ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Tuculucu, Aerlilian, sedere placuta si cat mai scurta aici! Sa mergeti repejor la odisee!

Lucialu, si eu fac tratament homeopat dinainte cu mult de laparo ( adica de aproape 2 ani), bazat tot pe mai multe remedii ( doar granule, nu si injectii). La interval de 2-3 luni, merg la control si mi-l mai modifica...E o alta doctora decat cea recomandata de dr.T. Pe ansamblu, pe mine m-a ajutat mult.
Altfel, ce sa zic? Sunt gravidutza la cap... am tot felul de mirosuri si simptome de gravidutza...Dar sunt de la bila... ca am probleme si cu ea de multa vreme... Daca ar fi sa iau in considerare simptomele, ar fi trebuit sa am cativa copii pana acum...

pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Pup si eu fetele de la acest subiect. Eu nu am facut inca laparo, mai am pana in iunie cand sunt programata, dar va citesc si ma documentez despre aceasta endometrioza,k sa nu fiu luata prin surprindere in cazul in care dr.imi va da verdictul.
Va doresc sa fiti mai presus de aceasta boala si sa reusiti sa va indepliniti visul cel mare!!!!Sunt sigura k veti reusi, sunt fete care au demonstrat k se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabitoni o mie de .Si eu folosesc ceaiurile respective.Cu lemnul dulce stiu ca s-a discutat pe forum ca nu e bun.Nu sh de ce.Eu imi luasem tinctura,dar e atat deincat ma bucur ca nu trebuie sa mai iau.Mai sunt ceva ceaiu bune pentru noi.Si napraznicul dupa ovulatie si dragaica sau sanzienele si radacina de tataneasa si galbenelele.Nu sunt de ignorat nici extractele de muguri de zmeur si de muguri de coacaz negru.mai vorbim despre asta.
Monica9 bine ai venit printre noi,dar itidoresc sa nu ai nimic serios descoperit la laparo si boala asta sa te ocoleasca.Prefer sa te avem doar in calitate de prietenuta.Cand am tinut regimul(fara sa stiu ca este bun si entru endo),si l-am tinut 100% m-am simtit mult mai bine si plina de energie.Alimentatia afecteaza in sensul ca exista alimente toxice pt corp,produc mai multe toxine pe care corpul nostru nu le poate combate sau hormoni care pot aduce un surplus estrogenic si care face sa inclina balanta mai tare spre un dezechilibru, spre endometrioza.De asta trebuie sa mancam cat mai sanatos, mai digerabil,cu efect depurativ si antioxidant.Si inca ceva:acum esti la primul mesaj, primele 10vor fi moderate, deci ne vom vedea in timpi diferiti.Mesajul va aparea cu oarecare intarziere, dupa cele 10 vom putea sa comunicam mult mai bine.Din aceasta cauza nu veti avea acces la mesaje private -PM.Dupa aceea va rog pe toate sa le activati din profil personal.Te asteptam aici
Ana-alexia ma bucur ca mai scrii si tu.Si ma bucur ca nu sunt singura cu tratament mai complex,nu ma simt ciudataeu iau si injectii, am invat sa mi le fac singura si nu sunt ff incantata, ca le fac in burta cum se face insulina, dar in dreptul ovarelor.Asa ca esti o norocoasa.ai scapat ieftinDr.T mi-a spus inainte sa plec, ca singura care mai poate face diferenta si ar putea sa ma vindece eventual,va fi homeopatia, cu conditia sa-mi gasesc dr.bun.Eu aveam si nu a fost prob.Ma scapase o data de cutit.
Nu-ti fa probleme ca ai fi cu bila.Sau ce vrei sa spui,ai?Ca inseamna ca suntem cam toate cu bila pe aici.ai auzit de nevasta vesnic gravida?O recunosti?Asa m-a denumit sotul, datorita poftelor.las ca facem noi BB-ici si depasim faza simptome, vom trece la certitudini.OK?
Ysa ne stim de dincolo.Asa ca pe multe ne cam stii.Lasa-te de documentatii si sa ne rugam sa fi tu bine.Multa Sanatate si ai grija de tine!Hai sa fim orice, dar nu colegute.Bine?Multumim pentru gandurile tale bune!!!Si tu sa-ti indeplinesti dorinta cu D mare
Vad ca fetele cheflielenu dau nici un semn.Ne-au uitat
Va doresc noapte buna.
Ioana am umplut paginile.Sorry.Am fost de serviciu
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Tuculucu, Aerlilian, Monica9 bine a-ti venit printre noi si multa bafta sa ramaneti cat mai repede gravidute!
Lucialu multumim pentru urari, a fost super intalnirea si-mi pare rau ca nu a-ti putut fi si voi prezente. Eu cu Ralu_t si Boo ne-am lungit la vorba pina aproape de ora 12 noaptea precum Cenusaresele. Chiar ma intrebam in seara asta endometrioza este cumva boala femeilor frumoase??? Ralu_t zice ca se lupta cu kilogramele in plus, cand ea e perfecta asa cum e!!! De Boo ce sa mai zic, a-ti vazut pozele ei, dar in realitate e mai frumoasa si pe deasupra si bronzata! Vreau si eu sa fiu bronzata!!! Poze va pune Felicia , ca doar ea a avut aparatul la ea si cu siguranta nu ne va uita!!
Va pupic si fug si eu la somnic! Pe maine!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete,

Ioana imi pare asa de rau ca nu am reusit sa ajung la intalnire, mie nu prea mi se intampla sa ratez dar de data asta chiar nu s-a putut, lasa ca data viitoare nu mai ratez nimic. De abia astept sa vad pozicile cu voi si cu tutunaresele mele dragi
Lucia si tu iti faci singurica injectiile?
Gabitoni si eu beau amestecul de ceaiuri de care spui tu mai putin lemnul dulce care asa cum spune si Lucia nu este indicat, tratamentul este luat din formula As dar se mentioneaza acolo ca acest amestec se bea dupa ce se termina CM si pana la urmatorul (acolo scria incepand din z7 pana la inceputul unui nou ciclu). Mai scria ca in perioada asta de pauza se poate bea ceai de papadie pt detoxifiere.
Pe un alt site de produse naturiste mai este dat un raspuns pentru cineva cu endometrioza, il copiez aici:
"Va recomand macerat la rece intern din traista ciobanului 100g/ arnica 25g/ angelica 25g/ linarita 40g/ napraznic 50g/ tuia 25g/ piperul baltii 40g/ roastopasca 25g/ valeriana 20g, irigatii intravaginale cu macerat la rece din rostopasca + galbenele + brusture, comprese locale cu bitter, regimul de 10 zile cu 4 cereale, ashwaganda, gemoterapic de coacaz negru, de zmeur.
Maceratul la rece: cantitatile de plante indicate le puneti intr-un lighenas, le amestecati bine dupa care le puneti intr-o punga de hartie. In fiecare seara luati 4 linguri din amestecul respective de plante din punga si le puneti la un litru de apa plata, le lasati la temperature camerei, nu le fierbeti, nu le incalziti, pana a doua zi de dimineata (cam 8 ore), dupa care strecurati. Intern: Se bea apoi cate 1 litru pe zi.
Extern: se incalzeste putin inainte de utilizare"

Pup toate fetele si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Neata fetelor ! Am ramas fara voce de tot dupa intalnirea de aseara. ceea ce e oribil... Cum sa nu mai vorbesc ??? Si ma simt si mai prost. Am luat de 2 zile pastile de Humex, dar vad ca nu au avut nici un efect. Am fost la farmacie si mi-a dat Homeovox, pastilute de supt. Aveti vreun sfat ??

Dupa cat ati scris aseara ma tot bate gandul sa ma reapuc de ceaiuri si eu. Amestecul minune de la Mama Omida la care am fost. Partea proasta la mine e ca sunt cam lenesa la capitolul asta. Daca s-ar putea sa iau o pastila care sa contina toate ingredientele ar fi tare bine, decat sa stau sa beau nspe mii de combinatii de ceaiuri

Ioana legat de bronzul meu pana si unul din expatii de la mine de la servici a venit si mi-a zis la ureche, in gluma ce-i drept, "are you half tzigan?? "

Lucia imi pare rau ca nu ai fost cu noi acolo, cred ca nu mai plecam nici la 12 azi la pranz...

Astept sa vina pozele ... (asta ca sa o citez pe Ralu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

Boo multumesc mult pt urati,sfaturi raspunsuri... esti o draguta si la proriu (m-am uitat la poze) si la figurat!!!
Ralu T: thanks
lucialu: nickul e numele meu de alint (si a sotului) . Si mie imi place si el s-a distrat cand a vazut ce nick mi-am facut.
Pot sa te intreb de unde esti? ma gandeam ca poate esti si tu din Oradea (wild wild west)?!?
Lilianafi, Gabitoni, Ana Alexia,Ioanatugs: va multmesc mult pt primire si sper sa se implineasca urarile si sa ajung sa am un bebe si eu dar si voi :))

Am sa mai citesc sa vad detalii despre regimul alimentar si ceaiurile care sunt bune pt endometrioza. Cred ca ar trebui sa ma gandesc serios sa apelez la un homeopat. Cred ca oricum nu are cum sa strice nimic.

Vroiam sa va intreb: voi tineti toate acest regim alimentar? E imperativ sa incep si eu (in sensul ca poate ma ajuta la fiv-ul ce urmeaza intr-o luna jumate). Ati observat diferente de cand tineti regim?

Referitor la miscare: eu m-as reapuca de sala / aerobic dar nu stiu daca e ok. Laparoscopia am facut-o in februarie anul asta si am uitat sa-l intreb pe dr. despre partea cu exercitiile fizice.

Multumesc de ajutor si pupici!!!!
Bafta multa si voua!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

tuculucu multumesc!!
Legat de dieta sincera sa fiu nu am mai tinut-o de vreo luna, cu toate ca in general eu mananc sanatos. Cea mai grea problema la mine e cu lactatele ca as manca branza sub orice forma. Si dimineata mai beau si un shake cu lapte. Inlocuisem la un moment dat laptele cu lapte de orez... dar am cam chiulit in ultima vreme. Dar incerc sa revin, zau !!
Oricum eu as vrea sa mai dau jos vreo 5 kg, asa ca o sa ma reprofilez pe salate multe.
Cu sportul eu zic ca daca te simti in stare poti sa faci, a trecut destul timp. Eu nu stiu daca sunt un model de urmat, dar dupa 3 saptamani - o luna eram la sala. M-am gandit ca daca pot sa fac miscare, nu are ce sa-mi faca rau.

Restul pe unde sunteti ?? Ati abandonat ? Hellllloooooo !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

Boo mersi si eu de raspuns.
Asa am sa fac.
Imi fac abonament de luni ca azi e vineri si nu poti incepe asa o treaba serioasa si solicitanta inainte de weekend

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Hello!
eram sigura ca ma vor certa fetele ca inca n-am pus pozele... iar ele dorm!
Mi-a facut f mare placere sa ma intalnes cu prietene vechi, sa cunosc fete noi... mi-au invaselit putin urata zi 1...
Sper sa va placa pozele!
pozici

Mergi la inceput