la plaja,in vara aceasta..

Mergi la inceput

Tuculucu, eliminand graul si secara, am eliminat automat si painea de orice fel...si orice prajiturica...

Lucialu, slabitul este efect secundar al regimului (dar si binevenit)...tinta mea este sanatatea...ca vad ca varintele de tratament sunt limitate... Asa ca, daca vreau sa fiu sanatoasa, se pare ca e obligatoriu sa fiu si supla... Oricum, eu una aveam de unde slabi, si inca mai am... in urma cu 4 ani am facut multe tratamente cu hormoni care mi-au adus si kg in plus de care nu am reusit sa scap pana acum...
Bila mea nu-mi da pace din pricina stresului...ca gras n-am mancat niciodata, iar acum nici nu se poate vorbi de grasimi... Mai am pana la a deveni suficient de inteleapta incat sa abordez problemele dintr-un unghi care sa nu ma mai afecteze...

Mergi la inceput