ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

liliana,, e explicabil la tine din cauza tratamentului pentru FIV, dar acum o sa te reglezi si o sa revii la greutatea ta normala, eu foarte slaba nu sunt, sunt doar slaba, era un fel de a spune, zice ca-i e teama sa nu-i dispara "comorile", te pup
gabitoni, ar fi bine sa clarifici problema asta cand o sa va vedeti data viitoare, nu esti pacienta lui, te-ai taiat ca sa afli asta si ramai in continuare cu indoiala?
ralu, nu eu ma plang, mai ales ca acum ceva ani am avut 10 kilo mai mult, deci stiu ce inseamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ralu si eu m-am facut gigea dar la unghii , am evadat si eu de la birou.

Lucia, Ralu eu ma bag la cura de slabire, dar nu mai stiu pe care sa o tin. Cred ca o sa ma abtin de la clasicele: dulciuri, paine, paste .. si nu o sa mai mananc seara dupa 6. Daca nici asta nu are efect atunci abandonez. La mine curele normale de slabire nu au nici un efect , sunt defecta.

Liliana eu sincer nici nu ma gandesc, dar sa mai si sper .. Nu vreau sa ma ambalez, ca sa nu am dezamagiri mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fetelor, ati auzit ceva de kombucco orientalis, l-a folosit cineva, o fi bun pentru noi...? of, dupa cum vedeti sunt in cautarea leacului miraculos

Mergi la inceput

Ce-o mai fi si aia ?? Cum suna ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna, prietene dragi!
Nu dati, nu aruncati cu ce aveti la indemana, va rog!…E jale si nebunie mare aici la birou si intre emotiile cu sarcina, munca si nebunia cautarii unui apartament care nu se lasa deloc gasit…uneori simt ca imi vine sa las totul balta si s-o iau la fuga!!!
Stiu, stiu ca asteptati vesti! Si mai stiu ca de puterea si speranta pe care am avut-o saptamana asta si de la voi imi vine!
Sarcina asta a fost o prea mare surpriza si minune ca sa lase Doamne-Doamne sa ni se intample ceva rau! Cu gandul asta am trait saptamana asta!….
Si am avut dreptate: azi dimineata am fost la dr. Iosup. Mi-a zis ca nici urma de hematom de niciun fel, daramite retroplacentar!…Am inceput sa bocesc instantaneu!!!…Mai ales ca atunci cand au aparut primele imagini BB era somnoros sau puturos ca nu misca neam! Apoi s-a trezit si s-a lasat studiat din toate pozitiile. Practic, dr. mi-a facut eco morfologica, desi am abia 10s si 6 zile. BB are tot ce-i trebuie, e in grafic…Cand mi-a numarat si degetele de la manutze….m-am topit! Iar am bocit, va e clar, nu?!?…
I-am auzit inimioara, i-am vazut fatza in 3 D…impresionant…Dr. incerca sa vorbesca cu mine, eu eram blocata, cu lacrimile pe obraji…E uimitor cum la nici 4 cm e o fiinta perfecta!…
Cand m-a intrebat si cum o s-o cheme…si ce vrem baietzel sau fetitza….mai are rost sa va mai spun continuarea???…..Cred ca n-a vazut dr. gravida mai plangacioasa niciodata!
In concluzie, suntem bine…amandoua…Cica sexul e inca cu semnul intrebarii, dar dr. parea destul de convins…Deci deocamdata…sunteti matusici de fetitza…
Sunt mai hotarata decat oricand sa cred in mine, in noi, in sansa pe care ne-a dat-o D-zeu si sa ma bucur de fiecare secunda!…Si as vrea sa ma bucur si alaturi de voi, daca o sa ma mai suportati, din cand in cand…
Imi pare rau ca n-am venit aseara la intalnire…la ora aia alergam dupa apartamente prin Bucuresti…dar si cand l-oi gasi!!!!…Oricum, am vazut pozele, sunteti toate absolut minunate!…Am un gand bun si o pentru fiecare dintre voi!
Flori, n-am apucat sa-ti spun ca imi pare rau pentru IA…Bine ca nu te-ai lasat descurajata! Asta e atitudinea corecta!
Ioana, bafta pentru IA luna viitoare! Dar si luna asta…surprizele pot aparea oricand!
Zeno, ma gandesc si la tine!…Gata planurile de vacanta? Mai spune si aici cate ceva, imi lipsesti!
Gabita, sper ca esti bine, mai mult decat bine si ca tratamentul merge conform planului!
Liliana, m-ai intristat cand ai povestit intalnirea cu dr. tau…Totusi sunt convinsa ca nu vei renunta! Uneori dupa FIV organismul pastreaza urmele stimularii si pot aparea surprize placute!… Da-i putin timp sa se refaca si se va revansa!
Lucia, pentru tine…tot ce e mai bun! Nu-mi place sa stiu ca te doare, ca suferi…As vrea sa te pot ajuta cu altceva decat cu cuvinte…Poate o imbratisare virtuala?….
Boo, ai grija de tine! Ia ceva pentru raceala aia…si eu am probleme cu gatul si de cate ori se intampla ma mai trezesc si cu o tuse seaca absolut enervanta care nu cedeaza decat la codeina! Asa ca…ai grija! Weekendul asta oblojeste-te ca sa-ti revina vocea…altfel ce ne facem fara tine prin preajma?….
Ralu, te-am revazut in poze!….Ai un chip superb si un corp cum multe femei isi doresc!… La tine care mai e planul? Direct FIV? Ca parca tu o intrebai pe Liliana de proceduri…
Fetelor nou intrate le doresc sa gaseasca aici ceea ce am gasit si noi: suport, prietenie, intelegere…Si sa treaca cat mai repede la Odisee…sa treceti toate la Odisee, asta va doresc!
Daca am uitat pe cineva, imi cer iertare…nu e cu intentie…e doar…memorie scurta de gravidutza fericita!!!
Va sarut cu drag!

Ade, - tza in al 9-lea cer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

adelaam lacrimat si eu pe langa tine citindu-ti trairile, doamne ce frumos, cred ca n-o sa mai am lacrimi pana mi-o veni si mie momentul tot traind fericirile voastre bucura-te din plin, sa dea DD sa fie sanatoasa(felicitari!!!!)

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

pai cum sa dam cand esti asa fericita ??? cred si eu ca ai plans si ca ai fost impresionata. si eu cred ca o sa fiu la fel de abia astept. Mi se pare oricum un miracol ca un "bob de orez" sa arate ca un om mare ... auzi, i-a numarat degetelele .. hihihih ce draguttttttt !!!! ma bucur tare de tot pentru tine ca esti bine si ca nu mai ai si alte complicatii.

ai sughitat? ieri am vorbit de tine si ne intrebam ce mai faci si cum iti mai e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ralu, Boo, multumesc de urari! Am crezut ca sunteti suparate si nu vrea nimeni sa vorbeasca cu mine......
Boo, iti jur ca daca as fi avut timp, as fi sughitzat Oricum, va multumesc din suflet pentru preocupare si gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ma intreba cineva la ce spital fac laparo.La Filantropia fac si ma tem foarte tare de reactiile de dupa...Operatia va fi vinerea viitoare.Credeti ca sambata ma lasa sa plec acasa?

Mergi la inceput

Eu te inteleg perfect cu casa pentru ca si eu caut, ce-i drept nu e graba mare, dar oricum am vrea sa ne mutam. Si eu am tot fost la vizionari, caut pe net mereu .. Nu am gasit nimic sa-mi placa. Sau ce imi place e enorm de scump.

Succes si sper sa gasesti ceva cat mai repede !!

Mergi la inceput