ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11
Raspunsuri - Pagina 10
lucialu spune:
Liliana cauta pe net, intereseaza-te sigur sunt.Medicamentele mele sunt distribuite sigur si la voi.In cel mai rau caz, cand vii acasa, facem ceva.Ca se prescriu personal.O sa ma uit si eu pe net sa vad unde sunt centrele la voi.Ca scrie peste tot in lume unde se gasesc.
Ai PM de la mine
nu mor caii cand vor cainii...
cristy1977 spune:
ralu si lucia, multumesc de raspuns. inseamna ca ar fi si asta o solutie, daca nu iese si nu iese, voi face operatie si ma gandesc ca atunci imediat curatata, sansele de a ramane gravi sunt mult mai mari.
da sa am ovulatie ca pana in laparo pe care am facut-o nu aveam deloc ovulatie, om vedea, da sa vina mai repede rusii astia, ca sa vad pe ce picior dansez, ce ironie, pana acum 1 luna ma rugam sa se opreasca si acum ma rog sa vina. cine mai intelege ce vrem si noi, pupici
lucialu spune:
Liliana nu-mi merge PM-ul.Nu arata nimic sa-ti fi trimis.Mai o sa incerc.
Liliana au intrat acum PM-le
lucialu spune:
Liliana promit ca atunci cand voi merge din nou la doctorita mea, daca nu reusesti sa gasesti pana la urma(pe situri fac reclama la tratamente cosmetice din pacate,toate naturale-dar nu cele homeopate,vad eu) o sa o intreb,daca ne poate ajuta cumva.Cu un nume sau adresa sau orice.Bine?Din pacate numai ce am fost si o sa dureze pana termin tratamentulPoate la farmacisti reusesti sa afli mai multe.Ca sunt sigur in farmacii medicamentele.Dar trebuie asa cum ai spus si doctor.Intinde-ti antenele, ca chiar merita.
Cristy tot inainte!si eu iau progesteron sa-l fac sa vina,dar mai iau doar un pic pentru ca am primit homeopatele, care sigur vor face difenta.asa e o data vrem sa nu mai vina,acum vrem sa vina
cristy1977 spune:
of lucia, sa dea dumnezeu sa fie asa cum vrea fiecare dintre noi, si eu am vrut sa iau, dar T mi-a zis ca e mai bine sa lasam organismul sa-si revina, sa se refaca, alea, alea...
asa ca nu-mi ramane decat sa astept... ce anume, nici eu nu stiu.
pe de alta parte sotul meu spune ca ar prefera sa incercam mai mult pe cale naturala, imi vb. de selectie naturala si alte alea, da de unde atata cale naturala, daca nu iese nimic, in fine, om vedea.
am auzit ca acupunctura da rezultate spectaculoase, da sincera sa fiu, mi-e cam teama sa ii las sa ma intepe cu acele alea, adica or fi bine sterilizate, riscurile sunt mari, trebuie sa stii un loc de incredere, recomandat...voi stiti ceva?
pupici
lucialu spune:
Cristy, dupa injectii e bine sa-l lasi sa vina.Dr. are dreptate.Si eu am facut la fel.Acum nu mi-a venit de la chisturi.Ai rabdare, poate reusesti sa ramai imediat dupa injectii
cristy1977 spune:
lucia, tu draguta ca intotdeauna, eu sincera sa fiu nici nu imi permit sa ma gandesc la asa ceva, sar direct la a 2-a laparo, mai ales dupa ce mi-a zis Tutu: numai prin FIV exista o posibilitate (asta din ce-a citit in biletul de externare).
lucia am si io o intrebare: de unde ai atata optimism in tine? sotul tau este un om norocos, este bine in viata sa fi inconjurat de oameni ca tine. te pup si succes la tratament, sper ca chisturile tale sa dispara cat mai repece si sa reluati proiectul bebe.
lucialu spune:
Cristy nu stiu daca chiar asa optimista sunt.Dar incerc.In primul rand voi toate imi dati mie multa forta.Am citi mult pe forum si unele fete se confrunta cu probleme atat de mari, incat pe mine cred ca m-ar da gata.Dar le vad ca nu se lasa nici daca le-a calcat trenul, ca sa spunem asa si asta nu ma poate umple decat de admiratie pentru ele si de dorinta sa fiu si eu la fel de puternica precum ele.Si imi place sa glumesc, sar rad mult.Asa am fost de cand ma stiu, or fi genele sau pomul de CraciunUn timp n-am mai fost asa(aici nu pot sa dau detalii ca sunt intime)un timp uitasem sa rad.ma bucur ca l-am regasit si recuperat
E bine sa fi realista, parca atunci cand dai cu fundul de pamant e mai amortizat,dar de sperat este in firea noastra.Si multumesc lui Dumnezeu pentru asta.Nu lua tot in seama ce scrie pe bilet.Vreau sa spun nu este o hotarare definitiva si irevocabila.Este o recomandare.Chiar asa scrie.Si apoi si asta este o optiune,sa-ti indeplinesti visul nu?Gandeste-te:exista femei care nu mai au nici macar aceasta recomandare(sunt bolnave si isi pot risca viata,nu mai au uter,nu mai au ovare-asteapta donari de ovule si la noi cu donarile de orice fel e cu cantec)Iti multumesc pentru dulceata vorbelor tale si eu iti doresc din suflet sa reusesti cat mai repede!ca de reusit vom reusi toate
cristy1977 spune:
lucia, esti o scumpa si o draga, si ai mare dreptate in ceea ce spui, de fapt puterea noastra consta in faptul ca ne avem una pe alta (asta nu inseamna ca-i exclud pe ai nostri barbati). tu ai vreun doctor naturist/homeopat la care mergi, unu bun? penru ca m-ar bate si pe mine gandu sa merg.
tuculucu spune:
Salutare fetelor!
Va citesc de mult dar nu am scris decat la subiectul cu fiv in Ungaria. Ma intereseaza foarte mult discutiile / sfaturile / retetele voastre pentru ca si eu am endometrioza descoperita in februarie 2007 in urma unei laparoscopii la Cluj(Stadiu 3b,cu trompe infundate).Nu am crezut ca pot fii atatea fete cu problema asta.
Eu nu am facut deloc tratament pt endometrioza,am apelat direct la fiv la sfatul dr-ului care m-a operat la Cluj. Citind povestile voastre incep sa ma gandesc tot mai mult la sansele mele,desi analizele mele si ale sotului sunt bune, si la urmatorul CM incep inhibarea cu anticonceptionale. Noi am ales clinica de la Budapesta (sunt din Oradea).
Vroiam sa va intreb despre Maca.Ce este? Sau unde sa ma uit sa gasesc explicatii?!?
Referitor la dieta: mie nu mi-a spus niciun doctor ca trebuie urmata o anumita dieta. E importanta doar daca urmezi tratamentul pt endometrioza sau in general,daca ai aceasta boala?
Am observat la retetele voastre ca se bazeaza mai mult pe legume,ciuperci,peste. Daca e important poate ar trebui sa ma apuc si eu.Chiar n-am stiut. Vreau sa ma pregatesc pt. fiv cat mai bine, de aceea informatiile gasite aici sunt foarte pretioase.
Am sa citesc si mai in urma sa ma pun la punct.
Multumesc, sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru si va urez o zi frumoassa si calduroasa in continuare!!!
cami