ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11
Raspunsuri - Pagina 11
cristy1977 spune:
lucia, sunt zapacita ca de obicei, tu esti din Timisoara, nu? fetelor, obidsnuiti-va cu mine si nu va mirati...
deci chiar daca ai aveai unu, eu tot nu as putea veni pana acolo.
tu ai observat ca deja am umplut o pagina numai noua doua...deci concluzia este ca toate celelalte fete muncesc in timp ce noi ne facem de cap
lucialu spune:
Cristy am scris nu de mult.merg la mine in judet.eu fac dupa scoala germana tratament.(nu staiam ca-s doua curente)Suntem singurii din Europa de SE cu practica asta.La Buc. intreaba-l pe dr. T sau fetele care stiu deja,dansul mi-ar fi recomandat si mie, dar stia ca nu sunt de acolo si nu pot urma tratamentul.Oricum, incepusem homeopatia dinainte de laparo.Atat ca nu stiam ca am si endo.Nu stiu daca nu este vorba tot de dr-ita Caba, cea de care mi-a spus doctorita mea ca ar avea rezultate fff bune in tratarea ovarelor si numai.De ea mi-a spus ca e ff buna in Buc.Acolo se merge pe sc.franceza.Diferenta este ca eu primesc multe remedii,iar la buc. se merge pe remedii unice.
Si daca ar fi sa vrei sa faci la TM tratamentul se poate.Pentru ca primesti remedii pe o perioada lunga de timp si nu trebuie sa vi lunar.Important este sa incerci indiferent care.La mine rezultatele se vad in maxim o luna.De obicei daca nu raspunzi ti se schimba tratamentul
Da am observat.ma opresc aici.Si da, avem baieti minunati, dar cu ei nu putem vorbi de la hormoni la hormoniDin pacate
nu mor caii cand vor cainii...
cristy1977 spune:
multumesc mult lucia, fetelor aveti idee pe cine recomanda doctor T, eu am uitat sa intreb cand am fost
alexia28 spune:
Cristy uite un nr de tel 0721.205.050 dr homeopat recomandata de Tutu ( Luminita Ivanutu sau Vladutu ceva de genul asta ). Eu am inceput tratamentul dat de dansa, asteptam rezultatele si eu si sotu. Adresa este in Militari Gorjului. te pup
cristy1977 spune:
alexia, multumesc mult, o sa-i fac si eu o vizita, si sa ne tii si pe noi la curent cu rezultatele tratamentului
te pup, succes si sa termine cu
Boo spune:
Tuculucu bine ai venit printre noi cu toate ca nu e o urare prea buna !!
Legat de intrebarile tale Maca stiu ca nu este buna in cazul endometriozei, asa ca sfatul este sa nu iei. Poti citi la capitolele anterioara ca s-a mai scris despre asta. Din pacate nu pot sa-ti reproduc tot, ca sunt ramolita si nu tin minte. Am retinut esentialul, ca nu e buna.
De "cura" pentru endometrioza nici eu nu am auzit nici un dr care sa o recomande si am fost la destui. In general ei trateaza efectele, nu cauzele. Poti gasi aici cam toate informatiile (e in engleza): http://www.endo-resolved.com/diet.html
In principiu trebuie evitate lactatele, grau, prajeli, alcool, zahar, cafea, produsele din soia, carne de vaca si porc. Trebuie sa mananci cat mai sanatos, peste si carne de pui evetual, foarte multe legume si fructe.
ralu_t spune:
salutare!!!
am revenit, maaaaama, da vorbarete mai sunteti, ieri abia abia ati scris ceva. azi am fost pe teren...cald si aglomerat orasul asta.
sunt stoarsa ca o lamaie.
tuculucu, sedere cat mai scurta la noi in familie!!!-ce dragutza sunt, dar stii tu ca urarea e de bine.vad ca ti-a raspuns Boo la intrebari.
tocmai sunt in plin bufeuda eu castig intotdeauna.
voua vi s-au accentuat bufeurile ca intensitate/durata, pe masura ce inaintati in tratament?
am programat sotul la dr Matei, avem program sambata asta.
v-am pupat ca nu ma mai pot concentra, mi-e si o foameeeee
astept sa vina toamna...
Boo spune:
Stiu ca au fost mai nasoale dupa a doua injectie, si mai dese.. Asa ca te inteleg, mai ales ca acum e si mai cald afara. Stiu ca ma gandeam ca sunt "norocoasa" macar ca fac tratamentul iarna si nu vara la 40 de grade.
Cine merge diseara acolo ??
ralu_t spune:
Booooooooo, nu-mi rasuci cutitul in rana cu vremea de afara. adevarul e ca cel mai rau e seara, iar la noi in casa e un frig de mori, asa ca e tocmai bine
eu vin diseara, ma gandesc numa' la mancarea aia buna, de hamesita ce sunt.
maine ma duc sa-mi iau un aparat de masaj cu benzi o banda speciala pentru celulita. era sotul restant cu un cadou pentru mine, trebuia sa fie un ceas, dar mai bine ne ingrijim de aparentele mai evidente decat de detalii
astept sa vina toamna...
Boo spune:
nu mai zic nimic ca pe urma chiar ca TAIE BOO legat de aparat e cel care ii tot facea reclama la un moment dat la tv? de stai in picioare si el iti freaca o banda pe popou ? scuzati exprimarea .. da' cam asa e.
daca e asta, eu am auzit ca nu sunt foarte bune, cica nu fac bine la coloana. iti mai povestesc diseara