ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

.... fetele......am avut netul in greva...

...pe mine dieta endo..ma ingrasa.......eu stateam bine cu dieta proteica......ceaiurile de care vorbiti sint bune la gust???sau.....am mai incercat si eu alte tipuri...nu am reusit sa le beau..

Gabita ne lipsesti...mult...sa vii cu vesti bune....tin pumnii
Adelamaria...ce mai zici,cum te mai simti...vrem poze cu "luminita"ta pe care am adoptat-o si noi...numai bine !
Zenobia...mai lasa munca si iesi la vedere
Lucia...tu cu ce te indeletnicesti dimineata..pari ocupata rau...nici urma de urati...!!!
Boo...poate nu mai vin uratii...in ce zi esti...??? ...bafta...!!!...faci bine ca te relaxezi cu fetele...vreau si eu...
Ralu Flori...fara cuvinte....doar atit:vreau si eu la Ioana
Aerlilian Monica9
Felicia...mutumim pt poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ciau crocodilaritelor!
Mai da nu mai poate omul sa se bazee pe nimeni.Pai Ioana n-ai citit chestia cu iute?Si chiar ar fi meritat ca daca nu era Felicia,ciuciu poze
Toate sunteti frumoase si se vede ca erati ffff vesele si puse pe taclale.Mi-au placut si gravidutele si de Ema ce sa mai spun?
Feliciamultumim mult pentru poze!
Tuculucusunt mai jos de tine,TM.Daca te apuci de FIV, mai incolo sa o lasi mai moale cu miscrea,cand vei face stimulari si alea alea.
Alexia28face singura injectiile.Inainte imi facea cineva, dar am spus ca nu e mare branza sa mi le fac si singura, daca tot ma intzep, macar sa o fac cu mana me!
Boo tigancusha racita si chefuitoare.Ia-ti medicamente mai serioase de raceala, ca se pare ca nu te lasa usor.Salate spui?Na bine.Hai ca trec si eu pe ele+fructe+iaurturi.Eu as vrea macar 6.5 kg sa mai dau jos.
Incepem cura de slabire!!!Cine se mai inscrie?
Lilianacu treburi.Subscriu la ceea ce ai spus de fete.Si mie lipsesc multe si ar mai fi cateva de care chiar nu mai stim nikSi nu or venit,bata-i cucu!Dar renunt la utrogestan,ca acum isi fac urat efectele injectiilor(ma doare),deci lucreaza si las sa vad daca vine.15mii de baccioni
O zi excelenta!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

neata, fetlor, ce mai faceti?
doamne ce de activitate de cand am scris ultima oara si ce de fete noi
tuculucu, bine ai venit printre noi, iti tinem pumnii sa treci cat mai repede la odisee, si eu am fost diagnosticata cu endo, gradul 3, tie doctorul ti-a recomandat sa faci FIV, sau a fost decizia ta, mie Tutu mi-a spus ca nu am sanse pe cale naturala. referitor la dieta, cred ca ar fi bine sa o tii, din pacate nu avem prea multe arme impotriva acestei boli, pupici
aerlilian, bine ai venit intre noi, desi as fi preferat sa nu ai boala asta nenorocita, sanse sunt desigur, totul aste sa lupti si s ai credinta, printre altele tre sa mai ti si dieta si sa prestezi corespunzator, pupici
gabitoni, super interesant articolul, unde l-ai gasit?
monica, roaga-te sa nu fie endo, ce motive ai sa crezi asta? pup
ysa,doamne ajuta sa nu ai, si asa sunt prea multe
ana alexia, wellcome to the club, cum se spune,si eu sunt o perpetua graviduta de la bila, dar din pacate fara bebe, da las ca ne facem noi mari si ii veni de hac acestei boli
alexia, pe ce site l-ai gasit, multumesc

va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cristy pupici si tie!!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

pu si eu, lucia
lialiana, eu de cand am inceput dieta, am slabit vreo 3 kilo, si sunt in continua scadere, al meu mi-a dat tel. dupa ce am ajuns la servici si m-a intrebat daca nu m-a luat vantu pe drum

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Liliana daca a revenit totul la normal, cum era inainte de operatie atunci ar trebui sa-mi vina pe 7 mai. Intotdeauna mie mi-a venit cu 2 zile mai devreme decat luna precedenta, si cum in aprilie mi-a venit pe 9, atunci acum ar trebui pe 7.

Sincer cred ca vor veni rushii, ca nu simt absolut nimic si nu cred ca am ramas gravi. Asa ca il astept. Si de luna asta vreau sa fac monitorizari, m-am hotarat. Ca sa nu mai fac asa dupa ureche .. Mai ales ca mi-e frica sa nu se refaca chisturile. Ma tot gandesc ca pe 5 iunie am iar programare la Pop la eco, dar s-ar putea sa-mi vina cm-ul fix atunci si ar trebui sa o mut. Eu cand am pus-o la prezneala atunci. Ma rog, o sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Cristy......chiar asa slabuta esti...te ia vintul...???...mai mult decit probabil...la mine mai sint de vina si hormonii bagati in mine cu ocazia fiv-ului......si din antecedente...numai bine...!!!

......aici a inceput ploaia...!!!

Boo...pina la proba contrarie...noi speram,nu?...si daca vin uratii...asa trebuie sa faci:niste monitorizari,vezi daca ovulezi...daca ai endometrul pregatit de o sarcina...

Mergi la inceput

pu si eu, lucia
lialiana, eu de cand am inceput dieta, am slabit vreo 3 kilo, si sunt in continua scadere, al meu mi-a dat tel. dupa ce am ajuns la servici si m-a intrebat daca nu m-a luat vantu pe drum

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna

astazi am fost la scos firele si dupa rezultat...

dr mi-a spus ca e in regula...l-am intrebat daca am endo si mi-a spus ca NU...
pe bilet (scrisoarea medicala), totusi, scrie : ENDO SI SALPI stg...iar ca rezoltat: rezolvat chirurgicall

voi ce credeti?

am si dr a uitat?
cei drept el spunea din amintitelea...foaia era in alta parte...

frumoase poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare fetelor. ce harnice mai sunteti
tocmai am venit de la coafor, m-am facut frumoasa, m-am invoit de la birou pe motiv de treaba personala
asa ca ma simt mult mai bine. cand am ajuns la birou in schimb, se serbeaza 2 colegi, prajituri cu nemiluita, nu m-am putut abtine mama de ce bune au fost....of, da' de luni ma apuc de regim, lucia ne tinem de mana sa ne incurajam. fetele care doresc sunt binevenite in hora noastra.
Aerlilian, Monica9 wellcome, sper sa gasiti( de fapt sunt sigura ca asa o sa fie)tot suportul informational si pisicologic de care aveti nevoi. nu va speriati de laparo. noi toate am trecut prin asa ceva, nu-i o placere, dar trece foarte repede.
nu mai tin minte cine intreba de sport, la cat timp dupa laparo se poate face. mie medicul mi-a recomandat o luna, eu dupa 2 saptamani si ceva alergam de mama focului, un pic stresata ce-i drept, dar burta nu m-a durut deloc, doar genunchii, dar asta e alta problema.
Lucia si liliana, fetelor, imi pare asa de rau ca nu ne putem intalni si cu voi, oricum , cand veti ajunge prin bucuresti, daca nu dati un semn s-o punem de o intalnire, e vai de fundu vostru
cristymult mai bine sa te ia vantul decat sa nu te clinteasca nici cutremurul. asa sa stai!!!ca motive sa ne ingrasam se gasesc intotdeauna, mai ales cu venirea multdoritului
ioana, boo frumoasele mele, ne-am intanis ca niste babutze, din restaurant si pe strada, nu ne mai desparteamf frumos.boo, vis-a-vis de ce a zis ioana aseara de fertilitatea tiganilor, asemenea comparatii ar trebui sa te incante
Feli ce dragutza esti tu, ce poze frumoase ne-ai facut, si colaje, noroc cu tine ca ne ciomagea lucia de nu ne vedeam
gravidutelor, sper ca ne-ati molipsit si pe noi, oricum, la un moment dat se facusera 2 tabere, aspirantele si gravidutzele, si intre noi o masa maaare de speranta, sa ne auda si pe noi DD sa ne dea un ingeras cat mai curand, unul asa frumos si cumtinte ca emma
alexia ne pare rau ca nu ai fost, recuperam data viitoare
in sepranta ca n-am omis pe nimeni, si chiar daca s-a intamplat ma iertati voi, da? va pup inca o data pe toate

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput