ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

nasa mea are un astfel de aparat, si ea are probleme cu coloana destul de mari, nu mi s-a plans niciodata de vreun efect nedorit, in schimb s-a bucurat de efecte mult asteptate care nu au intarziat sa apara. acum, parerile or fi impartite, nici pozitia mea la calculator nu ajuta deloc coloana, si stau 8-9 ore pe zi, acum juma de ora la 2 zile cu benzile vibratoare pe popou n-o fi bai, nu?

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Tuculucu(ce fain e nick-ul tau) Bine ai venit si printre noi!!!Eu iti doresc sa ramai rpd gravi, dar sa devi si sa ramai si prietena cu noiPoate ne aduce tu inca o steluta de speranta!Mai scrie-ne exact ce te intereseaza.
CERERE
Ioanaaaaaadaca nemernicile astea care ne flutura prin fatza nasului intalnirile de la tine nu fac poze si nu se jura(pe roshu) ca pun poze cat mai repede si sa de-a detalii,atunci EU TE ROOOG sa le pui mult condiment(iute) in mancare, ca sa le usture popourile.Macar atunci o sa stiti de ce trebuie frecatCe pacat ca nu-l cunosc pe bucatar,ca Ioana precis e buna si nu ma asculta
Multumesc anticipat
Distractie placuta!!!
Alexia28

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Lucia iar sintem pedepsite acasa......nu am gasit nici un dr.homeopat pe aici,pe aproape...
Tuculucu

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Dragele mele,vad ca sunteti o mare familie si mi-ar prinde tare bine daca m-ati primi printre voi!Tocmai am facut o histeroscopie si se pare ca exista o suspiciune de adenomioza uterina,adica...endometrioza.Urmeaza sa fac o laparoscopie peste doua saptamani si am mari emotii.Ce sfaturi imi dati?Credeti ca am sanse sa-mi vad visul implinit?

Mergi la inceput

lilisor ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Aerlilian bine ai venit printre noi!Sedere cat mai scurta si zbor catre odiseea sarcinii cat mai repede!!!Te asteptam cu detalii cat mai multe despre tine si ce urmeaza sa faci, daca te intereseaza despre laparo se vorbeste pe forum si la noi la subiect,plus subiectul special cu numele interventiei.Poti sa ne pui intrebari si tot ce stim iti va fi impartasit.sa nu-ti fie frica de interventie, poate totusi scapi si n-ai endometrioza.
Pupici si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

Tuculucu- sa ramai cat mai putin printre noi, sa fugi la ODISEEE...

Aerlilian - sa ramai cat mai putin printre noi, sa fugi la ODISEEE...Sa nu te sperii de laparo, eu am facut-o vineri-27 aprilie, acum sunt bine....daca ai intrebari nu ezita...
nu gandi negativ, chiar daca ai endo, important este sa stii...stii cum se zice:informatia ne face puternici...In felul acesta stii ce ai de facut, ce sanse ai...
eu cred ca laparo este o interventie foarte buna si necesara, care ne ajuta...Nu trebuie sa iti fie frica...
la ce spital mergi?
iti doresc mult succes si intalnire cat mai repede cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

uitati ce am gasit :
"In tratarea fitoterapeutica a endometriozei se folosesc plante hormonale cu efect prohetogenic (care se opun dominatiei estrogene ce a dus la hiperfoliculinemie), plante astringente, decongestive, precum si cu efect tinic asupra sistemului nervos. De aceea, va recomand sa faceti un amestec in parti egale din urmatoarele plante: cretisoara, lemn dulce, turita mare, coada soricelului, urzica moarta alba, sunatoare. Preparati o infuzie, punand doua lingurite din acest amestec la o cana cu apa clocotita si beti 3 cani pe zi. Tratamentul dureaza cel putin 30 de zile."

Am sa vad ce efecte are fiecare ceai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Buna fetelor,

Sunt noua pe forum, si am si eu endometrioza, de fapt inca nu este sigur diagnosticul. O sa am laparoscopie pe 17 Mai, atunci voi afla sigur si mi-e tare frica. De un an incercam sa avem un bebe, dar din pacate nu se intampla. Vroiam sa va intreb daca voi tineti regim si daca v-a ajutat o dieta speciala pt endometrioza?

Va doresc multa sanatate si sa ne vina bebe la toate cat de curand.

Monica

Mergi la inceput